Şimdi Ara

Sony Z5,İPhone 6s ?Ve dahası tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, telefon almayı planlıyorum.İphone 6s bütçemi baya zorlayacak olsa da stabil olduğu için düşünüyorum.
    Kullanım önceliği olarak
    kamera,kaliteli fotoğraf çeksin
    şarj süresi 1 gün civarı idare etsin.Oyun oynamıyorum.Mesaj,whatsapp,instagram vs için
    Şu anki telefonum sony xperia L acayip kasıyor.fotoğraf çekmesi çok uzun,bastığım anı çekmiyor.Bu yüzden sony yi çok sevmeme rağmen çekincelerim var Z5 performansı nasıldır?
    Ayrıca pc den telefona film,anime,müzik transferi yapıyorum.İphone bu konuda sıkıntı yaratır mı?Çok bilgim yok bu konularda kararsızım
    Önerilerinizi bekliyorum

• O kadar para vermenize gerek yok g4 ya da note 4 bu konuda size yeterli olur
    z5 ise kamera performansı olarak manuelde güzel çeken bir cihaz,otomatik ayarlarda ortalama bir kalite sunuyor
  • Note 5 bakın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 6s ile 1 günü tamamlayabileceğinizi düşünmüyorum. Bataryası gerçekten çok kötü.
    Xperia L kasıyor diye sony e karşı bir önyargı oluşmuş sanırım. Rakibi samsung cihazları düşününce çok ta farklı değil (s3mini-s4mini)
    Z5, kesinlikle işinizi görür fakat ben size s6 öneriyorum. s6 nın da bataryası iyi değil fakat 6s ten kesinlikle daha başarılı. 1 günü çıkarabilirsiniz.
  • Z5 en iyi android telefon su an zaten L ile kiyaslanmz tabiki,stabil olarakta iphone aratmaz artik android eskisi gibi degil,z5 bataryadada memnun eder sizi,samsung gibi 6ay sonra kasma donmada yasatmaz

• Bugün bimekse gittim biraz incelemek için.Lg G4 ön kamera çok iyiydi fakat,arka kamerasını beğenmedim blurlanmış gibi orta noktaları değişikti bilmiyorum bi ayarı mı var
    Açıkcası samsung istemiyorum.
    6s gerçekten çok canlıydı fakat değmez bütçeyi zorlamaya.
    Sony z5 e bakamadım malesef açılmamıştı cihazlar hazır değildi
    hala düşünüyorum
  • iPhone 6s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shikamarunara S kullanıcısına yanıt
    note 5 alın
  • Şuan z5 kullanıyorum gerek dizaynı gerek işletim sistemi olarak çok çok iyi buldum eski bir iphone 5s kullanıcısı olarak benim gördüğüm tek sorun şarj süresi gözle şarjın bir bir düştüğünü görebiliyosunuz internette felan takılırken ondada güncellemeyle düzelicek diyolar ama beklemedeyiz.

• Bunlar için 6s almaya değmez. Android al işini görür. Z5 veya Note 5 al. Kamera olarak Note 5 daha iyi onu da belirteyim.

@BerkhanBalta 6s oyun oynanmazsa bir günü rahat çıkarıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5 androıd cephesının en ıyı cıhazı,kı arayuzde olarakta samsunglar gıbı kasmıyor ve dahası saglam ustune ustluk performans ıle ıyı batarya bır arada sıtenıyorsa ılk akla gelen amıral gemı aslında z5,kesınlıkle onerırım eger tercıhın androıd olacaksa,kı bencede androıd olmalı ıos un o kadar musterısını kazıklaycak kadar bır artısı yok benım nazarımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Hocam 6s ile 1 günü tamamlayabileceğinizi düşünmüyorum. Bataryası gerçekten çok kötü.
    Xperia L kasıyor diye sony e karşı bir önyargı oluşmuş sanırım. Rakibi samsung cihazları düşününce çok ta farklı değil (s3mini-s4mini)
    Z5, kesinlikle işinizi görür fakat ben size s6 öneriyorum. s6 nın da bataryası iyi değil fakat 6s ten kesinlikle daha başarılı. 1 günü çıkarabilirsiniz.

neye gore tamamlayamaz diyorsun merak ettim simdi ? Ben 1 seneye askin 6 kullaniyorum asiri buyuk oyun uzun sure oynamadigim zaman rahat rahat 1 gunu çıkartıyor gayette

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note5 tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.