Şimdi Ara

Sony Xperia Z2'mi alalım Z3'mü...Iphone 6'ya göre nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
11.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: srkn_82

quote:

Z2 Z3 aynı cihaz.

iPhone 6 ile bu cihazlar yan yana yazılır mı ya. Birde sormuşsun ciddi ciddi.

iPhone 6 almayacaksanda bekle Z4 al. Belki Z4 iPhone 6 ile kıyaslanabilir.

Neye göre bu kıyaslamayı yapıyorsun ben Z2 kullanıcısıyım merak ettim açıkçası yazılım dışındaki üstünlüklerini sıralar mısın ?

Z3 ve iPhone 5s ile Modern Combat veya böyle yüksek grafikli bir oyun oynamaya başla 1 saat sonra Z3 kasım kasım kasılır ve iPhone 5s aynı performansla akar.

Z3 ile iPhone 5s'i program ve oyunla doldurup kullanmaya başla 1-2 ay sonra Z3'te menüyü bile 3-4 saniye beklersin, iPhone 5s aynı hızıyla 1 sene sonra bile devam eder.

iPhone 6'yı bunlarla karşılaştırmaya gerek yok. Z3'ün muhattabı 5s'tir, belki Z4 iPhone 6 ile muhattap olabilir.

Bu bahsettiğin şeylerin hepsi işletim sistemiyle alakalı android kaynaklı yazılım dışında demiştim dikkat edersen onu merak ettim...

• z3 diyorumm
  • Z2 ile z3 ayni sanilior malesef herkes bilmiyor,ama butce varsa elma armutyerine z3 al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey.
  • Z3

• quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

Z2 ile aralarından fazla fark yok. Ben Z3 kullanıyorum tasarımı hoşuma gittiği için tercih ettim. Isınma sorunu iki cihazda da var.

Evet bende 2 gün oldu Z3 alalı ısınma sorunu yaşıyorum ciddi derecede
  • İki cihazı da kullandım, ikisi arasında kalmıştım zaten. Ekran ve kamerada kesinlikle i6 daha iyi, z3te ekran i6 kadar canlı değil, bu nedenle i6 seçtim

• z2 al,

artan parayı kendine takım elbise veya deri mont al.

Telefona 1500 TL'den fazla verilmez.
  • aslında değişik bir soru.
    android mi kullanmak istiyorsun ios mu?
    Android kullanacaksan android telefonlar arasında bir karşılaştırma yaparsın.
    ios kullanacaksan ios cihazlar arasında bir karşılaştırma yaparsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

z2 al,

artan parayı kendine takım elbise veya deri mont al.

Telefona 1500 TL'den fazla verilmez.

Hocam harika cevap tebrik ediyorum mantıklı yaklaşım:-)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srkn_82

quote:

Z2 Z3 aynı cihaz.

iPhone 6 ile bu cihazlar yan yana yazılır mı ya. Birde sormuşsun ciddi ciddi.

iPhone 6 almayacaksanda bekle Z4 al. Belki Z4 iPhone 6 ile kıyaslanabilir.

Neye göre bu kıyaslamayı yapıyorsun ben Z2 kullanıcısıyım merak ettim açıkçası yazılım dışındaki üstünlüklerini sıralar mısın ?

Z3 ve iPhone 5s ile Modern Combat veya böyle yüksek grafikli bir oyun oynamaya başla 1 saat sonra Z3 kasım kasım kasılır ve iPhone 5s aynı performansla akar.

Z3 ile iPhone 5s'i program ve oyunla doldurup kullanmaya başla 1-2 ay sonra Z3'te menüyü bile 3-4 saniye beklersin, iPhone 5s aynı hızıyla 1 sene sonra bile devam eder.

iPhone 6'yı bunlarla karşılaştırmaya gerek yok. Z3'ün muhattabı 5s'tir, belki Z4 iPhone 6 ile muhattap olabilir.

kişiden kişiye değişir o telefona bakmazsan kasar tabi bende z2 var herkonuda iphone5s ten kat kat daha hızlı

• Tavsiyem Z3 tabi ama bu cihazların hepsi kullanım amacı olarak ortak yapı da birleşmiyorlar mı ?
    Arkadaşın ikisini de eline alsın hangisini kendine yakın hissediyorsa onu alsın.
  • Ocak ortası-şubat başı gibi telefon almayı düşünüyorum.Z2 mi alayım yoksa Z4 modelinide bir görsek mi?Ne kadar bekletir ki Z4 için?
  • Arkadas demis modern combati 1 saat oyna bakalim nolcak diye.Z2 oynamaya devam ederde sen iPhonenunu prize baglarsin.Z2 daha eskimedi arkadaslar bu yilin telefonu z4 beklemeye gerek yok alin z2 fiyat performans ürünü hatta bazi sitelerde 1500 daha ne olsun bu yilin telefonunu 1500 aliyosun.

• Z2 derim ben. Z3 ile aralarında çok bir fark yok yukarıda söylendiği gibi, aradaki farkı vermeye değmez benim görüşüm.
  • Fleetwood1991 kullanıcısına yanıt
    ben olsam ıphone6 alırdım ama sony de alınabilir z3 te iyidir ama tabıkı ip6
  • ø kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama klasik iphone kullanıcısının kendini tatmin etme özelliğini yansıtıyosun :)

şuan bile 1900 lira civarı olan 5s i 1400 liralık z2 ile karşılaştırmışsın. karşılaştır tabi. modern combat oynamaya başla 1 saat sonra senin telefonun kasmaz haklısın kasmamasının nedeni senin telefonunun şarjının bitip kapanmasından dolayı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmettufekci

Hocam kusura bakma ama klasik iphone kullanıcısının kendini tatmin etme özelliğini yansıtıyosun :)

şuan bile 1900 lira civarı olan 5s i 1400 liralık z2 ile karşılaştırmışsın. karşılaştır tabi. modern combat oynamaya başla 1 saat sonra senin telefonun kasmaz haklısın kasmamasının nedeni senin telefonunun şarjının bitip kapanmasından dolayı olacaktır.

1400 lira diyorsunda bir zamanlar Z2'de 1900'den aşağı bulunamıyordu. Bugün sen z2'ye 1400 liralık telefon demen bile onun iPhone 5s karşısında ne kadar alt model olduğunu gösterir. Bir zamanlar aynı paraya satılıyordu.
  • Ip6 ile yeni gelecek z4 bile kiyaslanamaz. Tercihinizi iphone 6 yada z2 olarak dusunun. Z3 butcesine ciktiginizda hem uzun guncelleme omru, hem deger kaybi derecesinin azligi, hem de stabil performans anlaminda Ip6 dusunun derim. Sony Z serileri birbiri arasinda buyuk farkliliklar sunamayan cihazlar oldu. Eger sacma 6 ay politikasi olmasaydi z2 den sonraki cikacak cihaz Z3 olmazdi. Dolayisiyla 1100 civarina z2 alip uygun bir cozum bulabilirsiniz. Veya 1200 civarina M8 donanimina sahip E8 tercih edebilirsiniz

• ø kullanıcısına yanıt
    Usta bende apple 5s ile z3 arasında kaldım snce hangisi daha mantıklı kamera fln bakımından hangisi daha net fotolar çeker gündüz fln

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.