Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtubeu arka plana alamıyorum. Çözümü nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, kullanılmayan telefonun şarjı nasıl tutulmalı? Tamamen doldurup telefonu kapatıp mı bırakayım ? Yoksa % 80 yada 50 falan mı

Arada bir şarj etmek gerekli mi?

Amaç batarya en az kayıpla 2 sene sonra kullanmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4K video kaydında 24 dk kayıt yapabiliyorum

Full hd 30 fps de 32 dk kayıt yapabiliyorum

Android 7.0.1 yüklü

Sizlerin değerleri ne ?

Bu arada 2 defa üst üste 4K kayıt yaptıktan hemen sonra full hd 30 fps de çektim yani ilk kez full hd de çekseydim belki daha yüksek süre kayıt olabilirdi, denemek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 15 Ağustos 2017; 1:54:15 >
  • gingobil_109 G kullanıcısına yanıt
    Hocam, telefonu açarken arka taraftaki buzlu camdan başlıyorlar telefonunuzun ekranını değiştiren kişi lense zarar vermiş olabilir

• Arkadaşlar, dün gece 2 adet daha 1080p 30 fps de video çektim

Uyarlanan parlaklık kapalı şekilde çektim 2 videoyu

İlkinde ekran parlaklık % 50 ilken 33 dakika kayıt yaptı

İkincisinde ekran parlaklık % 25 iken 38 dakika kayıt yaptı

Ekran parlaklığını kısmak video çekim süresini artırıyor

Sizin bildiğiniz başka bir ayar var mı ? Kıstığımızda ya da kapadığımızda daha fazla kayıt imkanı tanıyan?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Arkadaşlar, dün gece 2 adet daha 1080p 30 fps de video çektim

Uyarlanan parlaklık kapalı şekilde çektim 2 videoyu

İlkinde ekran parlaklık % 50 ilken 33 dakika kayıt yaptı

İkincisinde ekran parlaklık % 25 iken 38 dakika kayıt yaptı

Ekran parlaklığını kısmak video çekim süresini artırıyor

Sizin bildiğiniz başka bir ayar var mı ? Kıstığımızda ya da kapadığımızda daha fazla kayıt imkanı tanıyan?

Stamina modunu açınca daha uzun süre dayanabilir

• Arkadaşlar 7.1.1 ile ilgili gözlemlerim bir yenisini daha eklemek istiyorum. Eskiden galerideki fotoğraflar netleşecek diye bayağı beklerdim. Bugün fark ettim ki bir saniye hatta daha az bekliyoruz netleşmesi için.

• Yeni sürüm güncellemesi ile Wifi'ye bağlanmam bayağı zaman alıyordu. Bu sürümde daha kolay bağlantı gerçekleşiyor

• Hocam, stamina modunu hiç denemedim o modu açınca güç tasarrufu moduna geçmiyor mu ? 4K video çekimine izin verir mi?

Bu arada farkettimki uyarlanan parlaklık çok enerji harcıyor , telefon ekran parlaklığını artırıp azaltırken enerji harcadığı için 4K video kaydını daha kısa oluyor

Uyarlanan parlaklık kapalı şekilde , ekran parlaklığını %25 yapıp az önce 37 dakika 4k video çektim. Önceki denemelerimde 1080p 30 fpsde 38 dakika çekmiştim .

Parlaklık % 50 de iken 33 dakika 1080p 30fps kayıt yapmıştım

Yani ekran parlaklığını %25 ten %50 ye çıkarınca 5 dakika süre azalıyor çok değil bence

• Gece telefonu şarja takmadım şarjım %15 ti sabah uyanınca %13 kalmış. Ben bu gğncellemeyi sevdim

• 7.1.1 güncellemesi ile galerideki fotoğraf odaklaması sorunu azalmış,sarj daha iyi.Genel olarak sorunlar azalmış ve daha stabil olmuş.
  • 7.1.1 güncellemesinden ben de genel anlamda memnun kaldım, şarj konusunda bi tık iyileşme söz konusu bence...
  • z5 serisine oreo gelecekmi net bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: finito

z5 serisine oreo gelecekmi net bilgisi olan varmı?

Google dün resmi olarak Android Oreo'yu tanıttı. Şimdi birçok kullanıcının aklında şüphesiz ki "Android Oreo güncellemesi telefonuma gelecek mi?" veya "Android Oreo güncellemesi telefonuma ne zaman gelecek?" soruları vardır.

Bu soruların cevapları dün aşağı yukarı ortaya çıktı ve TechCrunch teknoloji web sitesi aracılığıyla paylaşıldı. Dün yayınlanan Android Oreo tanıtımını takip eden zaman içerisinde, birçok cihaz üreticisi Android Oreo güncellemesini ne zaman yayınlayabileceklerine dair çeşitli açıklamalar yaptılar.

BlackBerry: TCL / BlackBerry sözcüsü, "BlackBerry KEYone'un yükseltme işlemini gerçekleştirebileceğini hemen onaylayabilirim" şeklinde bir açıklama yaptı.

HTC: Benzer bir şekilde, U11 aslında Oreo'yu çok yakında alacağını doğruladı; "Zamanlamayı henüz açıklamıyoruz ama hazır olun" diye bir duyuru yaptı.

LG: Şirket, etkinlikten önce bir Oreo tanıtım grafiği tweetledi. Şirketin henüz resmi olarak onaylamamış olmasına rağmen, yakın tarihte LG V30 için bir açıklama yapması bekleniyor.

Motorola: Motorola benzer şekilde Oreo'yu amiral gemilerine getirmeye kararlı. Ancak, Motorola daha temkinli konuşuyor. Bir şirket sözcüsü, "Cihazlarımız için yeni kod üzerinde çalışmaya hemen başlayacağız. Her zamanki gibi, yükseltmeleri doğru yapmayı ve telefon performansının mümkün olduğunca iyi olmasını sağlamak birinci görevimiz olacak" dedi.

Samsung: Her zaman olduğu gibi, Samsung da kendi güncelleme programı üzerinde titizlikle çalışıyor. Galaxy S8 ve Not 8 dahil olmak üzere büyük amiral gemilerinin, bu güncellemeyi en hızlı şekilde alacakları konuşuluyor. Hatta bu hafta içinde Samsung geniş içerikli bir güncelleme planı yayınlamayı düşünüyormuş.

Sony: Şirket, Xperia cihazlarının net olarak ne zaman yükseltileceğini ifade eden resmi bir açıklama yapmadı, ancak Xperia X, XZ ve XA muhtemelen ilk yükseltilecek adaylar olacaklar.

• finito kullanıcısına yanıt
    Hocam liste açıklandı Xperia z5, z5premium, x serisi, xa serisi ve üstü güncellemeyi alacak. Xperia z5 compact ve altındaki modeller güncellemeyi alamayacak.

• kutsayulu K kullanıcısına yanıt
    z5 compact' ı diğer z5' lere güncelleme verdikleri halde vermezse olay çıkar. kalan küçük ekranlı üst seviye telefon kullanıcılarını da kaybeder. kendi kafasına sıkmış olur. çinliler sağlam bastırıyor, bir kez tökezledimi toparlayamaz.
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Üzücü oldu tabi :( yalnış bilmiyorsam z5 compact z5 e göre ram düşüklüğü var tek farkta o zaten, kasar diye yapmıyo olabilirler, keza dediğin gibi iki eksiği var seriden ekran ve ram, olmazssa yapacak birşey yokboyun eyip devam , yada nokia alır geçeriz :)
    ben sırf küçük ekran olsun ama donanımı da kırpılmamış olsun diye almıştım. yoksa gidip 5 inçlik başka telefon da alabilirdim, hem de daha ucuza. diğerlerini bilmem de beni kaybederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmania

ben sırf küçük ekran olsun ama donanımı da kırpılmamış olsun diye almıştım. yoksa gidip 5 inçlik başka telefon da alabilirdim, hem de daha ucuza. diğerlerini bilmem de beni kaybederler.

Ben de sırf boyutu ve teknik özellikleri yüzünden 1.5 seneye yakındır kullanıyorum bu telefonu.
    Aklıma her geldikçe de GSM Arena'ya girip bu boyutlarda iyi bir telefon var mı yok mu bakıp çıkıyorum ve maalesef yok.
    Bu boyutlarda daha iyi donanıma sahip bir sürü telefon olması gerekirken niye çıkarmazlar anlamış değilim.
    Çok mu zor yahu? Herkes büyük telefon kullanacak diye birşey yok ki..
    Şu an açıklanan listede maalesef görünmüyor, aşağıda belirtildiği gibi Z5 in iki modeline gelecek, compact yok. Belki ilerleyen günlerde listeye alınır, olmazsa da rom olarak yükler o şekilde devam ederiz

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.