Şimdi Ara

Sony Xperia Z Kamerada siyah leke sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
4
Favori
25.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok garanti veren Delta servisti eminönünde direk yolladım. 1 hafta sonra lensi değiştirmişler cihazın kapktada sorun yok :D
  • Servise giden cihazları suya sokacak babayiğit aranıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsgnr61

arkadaşlar bendede güncellemeler sonrasında olmuştu güncelmme bekledik 2 güncelleme daha attık yien aynı sorun hatta arttı
    YOlladım servise değiştiler yok artık leke meke tamamen donanımsal ne yazılımı!

Hocam hangi seri acaba benimki AAC çıkmadan önceki gün almıştım sony center dan hiç bir sorunum yok keşke sizdede olmasaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisten sonra korkmadan elli kere suya soktum kullandim hatta arka kapak tık yapıodu bastırınca en son gönderdiğimde düzelttiler..d seriyi bilmiyorum :/

• gently weeps G kullanıcısına yanıt
    seri AAC kısmından belli olmuyor mesela benimkisi 13w11 yani 2013ün 11. haftası üretilmiş

bu arada kamerada eskiden 1 nokta vardı 3 dakika kadar video çektikten sonra 2 tane oldu daha sonra kenardan 1 tane daha geldi şimdi 3 tane var, kenardaki gidip geliyor bulursam mikroskopla bakıcam kameraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Exe

seri AAC kısmından belli olmuyor mesela benimkisi 13w11 yani 2013ün 11. haftası üretilmiş

bu arada kamerada eskiden 1 nokta vardı 3 dakika kadar video çektikten sonra 2 tane oldu daha sonra kenardan 1 tane daha geldi şimdi 3 tane var, kenardaki gidip geliyor bulursam mikroskopla bakıcam kameraya

Aynı seri benimde telefon ben de siyah lekeden dolayı gönderdim cihazı servise yedek parça bekliyor bakalım ne zaman teslim alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Exe

Aynı seri benimde telefon ben de siyah lekeden dolayı gönderdim cihazı servise yedek parça bekliyor bakalım ne zaman teslim alacağım.

Z1 alırken serisine dikkat edicem

• Yaklaşık 2 ay önce başladı bu siyah nokta bende. Güncellemeyle falan alakası yok geçmez boşa beklemeyin. Kamera lensi arızalı arkadaşlarında dediği gibi. Bende dün gönderdim 12 adet siyah nokta vardı bende. Denemediğim rom kalmadı honami romuda dahil ama siyah noktalar hep var. Noktalar 1 adetle başladı 3 oldu sonra telefonu yere düşürdüm 10 oldu derken en son 12 de kapattım işi
  • Benim siyah noktalarda 2-3den 8-10 a çıktı artık kesin göndermeyi düşünüyorum servise, bu hafta içinde yollarım gelişmeleride yazarım buraya arkadaşlar.
  • bu ne olaya bakar mısın. ikinci el güzel bi xperia z denk gelmişti ikinci ele 1250 verecektim, sorun çıkıp çıkmayacağı meçhulse hiç bulaşmamak lazım. kronik gibi sorun. çörek otu sendromuna yaklanmış teller.
  • ben teleservise (ankara) yolladım, kargo bilgisine göre 5 gün önce teslim alınmış tabi araya hafta sonu da girdi ama imei no dan cihaz takip yapınca göremıyorum. 7 adet siyah leke yetmiyormuş gibi birde sim kart okumuyor artık, daha da sony ile ilgili hiç bir şey almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxim

ben teleservise (ankara) yolladım, kargo bilgisine göre 5 gün önce teslim alınmış tabi araya hafta sonu da girdi ama imei no dan cihaz takip yapınca göremıyorum. 7 adet siyah leke yetmiyormuş gibi birde sim kart okumuyor artık, daha da sony ile ilgili hiç bir şey almam.

Yolladın geri aldın şimdide sim kartı mı okumuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinh

Benim siyah noktalarda 2-3den 8-10 a çıktı artık kesin göndermeyi düşünüyorum servise, bu hafta içinde yollarım gelişmeleride yazarım buraya arkadaşlar.

Benim 9 mp kamerada bile ortaya çıkmaya başladı artıyor aynen...
  • seckinh kullanıcısına yanıt
    Hayır tam yollayacam sim kartı çıkardım sonra lazım oldu geri taktım okumadı, başka kartları da okumadı bakalım ne olacak, hala siteden imei ile cihaz takibi yapamıyorum adamların da ne aradığı nede bilgi verdiği var, zaten rezil ötesi bir cihaz almışım birde servis problemiyle uğraşıyorum.

sony care'ye 6 defa mail attım 1 ay sonra ilk mailime cevap geldi ayıp artık, seneye de öbür maillerime cevap verirler sanırım, hem kendileri hem yetkili servisleri hizmet verebilecek kapasitede değiller
  • Sony markasına güvendiğim için yaklaşık 1.5 ay önce Xperia Z aldım. Hiçbir güncelleme kurmadım ve biraz önce kamerada 1 tane leke çıktı, tepem atmış durumda şu an. Dünyanın parasını verip aldım saçma sapan bir sorun yaşıyorum. Yeni güncellemeyi kuruyorum şimdi, düzelmezse servise gönderirim yada satarım. Bu kadar sevdiğim bir marka beni hayal kırıklığına uğrattı, bir daha da almayı düşünmüyorum açıkçası.

Emektar 5800 ıma mı döneyim? ayfon a mı para vereyim?
  • Insurrection kullanıcısına yanıt
    Z telefonu bende yok ama kardeşimde var..Baştan beri okuyorum hocam bu kadar sert tepki veren birtek siz varsınız..Yukarıda da yazdım 2000 TL ( İkinci el 4 vites şahin parası) telefona bayılacagım ve kamera optiğinde lensinde artık her ne idiyse hata çıkacak lekeler olacak ve ben ortalığı yıkmayacagım ha? Adam daha 2 haftalık telefonu kemara için Servise yolluyor..git iade et arkadaşım bu kadar fan boyluk yapmanın alemi ne? yazık günah değil mi 2000 tl yakın para yatırmıssın hiç mi için acımaz? bana göre çöpe giden para demektir "sağlık olsun" değildir bu 20 tl yardım için verir misin muamma?
    Sonrada yok "SONY ülkeyi önemsemiyor" yok "NOKIA bizi iplemiyor" iplemez tabiki ağır olacak ama "Kakaladı" herifler fabrikasyon hatası cihazları kimseden "çıt" yok (daha çok beklersiniz yazılımla düzelmesini)... alan memnun satan memnun niye üzerinde titresinki müşterilerin?
    Para benim cebimden çıkmıyor hemen burada bu cihazı çoğunun annesi-babası karne hediyesi öss hediyesi doğum günü hediyes v.s diye almış bir çuval para bayılmıştır.Bu ülkede para kolay kazanılmıyor hayat şartları zor buna rağmen aldıgınız bir üründe hata varsa düzelmesini umut etmeyin siz harekete geçin ki hakkınızı arayasınız..İlerleyen zamanda bu cihazları SONY toplamak zorunda dahi kalabilir."Üzerinde Çalışıyoruz" diye kaç ay daha geçiştirebilirler merak ediyorum..
    Tüketici haklarımızı bilmiyoruz bilsekte kullanmıyoruz uğraşmıyoruz."AYIPLI MAL"ın daniskasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 10 Eylül 2013; 12:07:19 >

• Haklısınız. Ben de insanların normal bir şeymiş gibi davranmasına şaşırdım açıkçası. 20 Liraya aldığım kulaklık bile 5-6 aydan sonra sorun çıkartmaya başlıyor, daha 1.5 ay olmadı yok lekeymiş bilmem neymiş. Bunlarla uğraşmak için almıyoruzki cihazı, kaldıki servisle uğraşacak vaktim yok pek.

Lekeyi görür görmez Sony' e ve birkaç yere mail attım. Bu sorun sadece bende değil, demekki bu ürünler hatalı. Seve seve bunu kabul etmek zorundalar ancak internetten insanların yazdığını okuduğum kadarıyla sorunu yaşayan çok tepki gösteren az.
    Elektronikte Sony markasına çok güvenirdim ancak böyle saçma bir hata beklemezdim.

@Heisenberg01
  • Insurrection kullanıcısına yanıt
    Ne yazikki bu ülke için çok üzücü bir durum..Hakkımızı aramalıyız.Zaten zamlı tarifeden aldıgımız elektronik ürünlerdeki sıkıntılara tepkisiz kalmak beni çok üzüyor.Başlığı takip ediyorum.İnsanların tepkisi ne olacak diye.SONY hazirandan beri oyalıyor,aylardan eylül..peki ne oldu birçok tüketici 30 gün şartsız İADE hakkını kaybetti..Şimdi SONY insafına kaldı.Büyük geçmiş olsun umarım sorununuz en kısa zamanda hallolur
  • Tamir Bilgisi:
    TELEFONUNUZDA MEKANIK PARCA DEGISTIRILMISTIR, TELEFONUNUZA GUNCEL YAZILIM(SOFTWARE) YUKLENMISTIR, !!! CIHAZINIZI UZUN SURE SARJDA BEKLETMEDEN KULLANMAYINIZ!!!, Sebeke Performans Testi Iyi,Rapor Ektedir., LUTFEN ORJINAL MIKRO SIM KART KULLANINIZ, Genel Kontrol Yapilmistir., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISITR.

Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.

İyiki 2. el almıstım lanet olsun sony e de servislerine de, doğuştan sakat doğmuş telefon birde garantiye gidiyor gelir gelmez satacam !
  • arkadaşlar bu sorun tamamen donanımsal yazılımla falan alakası yok olay şudur kameranın içinde yani vizöründe mikrobik ölçüdede olsa toz kalmış ve cihazda sert bir darbe alırsa düşürme gibi yada sert vurma gibi birşeyde o toz vizör kenarından vizör ortasına geliyor tek çaresi serviste kameranın açılıp temizlendikten sonro fokus ayarıda yapılıp size geri verilmesidir yeni rom falan kurmaya kalkmayın hem garantisi gider hemde cihazı bozabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.