Şimdi Ara

Sony z3 compact || htc desire eye mı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu 2 telefon arasında kaldım, yardım edebilirmisiniz hangisi performans olarak iyi dir sayfalar arası gezinme ve hızlı bir sistem olarak tavsiye verebilirmisiniz. kullananlar tabikide

Desire Eye

- 2K ekranı var galiba. Oradaki etikette o şekilde yazıyordu. Gerçi görüntü de çok keskindi. 2K olması lazım ekranın
    - Ön yüzünde kocaman bir kamera var ki güzel resim çekiyor.
    - Ses çıkışı normal. Bir M8 M7 Z2 sesi yok.
    - PLASTİK KASA. Ben elime aldığımda sanki silikondan kılıflı telefon tutmuşum gibi hissettim. Elde verdiği hissiyet çin çakması tadında
    - Arka kamera sadece yeterli ışıkta güzel resim çekebiliyor.

Z3 Compact

- Kırmızı rengi çok iyiydi. Hatta kardeşime sana benim Z2 yi veriyim bana bunu al dedim
    - Ekranı 720p olduğu için uzun süre batarya. Zaten piyasada şu anda pil olarak en iyi telefon Z3c
    - Kamera abilerininki ile aynı ve güzel resimler çekiyor.
    - Sesi orta seviyede ama Desire Eye dan yüksek gibi geldi bana
    - kaliteli kasa elinde kalite tuttuğunu hissediyorsun.

Performans olarak Z3c açık ara önde olduğundan emin olabilirsin.

Demem o ki alacaksan kırmızı kompakt al ANcak büyük olsun çamurdan da olsa benim olsun dersen desire iyidir. O fiyat aralığında Z2 yi de eklemeni tavsiye ederim. Onu da araştırmalısın.

Son ekleme : Sonynin ara yüzü şu anda sense arayüzü gibi rahat ve stabil. En iyilerden yani. Kullanım olarak da bana Sense arayüzünden daha kullanışlı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 20 Ocak 2015; 13:15:38 >

• HTC nin garantisi eğer KVK ise sakın ola alma pişman olursun.(Ben çektim siz çekmeyin ) Z3 compact özellik olarak o ekran boyutlarında eşsiz olduğu için ilk tercih Z3 Compact olmalı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.