Bildirim
SONY Z1 alınırmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
z1 alınabilir.g2 32 gb da öneririm. _____________________________ -
En kötü Z2 alınır bence,Z1 değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
peki z1 mi g2 mi derseniz ? hangisi çok bariz bir şekilde daha iyidir. _____________________________ GOOD FILMS MAKE YOUR LIFE BETTER... -
up up bende kararsızım z1'in fiyatı çok cazip. _____________________________ Tarafsız görüş -
aynı soru bende de var z1le z2 arasında ciddi ffiyat farkı var ve 1 gb ram var aralarında sadece. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: martin_eden
peki z1 mi g2 mi derseniz ? hangisi çok bariz bir şekilde daha iyidir.
Z1'in ekranı G2'ye göre cidden kötü, ama Z1'in kamerası G2'ye göre bi tık daha iyi. Bir de Z1'e hafıza kartı takılabiliyor.
Z1'in ekranı ile yaşarım ben derseniz Z1 alın derim
_____________________________ -
G2 tabiki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu sene içinde z1 aldım suya ve toza dayanıklı olması güzel bi özellik g2 ye göre de bence biraz daha sağlam bi yapısı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: martin_eden
peki z1 mi g2 mi derseniz ? hangisi çok bariz bir şekilde daha iyidir.
G2 nin ekranından başka üstünlüğü yok kardeş Z1 daha mantıklı kamera kullanmayı bilirsen çok çok daha iyi, metal çerçeve artı toza suya dayanıklılık, artı micro sd kart desteği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...
A2(K850i) deposu
http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html -
z1in fiyatı bu derece düşmüşken insanın aklını çelmiyor değil. bimeksin %10 pipara hediyesi ile 900 civarına geliyor.
g2 mi z1 mi ben de kararsızım?_____________________________ -
G2 ile Z1 arasında kalsaydım Z1 alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xiomi Redmi Note 4 -
Z1 sesi az mono hoparlör var ayrıca ekran paneli renkleri tam yansıtmıyor. Beyazı krem rengi gibi gösteriyor .Alt modeli zr z daha canlı renkler var.az sıkarsan z2 ikinci el temiz alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xiomi Redmi Note 4
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt