Şimdi Ara

Sony z2 mi m5 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alıcam z2 veya m5 araasında kaldım artılarıyla eksileriyle hangisini tavsiye edersiniz

• m5 ekran,performans,ön kamera daha iyi
  • Nirvana_ N kullanıcısına yanıt
    m5 alın
  • M5 fiyatları sürekli düşüyor. Paralel z2den daha ucuz Sony garantili m5ler var. Hem daha güncel cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

m5 ekran,performans,ön kamera daha iyi

+1

arka kamerada daha ıyı
  • kameralarını kıyaslama fırsatınız oldu mu? z2 sonuçta amiral gemisi bir model kamerası daha iyidir diye düşünmüştüm ben?

Yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 24 Kasım 2015; 10:02:51 >
  • Z2 tabi amiral sonuçta sony de z serisi gerisi traş. Not hem Z1 hem z3 plus kullanıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m5 tavsiye ederim
  • m5 ile z2 kıyaslandığında m5 bu senenin orta segment telefonu z2 geçen senenin amiral gemi modeli.z2 bu arada kendini kanıtlamış bir model şarzı performansı belli.m5 ile z2 arasında bugünkü incelememde çift tıkla ekran uyandırma yok.yani m5 bir yerlerden biraz kırpılmış ekranı full hd de olsa z2 ekranından daha net degil ses yüksekliği z2 den yüksek değil batarya büyüklüğü ve şarz konusu m5 in ortada sadece tasarım olarak benim çok hoşuma gitti ayrıca ön kamera z2 ve z3 den çokdaha iyi.bı arada m5 yada z2,z3 ler nekadar güncelleme alır bilinmez ama ilk güncellemeyi bile z serilerine yapacak sony buna göre düşünülüp alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 26 Kasım 2015; 6:41:12 >
  • farukkk kullanıcısına yanıt
    batarya konusunda z2 çok çekici geliyor ama şu usb kapakçığından şikayetler geldiği için çekiniyorum temiz kullanımda z2 2 yıl sıkıntısız götürebilecek bir cihaz mıdır sizce
  • Evet usb kapağı sorun 1 yıldan sonra her türlü yalama oluyor tek çare dock veya manyetik şarj kullanmak oda pek kullanışlı değil. Sırf bu yüzden m5 alabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.