Şimdi Ara

SONY XPERİA Z5 PREMİUM KAMERA LEKESİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Elimde sony xperia Z5 premium var ve arka kamerayı açıp flaşıda açıp fotoğraf çektiğimde alttaki fotodaki gibi bir leke çıkıyor.

Flaşsızda küçük çok az nokta şeklinde gölgeler var ama flaşlı daha çok belli oluyor.

Aldığım yere gönderip kamerasını ve arka kapağı değiştittirdim ama yinede düzelmedi.

Yapan kişi arka kapak takılı değilken leke olmadığını ama kapağı takınca leke olduğunu söylüyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

SONY XPERİA Z5 PREMİUM KAMERA LEKESİ YARDIM

• Kamerasını değiştirtsende aynı problem yaşanabiliyor. Güvenilir bir tamirciye yaptırmanız iyi olur. Sorun ya kamerada ya da arka kapakta. Kimi kameralarda kronik olarak var bu sorun. Problem bana daha çok kamera gibi geldi, bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Pentium III 800Mhz Processor - Abit SA6R Motherboard - Intel Solano i815E Chipset - Nvidia MX440 64MB 400Mhz (Vmod) Graphic Card - 512MB 142Mhz Twinmos Ram - Compex RL2000 10 mbps LAN - 80GB 7200RPM Samsung IDE HDD - Sony 1TB USB 3.0 External HDD - 400W ATX - Windowsikibin Pro

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Kamerasını değiştirtsende aynı problem yaşanabiliyor. Güvenilir bir tamirciye yaptırmanız iyi olur. Sorun ya kamerada ya da arka kapakta. Kimi kameralarda kronik olarak var bu sorun. Problem bana daha çok kamera gibi geldi, bakmak lazım.
    Kamera değiştirilipte aynı problem oluyorsa tek sorun arka kapak gibi duruyor fakat arka kapakta değişti o yüzden orda bir belirsizlik oluyor.ARka kapak takılı değilken ekeli foto çekmiyor sıfır kapak takılıyor lekeli fotoğraf çekiyor
    Xperia z3 kamera sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.