Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu henüz izlemedim ama sony'nin salak bir firma olduğunu sanmıyorum, oyun performansı güncellemeyle düzelecektir diye umuyorum.
  • Oncelikle zahmetinize saglik ayrintili bir inceleme olmus. İlk defa bu kadar uzun bir tanitim videonuzu izliyorum. Fakat bir kac oneride bulunmak istiyorum. Bilmiyorum katilacak misiniz ama videonuz sanki tamamen android kullananlara yonelik olmus. Arada erdi bey bir kac defa apple in ve iphone un adini andi ondan daha kotu veya iyi diye fakat stabilite acisindan vesaire iphone la da karsilastirabilirdiniz cunku videoyu sadece android cihazi olanlarin izledigini sanmiyorum. Bu nacizane onerimi dikkate alirsaniz sevinirim.

Telefona gelirsek videonun basinda kulaklik ve usb girislerinin kapakli olmadugunu soylemeniz video boyunca aklimdaydi. Bence sony burada cok buyuk bir hata yapmis cunku bir sure sonra kullanicilarin o kapaklari tak cikar yapmaktan bikacaklarini dusunuyorum. Onun disinda yazilimsal hatalar ve guncelleme problemlerini duydukca android platformuna bir turlu isinamiyor insan. Kilit ekranindaki surukleme tasarimi hos fakat muzik ve kamera kisimlari olmamis. Burada iphone daki gibi yapmaya calismislar ama telif haklarindan oturu yapamamislar diye dusunuyorum ne kadar dogru bilemem. Ozellikle yazilim konusunda cabalayan sony nin htc sense gibi kendine ait o klasik kaba android arayuzunden kurtulmus bir arayuzle piyasaya cikmasini umut ediyorum.

Android ureticilerine: aga tamam donanimi yapiyosunuz da az da yazilim yapin da.

Saygilar.

• telefonu beğenmedim, forum balonu olduğu belliydi ama bu kadar zayıf beklemiyordum
    kimse bu telefonları konuşma, mesajlaşma için almıyor, hepimiz oyunlar için alıyoruz bu telefonları, oyunlarda da sorun çıkarınca almak için sebep kalmıyor
  • Öncelikle inceleme için teşekkürler, ortada emek var öncelikli olarak buna saygı göstermek gerekir.

Fakat benim takıldığım bir kaç nokta var. Çok iddialı ''Bütün bildiklerinizi unutun!'' gibi bir başlıktan sonra, ''2013 Donanımhaber Tavsiye eder''i de eklemişsiniz fakat telefonun galerisi dışında beğendiğiniz, su geçirmez olması ve tasarımından farklı olarak pek tavsiye edeceğiniz bir şeyi yok gibi gözüküyor.

Ortada büyük bir ironi var, madem full hd'ye uygun değil, grafik birimleri yetersiz, kamerası en iyi değil, telefonda bir sürü kapakçık var, parlaklığı iyi değil, yazılım desteği kesilebilir, oyun kasabilir, pili o kadar iyi değil, değil de değil vs vs vs neden tavsiye ediyorsunuz ya da neden bildiklerimizi unutalım?

Ayrıca çekilen fotoğraflarda klasörde bulunmuyor hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady GarGara -- 18 Şubat 2013; 3:50:49 >
  • HTC one X de ilk çıktıgında çok kötüydü hatırlarsınız ve güncellemer ile kurtardılar...Şimdi aynı şey Sony'den bekleniyor. Sony, sen sen ol Vita'ya yaptıklarını bu telefona yapma !! ya da Vita için yapman gerekenleri bu telefon için yap !!
  • inceleme için teşekkürler, güncellemelerle cihaz daha iyi hale gelecektir kesinlikle, özellikle kamera mutlaka yazılımla alakalı sorunlar var gibi netleyemiyor çünkü kamera.
  • Sonynin ulaştığı son nokta bence tasarımı, kamerası mükemmel, donanınımı da iyi.

Telefonun bana göre kötü yanları ise;

*farklı görüş açılarında yetersiz kalan ekranı

*full hd ekrana az gelebilecek pil(bir tam günü çıkarsa yeter:)

*yine full hd ekrana ileride yetemeyeceği düşünülen adreno320 (galaxy nexusta 720p ekrana sgx540ın hala yettiği düşünürsek:)

• iphone oldukca herzaman 2. olmaya mahkum bence iso dan vazgeçiremez bu telelfon beni ...

• .
  • Diğerleri gelene kadar bekleyemeyecek olanlar (belki ben) için alınabilir bir telefon tabi fiyatıda belirleyici olacak...
  • Açıkçası ben de hayal kırıklığı yarattı bu cihaz. Tasarım kişiden kişiye değişen bir şey olsa da bence mükemmel ancak ekran, kamera, browsing ve oyun deneyimi kötü olan bir telefona kim niye 1500-2000 TL para versin?

Olmadı Sony...

• burda demek oluyorki s4 beklicez incelemede görünen oki o kadar met edilmesine rağmen bir çok konuda tam bir fiyasko foto olsun video olsun int performansı olsun oyunlar olsun olsunda olsun 2000 tl lik cihaz olmadığını görüyoruz..

• Tüm androidler aynı. bende x5 var. amcam s3 almış. Telefona program igo falan yüklemek için gittim. kamera ve video çekimi dışında beni etkileyen birşey olmadı. Bunların hepsi aynı arkadaş. x5 im eskidi diyordum ama vazgeçtim hala farklı bir teknoloji falan yok. kullanmaya devam.
  • telefonu almayı düşünüyordum ama bu incelemeden sonra vazgeçtim...su ve toza karşı dayanıklığından ziyade ekran pil grafik performansı önemli ve incelemede bu üçüde olumsuz konuşulmuş full hd ama ips değil parlaklık düşük...tasarım iyi ama...2.nesili daha iyi olur.

• Bu cep telefonu haberi (veya incelemesi) neden Playstation bölümüne yansıtılıyor? İnceleme mi yoksa REKLAM mı? PS bölümü çöpten konularla yeteri kadar dağınık zaten...
  • Telefonun ekrani disinda begendigimi soyleyebilirim oyun video fotograf gibi unsurlar guncelleme Ile duzelecektir bunlarin sorun olacagini dusunmuyorum tasarim su gecirmezlik dayaniklilik harika ara yuz ve Sony uygulamalari cok kullanisli telefon bence alinabilir bu konuda biraz fazla eksi yorum yapildigini dusunuyorum suanda s3 sahibi olarak bu yorumu yapiyorum s3 suanda garantili 1700 gibi rakamlari goruyorsa bu donanim tasarim saglamlik 2000 tlyi gorur android te en onemli konu donanimdir bu cihazda en iyi donanimlardan birtanesi Geri kalan is yazilima romlara bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefondan soğudum

• pilinin yetersiz kalacağını sanmıyorum. kullanıp görmek lazım. ki zaten şu an piyasada note 2 dışında 1 günden fazla giden telefon var mı?
  • o değil de "yukuberk" hala yok :)

• İnceleme için teşekkürler. Almayı düşünen arkadaşlar için yararlı olmuştur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriotic* -- 18 Şubat 2013; 10:16:42 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.