Şimdi Ara

Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Z2 almayı düşünüyordum da benim için güncelleme kısmı önemli. Sizce daha kaç sene Sony Z2 için güncelleme çıkarır?
  • Arkadaşlar güncelleme ile kamera performansı nasıl oldu iyiyse almayı dusunuyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklemeyi yapanlar var mı arkadaşlar bana çok geç geliyor bu güncellemeler bu konuda çok sıkıntılıyım.
  • Konu başlığındaki telefon modellerini kullanmayan insanlar bu konunun altına yorum yapıyor ya ŞAŞIYORUM. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun. Yok bir de öyle savunuyorlar ki sanki kullandığı telefonun şirketinden prim alıyorlar. Konu güncelleme ile alakalı yorumlar bambaşka. İlgili modelleri kullanmayanlar beğenmeyenler yorum yapmazsa biz kullananlar içinde yorumları tek tek okumak daha kolaylaşır.

• Evet geldi sürüm şuan indiriyorum

• Arkadaşlar Z3 Compact kullanan var mı aranızda bilemiyorum,
    tahminen ne zaman gelir bize acaba bilgisi olan var mı?
    Belli aralıklarla Cihaz menüsünden takip ediyorum ama henüz gelen herhangi bir şey yok.
  • xperia z2 kullanıyorum...güncelleme an itibariyle geldi...şimdi indirmekteyim...

• z3c aldığım günden beri bir cihaz her anlamda bu kadar taktirimi toplamamıştı. güncelleme konusundada sony beni şaşırtmadı. verdiğim paranın kuruşuna kadar hak ediyor. i phone 5 kasasına 4.6 inc ekranı ve 2600 mah bataryayı sıgdıracaksın üzerine ön ve arka paneli gorilla class kaplayacaksın stabillik bakımından s6 ile ve ios ile kapışacaksın ve ezeceksin. yaw adam daha ne yapsın. saçma sapan kirli bilgilere kanmayın arkadaş samsungun leğen plastiklerine ve applenin saat pilli telefonlarına aldanmayın sony alın kailte görün

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

z3c aldığım günden beri bir cihaz her anlamda bu kadar taktirimi toplamamıştı. güncelleme konusundada sony beni şaşırtmadı. verdiğim paranın kuruşuna kadar hak ediyor. i phone 5 kasasına 4.6 inc ekranı ve 2600 mah bataryayı sıgdıracaksın üzerine ön ve arka paneli gorilla class kaplayacaksın stabillik bakımından s6 ile ve ios ile kapışacaksın ve ezeceksin. yaw adam daha ne yapsın. saçma sapan kirli bilgilere kanmayın arkadaş samsungun leğen plastiklerine ve applenin saat pilli telefonlarına aldanmayın sony alın kailte görün

Her kelimene katılıyorum ve altına imzamı atıyorum hocam.
    Sayısını hatırlamadığım kadar android akıllı telefon kullanmış biri olarak ilk defa bir telefonda ekran parlaklığını %50'nin altına indirmeden, wifi full açık şekilde 10 saat ekran süresi alıyorum.
    Daha ne olsun.
    Zira görüyoruz bazı forumlarda 4 saat ekran süresi alınca havalara uçarcasına sevinç çığlıkları atıyor insanlar...
    Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladı

• Arkadaşlar güncelleme yükledim. Ses kamera iyi ama şu klavye yapamadı bir türlü siliyorum siliyorum ancak aynı yazı ardınca geliyor .Ne iştir anlamadım

• Güzel mutlu edici bir atılım ama yetersiz buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

Arkadaşlar güncelleme yükledim. Ses kamera iyi ama şu klavye yapamadı bir türlü siliyorum siliyorum ancak aynı yazı ardınca geliyor .Ne iştir anlamadım

Ses derken nasıl yani 5.0.2ye göre değişmiş mi? Çok beklentiliyim bu konuda

• Z ve z1e android m desteği bile verecek sony sanırım.

• 5.1 de Wifi kopma sorunu var. Klavyenin silme sorunu düzeltilmemiş

• Güncellemeyi bilgisayardan mı yapıyorsunuz? Root gitmesin diye telefona gelmesini bekliyorum ama gelmedi hala. Yada bunu mu kursam direkhttp://forum.xda-developers.com/z3-compact/development/23-0-1-5-77-debloated-deodexed-zipalign-t3015281 bilemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var.

SONY'den konuşuyoruz burda, dikkat edin.

Üstünüze çeki düzen verin.

SONY.

Pardon hocam ozaman malafat kalkmış indirelimde japonlar gücenmesin malum 4 cm onlarınki
  • erdemiri E kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir uygulama kullandınız mı ekstradan, batarya için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedLine ak.47

quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var.

SONY'den konuşuyoruz burda, dikkat edin.

Üstünüze çeki düzen verin.

SONY.

Pardon hocam ozaman malafat kalkmış indirelimde japonlar gücenmesin malum 4 cm onlarınki

Gerçekten çok güzel, muhteşem bir espriydi. Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

Herhangi bir uygulama kullandınız mı ekstradan, batarya için.

Hayır hocam yalnızca Sony'nin kendi Stamina modu açık kullandığım süre içerisinde.
    Şahsen Battery Doctor ve benzeri programların aksine arka planda sürekli çalışıp pili daha çok kullandığını düşünüyorum, çünkü uzun zaman önce denemiştim arkada 80-100 MB civarı bir ram kullanımına sahipti.
    Resmen telefona işkence...
  • erdemiri E kullanıcısına yanıt
    Stamina modun ayarlarının ekran görüntüsünü atar mısınız, bir de senkronizasyon açık mıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.