Şimdi Ara

SONY XPERİA Z3 APPLE İPHONE 6,SİZCE ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 telefon arasında kaldım,çok zor bir karar. Telefonda snap tarzı uygulamalarda takılıyorum. Dansçıyım o yüzden iyi bir kamera ve sağlamlık istiyorum. Müşteri hizmetleri bakımından da değerlendirirseniz. Teşekkürler

• iPhone 6.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

iPhone 6.

neden iphone 6 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung95

ip6

neden iphone 6 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

z3

neden z3 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyiincangul

2 telefon arasında kaldım,çok zor bir karar. Telefonda snap tarzı uygulamalarda takılıyorum. Dansçıyım o yüzden iyi bir kamera ve sağlamlık istiyorum. Müşteri hizmetleri bakımından da değerlendirirseniz. Teşekkürler

Iphone 6'nın kamerası daha memnun eder, ama sağlam değil iyi bir kılıf şart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z3 android ozgurlugu sd kart avantaji daha saglam.kasa yapisi daha iyi bir batarya

SONY XPERİA Z3 APPLE İPHONE 6,SİZCE ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 25 Ocak 2015; 18:29:12 >
  • iphone 6 al kafan rahat olsun android özgürlüğü bize virüsten başka bişey getirmiyo fazladan emin ol
  • huseyiincangul H kullanıcısına yanıt
    Çünkü daha stabil, daha hızlı ve ikinci el Değeri daha yüksek en önemlisi güncelleme garantisi ve teknik servis kalitesi.

• Z3

• İkiside kesinlikle pişman etmez sadece tercihlerine göre seçim yapacaksın i6 , z3 ten 500 tl daha pahalı ve hafıza kartı takılmıyor 16 gb yetecekmi sana? 64 almaya kalksan 2849 TL fiyatı var.Z3'te 2000 tl verir 16 gb alırsın birde 32 gb hafıza kartı kullanırsın.Hafıza sıkıntı değilmi? O zaman işletim sistemi farklarına bak.
  • Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bilgisayarıma yedekleme yaparım her gün. 16 gb yeter bana,icloud hesabımıda kurarım sıkıntı yaşamam. Cuma günü saat 2 de alıyorum i6 çok teşekkürler yorumlarınız için sağ olun
  • Android rakiplerine göre çok hızlı geliÅŸiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.