Bildirim
SonyEricsson T310 !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende t610 var sınıf arkadaşımda da t310.ikisini karşılarşıtınca inanılmaz bi fark var aralarında yani derim ki mali durumlar iyiyse t610 bi düşün ben çok memnunum.bi de şöle 5-6mb hafıza olsa daha iyi olcaktı...
t310 dersen walla ne diyim belki ondan önce t610 kullandığım içindir ama hiç hoşuma gitmedi. -
T610 hoş ama bir öğrenci bütçesiyle beni aşar.O kadar fazla bulamam.T310 fiyatları ne durumda biliyor musun?Ayrıca T200 de bağlantım iyi şimdi teLi değiştimi T310da nasıL bilmiyorum iyiden kötüye geçmeyim yane. -
hmm baskudada kdv dahil 403 milyon.t610 680milyondu baskudada ben kadıköyden garantili 645e aldım.yani t310u 370 civarı bulabilirsin sanırım.bağlantı konusunda pek birşey söyleyemeyeceğim çünkü daha hiç gprs bağlantısı kullanmadım. -
t310 u kabloyla kullanamıyosun kızılötesi alman lazım bazı arkadaşlar standart modem olarak tanıtırsan oluyo demişlerdi amam ben bi türlü beceremedim / t310 güzel tel ama biraz kaba ve hafızası az -
WİN98 lerde hata veriyor benim t200 de oyle standart modem olarak görüyor başka türlü tanıtamadım. Bu arada vazgeçtim T310dan.Hatta tel almaktan vazgeçtim.SaoLun arkadaşLar.Paramı başka bi şeylere yatirim. -
walla iyi yaptın.bence 400ml fazla o telefona.ben derim bi süre bekle şimdi ngage,6600 falan çıktı hatta se de çıkarıyo yenitelefon bu t610un falan fiyatı düşecek gibime geliyo baya. -
Bende T310 var,
parasını hakediyor
özelliklerini alt alta yazarsanız ne dediğim anlaşılır
hatta resmi dokümanlarda belirtilmese de kabloyla nete çıkılabiliyor.
1 ayda 1GBtan fazla veri indirdim, 100MBtan fazla gönderdim.
tipi de Ericsson standartlarının üzerinde.
Ben Mayısta 430milyona aldım, hala da 400 milyon civarı. Fiyatı çoktan düşmüş olmalıydı, neden bilmiyorum.
Ama o zaman da olsaydı 200milyon daha verir ve T610 alırdım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X