Şimdi Ara

Sony Z3 Compact - 1 Aylık- Sony Garantili- Ekran Kırık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aylık cihaz. Kullanımının 9.Gününde düşürdüm ekran kırıldı. Tuz buz değil. 2 tane çizgi şeklinde kırık. Birde sağ üst köşede kırık var. Sürükleidğim de ekran açılıyor fakat işlem yapmıyor başka. Alt Kısımdaki dokunmatik algılıyor ama üst tarafta kırığın etkisinden dolayı çalışmıyor.

Kutu-Fatura hepsi tertemiz duruyor. Kulaklık ellemedim bile. SONY GARANTİLİ ithalatçı firma değil..

400 tl masraf istediler. Ekran değişecek dediler. Ama soğudum. artık. Zaten başka telefon aldım.

İkinci elinin ortalama 1400-1550 arasında olduğunu gördüm.

Bu haliyle 850TL istiyorum arkadaslar. İstanbulda 300 ye ekranını yaptırabilirsiniz oralarda daha uygun fiyatlar.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://m.n11.com/sony-xperia-d5803-z3-compact-cep-telefonu-P34828173

Bide bonus geliyor ve puanlarla 1300-1350 civarına alınır bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist19

http://m.n11.com/sony-xperia-d5803-z3-compact-cep-telefonu-P34828173

Bide bonus geliyor ve puanlarla 1300-1350 civarına alınır bilginize

1)İthalatçı firma garantili o.

2)Birde 1550 tl.

Yok bonus geliyor yok indirm.

Gelirse gelsin arkadasım 1000 tl mi bonus ??

Verdiğin Linke Tıkladım 1519 tl ithalatçı firma garantili fiyat cıkıyor benim karsıma. Bonus kart mı alayım 100 Tl bonus veriyor diye. Allah allaa.

Kusura bakmayında saçma sapan bir yorum bu yahu....

Dersin hocam çok diyorsun 750 tl anca eder dersin anlarım da bu ne alaka ne alaka. Bende 1700tl fatura ödedim. Onu mu yazayım.

Alacaksan git bonusla 1420 tl ye ithalatcı firma garantili al o zman.

Sony Z3 Compact - 1 Aylık- Sony Garantili- Ekran Kırık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bottousa -- 25 Ocak 2015; 0:25:52 >

• Ben sadece bilgi verdim ve sizin telefonun şu anda garantisi olduğunu mu sanıyorsunuz sony garantili diyorsunuz yanıltıcı bilgi vardı düzeltmemiz için bilgi verdim ama tepkiden anlaşıldığı üzere siz zaten herşeyin farkındasınız ayrıca bonus 100 TL veriyor size kalmış kart alıp almamak neyse kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist19

Ben sadece bilgi verdim ve sizin telefonun şu anda garantisi olduğunu mu sanıyorsunuz sony garantili diyorsunuz yanıltıcı bilgi vardı düzeltmemiz için bilgi verdim ama tepkiden anlaşıldığı üzere siz zaten herşeyin farkındasınız ayrıca bonus 100 TL veriyor size kalmış kart alıp almamak neyse kolay gelsin

Arkadasım ne tepkisi. Valla şimdi bir tepki göstereceğim olmayacak. Forumda yıllarımız var. Tepki görmemişsin sen.

Git ekranı orjinali ile değiştir bak bakalım garantisi devam ediyorr mu etmiyor mu? Disbiritör ve İthalatçı firma garatisi farkını bilmiyorsan ben napayım.

bonusla 1420 tl ye geliyorsa git oradan al o zaman burada ne işin var.

Yanıltıcı bilgi varmış lan vallahi sövecem olmayacak.

Tlefonun ekranını olduğu gibi koymusum. Faturası 1 ay bile olmadı 9 gün kulalnılmış telefon diyoruz. Fotoğraflar net. Telefon ile ilgili bilgileri yazmısım. Aldığım tarih. Kutusu faturası. Kullalığı ellemedim dedik bu mu yalan bilgi. İthalatçı firma garantisinde alınmadı sony garantili dedik bu mu yanıltıcı bilgi...

Söyle bakalım şu yanltıcı bilgiyi. Ben farkında değilim çünkü hangi cümlemde kimi yanılttım.

Fiyatta 850 dedim adam gelir 500 der ben 700 derim pazarlık falan neyse yapılır. Senin amacın ney adamım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bottousa -- 25 Ocak 2015; 10:47:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.