Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.113
Cevap
122
Favori
860.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umurufuk

bende daha yeni yeni iyileşti ama wifi çok çok az çekiyor

Bende onu farkettim,z kullanırken takır takır çekiyordu şimdi Video falan izlerken takılma oluyor(internetim Fiber bu arada)bende internettemi sorun var dedim içimden,ama z dede böyleydi sonra güncellemeyle iyileştirdiler.Batarya iyileşti diyorsun öylemi kardeş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

Kutudan cıktıgı andan itibaren aldım..

benimki de öyle oldu :)
    ne de olsa aynı yerden almışız

• Benim wifı sağlıklı baya fotograflardanda memnun olmaya başladım batarya az açılması lazım,güncellemeyle daha da iyi olur telde donanımsal bir sorun yok

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, deneyip yazarım.
  • Bende SI 1276-5596.2 FR YAZMAKTA CİHAZI MİGROSDAN ALDIM. Şebeke modunda daha önce belirttiğim gibi yalnızca cmda bulunmamakta

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

quote:

Birşey farkettim,telefonun kutusunda ülke kodları mı yazıyor,Panel numarasının yanında NL yazıyor hollandanın kısaltması.Sizde de öylemi yoksa başka bieşeymi

Xda da epey bi rom buldum customization versiyonu da yazıyor. Benim cihazın kutusunda SI 1276-1911.3 TR yazıyor sizin kutuda ne yazıyor birde farklı ülkeden getiren arkadaşlar bakabilir mi kutu üzerinde kodlar var yanında harf kodları ile beraber yazarlarsa sevinirim

Evet işte benim dediğimde oydu,doğruymuş tezim benimki hollandaromu

Bende SI 1276-5596.2 FR YAZMAKTA CİHAZI MİGROSDAN ALDIM. Şebeke modunda daha önce belirttiğim gibi yalnızca cmda bulunmamakta

• Verdiğiniz genetik rom.ile.bunu tr Room une çevirebilirmiyim ama ilk gelen güncellemede tekrar fransa rom.una döner mi

• arkadaşlar şu .257 için root ne zaman gelir fikri olan var mı ya da geldi de ben mi görmedim
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Sizinkindede fransa romu bulunmakta,migrostan aldığınıza memnunmusunuz

• quote:

Sizinkindede fransa romu bulunmakta,migrostan aldığınıza memnunmusunuz

Cok memnunum engin kardeşimin verdiği tr generic roma buna nasıl yüklerim peki

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Verdiğiniz genetik rom.ile.bunu tr Room une çevirebilirmiyim ama ilk gelen güncellemede tekrar fransa rom.una döner mi

hayır dönmez . Size demiştim sizin rom farklı olduğu için GSM modu görünmüyor :) Kolay işlem Aresmar 'ın konu anlatıma bakarak yapa bilirsiniz hatta ben ilk sayafı o şekilde düzenleyeyim ama serqeftin arkadaşımız deneyip haber verdiktren sonra ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serqeftin

Teşekkürler, deneyip yazarım.

Rica ederim . haber bekliyorum sizden :)
  • quote:

quote:

Verdiğiniz genetik rom.ile.bunu tr Room une çevirebilirmiyim ama ilk gelen güncellemede tekrar fransa rom.una döner mi

hayır dönmez . Size demiştim sizin rom farklı olduğu için GSM modu görünmüyor :) Kolay işlem Aresmar 'ın konu anlatıma bakarak yapa bilirsiniz hatta ben ilk sayafı o şekilde düzenleyeyim ama serqeftin arkadaşımız deneyip haber verdiktren sonra ..

Linki vermeniz mümkünmü aresmar ın konusunu bulamadım sizin dosyayı indirdim zip uzantısı

• quote:

quote:

quote:

Linki vermeniz mümkünmü aresmar ın konusunu bulamadım sizin dosyayı indirdim zip uzantısı

Gönderdim linki size pm den

• quote:

http://sdrv.ms/1f8xYt8 buyrun 257 ile biten Z1 generic tr rom test edin sonra ilk sayfaya koyalım

@murlek

Teşekkürler

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Flashtool içinhttps://unrestrict.li/flashtool buradan son sürümü indirebilirisiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gönderdim linki size pm den

yanlız sky drive dan dosyayı indirdim dosyanın uzantusu zip FTF olması gerekmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: MurdocTR

arkadaşlar bi sorum olucak benim için önemli lütfen yardımcı olun.
    Ben telefonu pc ye sony companion la bağladım ve onarım + güncelleştirme yaptım yedekleri aldım bir iki şey gitti ama olsun. Daha sonra telefonu onardım işte güncellemesini de yaptım son sürüm şuan. Merak ettiğim cihazı burdan onar+güncelle şeçeneğiyle telefondan fabrika ayarlarına döndür seçeneğinde ne farkı var + sı - si ne ikisi arasında ? Ne değişiyo? seri no su 900 lü benim cihazın sarı ekran hiç gözüme çarpmadı bu no da varmı öyle bi problem bunuda söylerseniz sevinirim çok teşekkürler

Yokmu cevaplıycak ?

• MurdocTR kullanıcısına yanıt
    Telefonu bilgisayara başladığında yeni güncelleme var diye uyarı verir siz direk güncelleme yapar kullanmaya devam ederseniz küçük yazılımsal sorunlar olacaktır güncelledikten sonra pc companion ile onarma yaparsanız herşey silinir sıfırdan kurulum yapar ve sorunsuz kullanırsınız.

Xda da olan bilgiye göre sizin seri sorunsuz gerçi beyaz dengesi daha iyi diyebilirim
    Güle güle kullanın

• İnternet hız testi yaptım,download hızı en fazla 16 mbps çıkıyor aveada nasıl sizce,ama çok dengesiz bazen 10 un altına düşüyor aradım aveayı türkiye genelinde altyapı çalışmaları varmış

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.