Şimdi Ara

SonyEriccson K750i Yepyeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sonyericcson K750i telefonumu satıyorum çok temiz 1,5 ay önce aldım 2 YIL KVK Garantili

Ayrıca yanında 1 gb lık hafıza kartınıda veriyorum

Özellikleri

Dahili flaşlı, Otomatik Netleme (Autofocus) özellikli 2 Mpiksel çözünürlükte kameraya sahip olan K750i, üç bant destekleyen (GSM 900, GSM 1900, GSM 1800) bir cep telefonu. 32 Mbyte dahili hafıza olan ürün, kutusundan çıkan 64Mbyte Memory Stick Duo’nun takılacağı bellek yuvasına sahip. 176x220 piksel 262.000 renk desteği olan LCD ekranın bulunan K750i’nin aynı zamanda MP3, WAW, MIDI, AMR, AAC formatlarını destekleyen bir müzik çaları var. Video kaydetme özelliği de bulunan cihazın MMS, SMS ve EMS desteği bulunuyor. Java uygulamalarını çalıştırabilen üründe standart olarak 3 adet oyun yüklü olarak geliyor. RDS (Radio Data System) destekli radyosu bulunan cihazın Mega Bass ses desteği de bulunuyor. Sesle kontrol, titreşimli uyarı, Zaman Sayacı, hoparlör (handsfree), saat, konferans özelliği, çağrı listesi, alarm gibi özellikleri de bulunuyor. USB desteği olan K750i, PC senkronizasyonu, Kızılötesi (IrDA), GPRS, Bluetooth da diğer özellikleri arasında.

işte size bu telefonla çekilmiş bir fotograf

Fiyatı Herşey Dahil 600 Ytl Sıfırı 750 Ytl Ama zaten benimkide sıfır

İrtibat Tel:
    0532 510 39 76
    Ali

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 haftalık 6230i ile takasa ne istersin üste...
  • nerden?
  • hocam nerden ?
  • hocam harbi nerdensin onu belirtmemişsin
  • Arkadaslar istanbuldayim ayrica takas düsünmüyorum kusura bakmayın paraya ihityacım var o yüzden satıyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• p.m.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahhh ahh çok kıyak telefondur bunlar. bende de w800 vardı. satmak zorunda kaldım sattım. telefon 3 sn içinde 20 radyo kanalını nasıl buluyordu hala anlamış değilim. ilk defa öyle hızlı bir radyo görmüştüm. yuh demiştim. vy beah... ilerde alıcam yine...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.