Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 mi? Samsung Galaxy S5 mi? BUGUN ALINICAK! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

S5 kullanıcılarına soruyorum o telefonu aldığınız günden beri nabız ölçmeyi kaç kere kullandınız? 2si arasında kesinlikle z2 ama bana kalırsa m8 al.

Ben htc one m8 satıp galaxy s5 aldım ve çok memnunum

Galaxy S5 800 kişilik rehberi tüm ekleriyle 1 sn'de açıyor forumda aksini iddia eden bazı yalancı şerefsizler var asla itimat etmeyin

Kamerası harika, bataryası çok ğaır kullanımda bile akşam eve geldiğimde %30 bırakmış oluyor

Nabız ve parmak izi tanımayı kullanmıyorum diğer dokunmatik ve görsel özellikleri de benim için önemli olan kamerasının çok iyi olması ve bütünüyle ekranı kullanabilmem, ara yüzü, elinde uzun süre tuttuğunda taş gibi ağırlaşmaması ve htc one'daki gibi arka yüzeyinin aşırı kaygan olması nedeniyle elinden düşecekmiş gibi durmaması.

Bunun dışında htc one kamerası sosyal paylaşım için yeterli ancak fotoğrafları masa üzerine aldığınızda cropları düşük mp nedeniyle unutun. Ama Allah var dizaynı ve hoparlörü en iyi telefon htc one m8.

Bence xz2 beklenebilir ve iyice irdelenip alınabilir zira çıkmasının gecikme nedeni 4K video çekiminde aşırı ısınıp hata vermesiydi.

Zaten yeni alınan hiçbir telefon rehberi geç açmıyor. Ama samsung s3 kullanan arkadaşım (ilk çıktığında almıştı) aldığına bin pişman. Samsung larda aradan 1 yıl geçince telefon ağırlaşıyor rehbere geç girer oluyor. Yeni alınan telefonda böyle bir sorun olsa zaten satamaz adamlar. Şarj konusuna değinmişsiniz, htc one kullanıcıları yorumlarını okursanız herkes bataryadan son derece memnun. Samsung u beğenmiyorum birdaha da samsung almayacağım, iyi telefon çıkartıyor olabilir yeni nesillerde bu sorunları gidermiş olabilirler ancak müşteriyi adam yerine koymuyorlar s3 e kitkat gelip gelmeyeceği tartışılıyor forumda varmı daha ötesi?

Hayır açıyor note 3 versiyonlarının her ikisini de kullandım

N9005 daha hızlı açıyor telefonu ilk aldığımda bil fark vardı

Sen yeni nesil telefonları kullanmadığın ve sadece arkadaşının s3'ü üzerinden yorum yaptığın için tartışmaya gerek yok bence

Note 2 ve S4 de yavaş açıyordu mesela + S4 kadar rezil telefon da görmedim hayatımda bataryasını kaç defa çıkarıp taktım Allah bilir donmaları nedeniylr

Galaxy S5'de bu sorun yok

Eski işlemcili telefonlar güncellemeleri aldıkça kaldıramıyor zorun ondan kaynaklanıyor. Mesela iphone 5S vardı bende htc one m8 almadan önce günde bir defa reseti temiz vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

ne ara alıp ne ara sattınız m8i? sizi m8den s5 çeken ne oldu merak ediyorum

Yurtdışı ilk gelenlerinden aldım beni iten tarafı ekranın tam olarak kullanılamaması, oyun oynarken ellerimle hoparlörlerin kapanması, elimden heran düşecek gibi olan telefonla yaşama güçlüğü daha da önemlisi kamera idi.

Xperia Z2'yi bekliyorum şimdi
  • quote:

quote:

Yurtdışı ilk gelenlerinden aldım beni iten tarafı ekranın tam olarak kullanılamaması, oyun oynarken ellerimle hoparlörlerin kapanması, elimden heran düşecek gibi olan telefonla yaşama güçlüğü daha da önemlisi kamera idi.

Allah daha çok versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Allah daha çok versin

Allah sağlık ve ağız tadı versin

• Güneş altında görünürlüğü bu kadar dert etmemek lazım.Diğeri %20 daha az görünüyor diye telefonu almayacak mısınız? Ki Z2'de IPS ekran kullanılıyor bence sıkıntı çıkarmaz.

Telefonları başka özellikleriyle karşılaştırmanız lazım.Donanım olarak Z2 , 3 GB ramiyle , S5 ise biraz daha hızlı işlemci ve grafik birimiyle önde.Kamera konusunda S5 önde hoparlörde stereo hoparlör ile Z2 önde.
    Tasarım size kalmış ama malzeme kalitesi olarak Z2 daha iyidir.
  • Z2nin fiyat ne kadar olacak bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

Kalaslardan esinlenerek yapılan z2 tabiki

Veya yara bandı ve plastik leğenden esinlenen s5.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Bencede z2 mesela z2 de 3 gb ram var s5 te 2 gb ram var z2 20 mp s5 16 mp ayrica gunes isiginda kotu cekiyo fln diye birsey yok hatta videosu bile var. http://www.youtube.com/watch?v=ezvq6DLn3ho&app=desktop

z2 de ois de yok bu kadar titreşimsiz çekmesi inanılmaz cidden
  • Fiyat olarak hangisi daha iyi peki

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Bencede z2 mesela z2 de 3 gb ram var s5 te 2 gb ram var z2 20 mp s5 16 mp ayrica gunes isiginda kotu cekiyo fln diye birsey yok hatta videosu bile var. http://www.youtube.com/watch?v=ezvq6DLn3ho&app=desktop

ois olması şart değil başka bir teknolojidir

• quote:

quote:

quote:

bende onu merak ettim bahsedilmemişti böyle bişeyden

• z2 ile s5 suan ayni fiyat alacagim yerde.www.Komplett.no

lawless437 hocam bu s5 in kamerasi hangi yonde ustunluk sagliyor z2 ye gore. Bunu acabilirmisiniz biraz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

quote:

quote:

quote:

bende onu merak ettim bahsedilmemişti böyle bişeyden

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: atroce

quote:

Orijinalden alinti: Cihat_,

quote:

quote:

Orijinalden alinti: berkanenes

z2 de ois de yok bu kadar titresimsiz çekmesi inanilmaz cidden

ois olmasi sart degil baska bir teknolojidir

bende onu merak ettim bahsedilmemisti böyle biseyden

Videoyu izledim hocam . Stabilite olarak z2 cok basariliymis gercekten fakat goruntu kalitesi ( renk, netlik canlilik) olarak s5 daha canli duruyor. '
    Yaza dogru saglam bir fotograf makinasida almayi dusunuyorum , hd video cekenlerden falan yari profesyonel. Fakat eger almaz isem kamerayi ve fotografi cok kullanicam bundan sonra. Yaklasik 2.5 3 ay sonra bir kizim olucak. Baya bir video foto cekicem. Bu nedenle kameraya cok onem veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Cihat_,

quote:

quote:

Orijinalden alinti: berkanenes

z2 de ois de yok bu kadar titresimsiz çekmesi inanilmaz cidden

ois olmasi sart degil baska bir teknolojidir

bende onu merak ettim bahsedilmemisti böyle biseyden

Videoyu izledim hocam . Stabilite olarak z2 cok basariliymis gercekten fakat goruntu kalitesi ( renk, netlik canlilik) olarak s5 daha canli duruyor. '
    Yaza dogru saglam bir fotograf makinasida almayi dusunuyorum , hd video cekenlerden falan yari profesyonel. Fakat eger almaz isem kamerayi ve fotografi cok kullanicam bundan sonra. Yaklasik 2.5 3 ay sonra bir kizim olucak. Baya bir video foto cekicem. Bu nedenle kameraya cok onem veriyorum.

Allah hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip etsin :)

Bebek fotoğrafları için telefonlar basit kalır siz güzel bir foto makinası alın bence

Telefon içinse genel olarak z2 yi öneriyorum sadece kamera için değil her yönüyle (evet video da s5 daha canlı)

• Tabiki Z2.

• quote:

quote:

S5 kullanıcılarına soruyorum o telefonu aldığınız günden beri nabız ölçmeyi kaç kere kullandınız? 2si arasında kesinlikle z2 ama bana kalırsa m8 al.

Ben htc one m8 satıp galaxy s5 aldım ve çok memnunum

Galaxy S5 800 kişilik rehberi tüm ekleriyle 1 sn'de açıyor forumda aksini iddia eden bazı yalancı şerefsizler var asla itimat etmeyin

Kamerası harika, bataryası çok ğaır kullanımda bile akşam eve geldiğimde %30 bırakmış oluyor

Nabız ve parmak izi tanımayı kullanmıyorum diğer dokunmatik ve görsel özellikleri de benim için önemli olan kamerasının çok iyi olması ve bütünüyle ekranı kullanabilmem, ara yüzü, elinde uzun süre tuttuğunda taş gibi ağırlaşmaması ve htc one'daki gibi arka yüzeyinin aşırı kaygan olması nedeniyle elinden düşecekmiş gibi durmaması.

Bunun dışında htc one kamerası sosyal paylaşım için yeterli ancak fotoğrafları masa üzerine aldığınızda cropları düşük mp nedeniyle unutun. Ama Allah var dizaynı ve hoparlörü en iyi telefon htc one m8.

Bence xz2 beklenebilir ve iyice irdelenip alınabilir zira çıkmasının gecikme nedeni 4K video çekiminde aşırı ısınıp hata vermesiydi.

Gider ayak iyi bombalamissin

• Z2 tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda google camera uygulamasını s5 üzerinde tanıtıyorlardı ve telefon menü geçişlerinde kasıyordu s5 de yakın zamanda çıktığına göre maximum 1-2 haftalık bir telefonun menü geçişlerinde kasması kadar iğrenç bir durum olamaz.
  • Z2 Beyaz siparisi veriyorum arkadaslar. Yardimlar icin tesekkur ederim. 6 Mayista gelicek yaziyor sitede. Umarim ertelenmez. 1 gun bile ertelenirse daha beklemeyip S5 alicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Z2 Beyaz siparisi veriyorum arkadaslar. Yardimlar icin tesekkur ederim. 6 Mayista gelicek yaziyor sitede. Umarim ertelenmez. 1 gun bile ertelenirse daha beklemeyip S5 alicam.

Hayirli olsun dogru vede guzel bir tercih

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.