Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z1 ROOT REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
9.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu ftf torent dosyasımı bunu bittorennt tarzı program kullanmalımıyım ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magnificent6134 M kullanıcısına yanıt
    Sadece root yapmak istiyorsanız konudaki romu flashlamanıza gerek yok. Fakat deodex rom yükleyip 4k video modu yükleyecekseniz garanti(farklı ülke romu veya operatör romu kullanıyor olabilirsiniz.) amaçlı ilk mesajda bulunan .108 Romunu flashlayıp üstüne verilen deodex romu yükleyin.
  • esmer10000 E kullanıcısına yanıt
    Hayır torrent dosyası değil. Flashtool ile kullanılabilir ROM dosyasıdır. Flashtool ile rom yükleme işlemi en kısa zamanda konuya eklenecektir.
  • Leprikorn L kullanıcısına yanıt
    her ikisinide yüklemek istiyorumm öncelliklen flashtooll romu yükliyecem ftf dosyası olan 1,25 gb sanırsam daha deodex dosyasını nasıl yükliyecem bunun üstüne yine flashtool yardımıylanmı yapacam birde bu 1,25 gb ftf dosyasını direk flashlayabiliyormuyum yoksa bittorent programı sayesindemi yapılıyor bu iki aşama beynimi sulandırdı kusura bakmayın sizede yoruyorum .....

• hocam bu root programı hata veriyor tr. apk diye bide bunları yüklemek için bootloader kilidi açık olması lazımmı hocam.
    ftf dosyası flashtool ile yüklenir.bilgisayar yardımıyla flashtool programı ile.deodex yapmak için ftf yi flashtool ile yükledikten sonra telefonu root etmeniz ve recovery yüklemeniz gerekli.bu işlemlerden sonra linkteki deodex rom u bilgisayarında indirin .zip uzantılı bu dosyayı telefonun hafıza kartına atın.telefonu baştan başlatın açılırken 2 kere titrediği zaman ses kısma tuşuna basılı tutun.twrp moduna girmiş olacak.install yazan yere dokunun.zipli deodex dosyasını bulun ve yükleyin. İşlem bitince wipe cache yapın.reboot à dokunun telefınunuz açılırken hiç bir şey yapmadan bekleyin.Android yeni sürüme geçiliyor diyecek ve telefonunuz deodex olmuş olacak

bl kilidinin açık olmasına gerek yok .
    https://mega.co.nz/#!QskykSCB!OKRRuAjVIMh1Wn-_lI8Adbm97CaoHGbJSjajdV9m1TY

bu linktekini deneyin sorun olmayacaktır.
  • DEODEX oldu teşekkür ederim peki 4k video çekimi ve kalem özeliği vb. özellikleri nerden nasıl yükliyecem birde deodex oldugunu yazan bir yer varmı acaba en son yazdığın kelkimedeki yeni sürüme yükseltiliyor uyarısı vermişdi ... herşey için teşekkür ederimm...
    marketten root browser ı indirin ordan system klasörü içinde app ye girin dosyaların yanında odex yazmıyorsa deodex işlemi tamamlanmıştır.

kalemle yazma için pen mode apk sını yükleyin
    https://mega.co.nz/#!YtshEKqQ!6315-2zDKuO_g4BaCZ-ZiH7dXcbCZNOduVDUlHGY9sU
    linkteki apkyı yüklerseniz açtığınızda kalem modu aktif olur tekrar basarsanız kalem modunu kapatmış olursunuz.
  • 4K video ve slow montionun anlatımını yapıcak mısınız ? ben bi yerden buldum yükledim ama telefonun kamerası gitti onarmak zorunda kaldım :)

• 4K video ve slow montionun anlatımını yapıcak mısınız ? ben bi yerden buldum yükledim ama telefonun kamerası gitti onarmak zorunda kaldım :)

• xperialperen kullanıcısına yanıt
    Yapacağım da şu an telefon garanti de. Yine de resimsiz olarak anlatımı yapacağım telefon gelene kadar.
    Bootloader kilidinin açık olmasına gerek yok. Telefondan Ayarlar-->Güvenlik-->Bilinmeyen kaynaklar kısmına tik koyarak denerseniz muhtemelen hata vermecektir.
    resimsiz anlatabilirmiisn 4k vb özellikleri linkde verebilirmisiniz ...remote control özeliği ve lg g2 deki dokunarak ekranı açma özeliği de varmı acaba biliyormuusnuz..

• Z2 için root çıkmış mıdır

Anlatımı hazırlıyorum şu an sahura kadar hallederim. Remote control hakkında bilgim yok. Çift dokunarak ekranı açıp kapatma olayı rootlu cihazlarda olmuyor, çalışması için bootloader kilidinin açık olması ve kernel yüklenmesi gerekiyor.
  • KY23 kullanıcısına yanıt
    Z2 için root anlatım konusu:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88405078
    xposed 20mp superior auto var burada hangi verisyon seçmem gerek dahada iyi stabildir biliyormusun acabaa
  • Peki Apple'a jailbreak yapınca Garanti'den çıkıyor buda çıkıyor mu root yapınca

• KY23 kullanıcısına yanıt
    Bl kilidi açarsanız garanti gider.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.