Şimdi Ara

Sony xPeria z3 compact ekran sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu kullanmaya basladiktan sonra ekran renginin tus kilidi dugmesine bastigim anda karismaya basladigini farkettim. Kullanmaya basladikca sorun kendini daha fazla gostermeye basladi. Hizli program gecislerinde bu daha belirgin olmaya basladi. Ekran birden kirmizi renge gecip karisip saniyelik bir sekilde kendini gosteriyor. Bu sorundan dolayi bir bucuk ayda iki defa servise gonderdim ve ekrani degisti yeni yazilim yuklendi ama sorun hala devam ediyor. Bu arada telefonu kvk garantili sony bayiinden aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var o. Telefonun tuşuna basınca ayfonlar gibi anlık kapatıyor ekranı. Ben buna bağlıyorum anında kapandığı için. Keşke servise vermeseydiniz. Parça degistiyse şimdi su gecirmezlikte gitmistir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wmsnickers

ilerde bu sorunun artması halinde vermeyi planlıyormusunuz peki ?

Artacağını düşünmediğim için hayır. Ama eger uzun vadede hissedilir derecede devam ederse yani sorun haline girerse tabiki göndereceğim. Bu arada ben aldığımda sadece sony eurasia belgesi çıktı. Kvk mi bakıyor bizim cihazlara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sony center'dan almıştım cihazı kvk garantisi vardı. Dün teknosaya gitmiştim orda yetkili ile görüşüp bu konudan bahsetmiştim sonrasında garantisini sorunca sony nin kendisi bakıyor demişti garanti işlerine.
    Sony Xperia z3 ısınıyor
    11 yıl önce açıldı
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.