Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.618
Cevap
67
Favori
439.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemozgendh

Daha mı iyi xz1e göre?
    Donanımları aynı hocam fakat V30+ bir tık daha iyi kamerası, kulaklık ses kalitesi ekranının Poled oluşu, type c to hdmı özelliğini kullanabiliyor olmam vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Anladım hocam genel olarak arayüz ve kullanım şekli açısından değişiklikler var yani. Genel olarak iyi görünüyor dediğiniz gibi farklı bir cihaz kullanıyor havası var gibi. Peki Volte özelliğini kullanabiliyor musunuz hocam?
    Birde bizim cihazda normalde olmayan Sony nin kısıtladığı type C to hdmı özelliği var mı bu romda?

Alıntıları Göster
    Volte özelliğini kullanamıyorum ama bu romla değil benim telefonumla ilgili hocam. Kurulum sırasında fazlasıyla uğraştım. 7 kez kadar yazılım yükledim sıfırdan. Kimi zaman volte çalıştı kimi zaman çalışmadı. Bi de ufak detaylara takılan bir insan olduğum için en ufak gecikme canımı sıkıyordu. 7. Kez newflasher ile flashlarken gecikme süresi minimumdu. Ve cumartesi günümün tamamını harcamıştım. O yüzden yeniden kurmaya uğraşmadan volte özelliğinin çalışmadığı seferde bıraktım. Belki 1 2 kez daha kursam çalışacaktı.
    önceden companion ile onarım yaparken de başıma geliyordu bu. Ya pc ya da benim telefonla ilgili yani. Xda dakiler volteyi aktif kullanabiliyor. Rom tarafında bi sıkıntı yok volteyle ilgili.

Öteki sorunuzu ise bilmiyorum hocam. Denemedim açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: cemozgendh

Root yapmak gerekir mi hocam rom kullanmak için? Birde kurması zahmetli midir?
    Yaptığım işlemlerde root yetkisini kullanmadım ama yine de bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. Yani garanti için soruyorsanız garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Kurması konusunda da benim tam 1 günümü aldı. Aslında çok kolay ama benim pc driver konusunda çok sorun çıkarınca çok zamanımı aldı. En azından 2005ten kalma bi pc kullanmıyorsanız benim kadar sorun yaşamazsınız sanırım :)

• Arkadaşlar kendi kendine bu iki kayıt eklenmiş rehbere. Öncesinde de 0 0* diye boş bir mesaj gelmiş bir yerden. Bu nasıl oldu virüs mü var acaba?

https://i.hizliresim.com/JZ5k7E.png

https://i.hizliresim.com/mMV7r2.png

https://i.hizliresim.com/Em76zD.png

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Apk kurduğunuz bişey varsa falan virüs bulaşmış olabilir hocam Bi onarım çakın isterseniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğiniz ftf arşivi var mı? Direk flashtool ile yüklemek için ftf dosyası arıyorum ama nette sağlam bir kaynak bulamadım. İlk sayfada konu sahibi arkadaş new flasher metodunu anlatmış ama son kısımda .ta uzantılı dosyaları yükletmek için Pc Companion ile onarım yapmamız gerek demiş eğer onarım yaparsak direk son sürüm yüklenir ve bir anlamı kalmaz.

• tolyo kullanıcısına yanıt
    Xperifirm adlı sitede olabilir hocam bakın Bi isterseniz

• Yeni güncelleme geldi bugün, neler değişti bilen var mı

• trkrkn61 T kullanıcısına yanıt
    Boşta Ram miktarı artmış. Sistem kararlılığı sanırım bide güvenlik yaması işte. Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU

• Android Q güncellemesi gelecek mi telefona ? Herhangi bir duyum var mı ?

• Arkadaşlar XZ1 için android 8 TR ftf dosyası aradım fakat bulamadım. Xperifirm den indirmek istedim fakat orda da çıkan en son sürümün yazılım dosyaları var daha öncesi yok. Ben de bari bugün gelen android 9 sürümünü indireyim elimizde bulunsun dedim. İndirdiğim dosyaları da Flashtool marifetiyle ftf dosyası haline getirdim müsait bir zaman upload edeceğim ve burda paylaşacağım indirirsiniz.

• Pil Bi parça hızlı gidiyor gibi geldi ama bakalım yarın belli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar XZ1 için android 8 TR ftf dosyası aradım fakat bulamadım. Xperifirm den indirmek istedim fakat orda da çıkan en son sürümün yazılım dosyaları var daha öncesi yok. Ben de bari bugün gelen android 9 sürümünü indireyim elimizde bulunsun dedim. İndirdiğim dosyaları da Flashtool marifetiyle ftf dosyası haline getirdim müsait bir zaman upload edeceğim ve burda paylaşacağım indirirsiniz.
    Drive ıma yükledim arkadaşlar buyrun indirin elinizde bulunsun.
    Google Docs
    G8341_47.2.A.10.62_R1C_Customized TR.ftf
    https://drive.google.com/open?id=1cGZeC7WFdDLrGHykTivJ3ubmKRCBsgkL

• Bu ay ki güncelleme hayırlı olsun

• Arkadaşlar telefon şarj olmuyor kafayı yiyeceğim nereye göndereceğim servisle muhattap olmuş tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin lütfen
  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    Farklı şarj aleti ve kabloyla denediyseniz pc üzerinden onarım yapmalısınız. Onarım sonucunda aynı problem devam ederse Sony müşteri hizmetleri ile iletişime geçip daha sonra cihazı garantiye göndermeniz daha sağlıklı olacaktır.
  • Farklı kablo şarj aleti denendi hocam pc de telefonu görmüyor doğal olarak servis yolu gözüküyor

Kvk bakıyor diye biliyorum tavsiye edeceğiniz şubesi var mı yarın sony mh ile görüşüp göndereceğim artık
  • Arkadaşlar son güncelleme gelince telefona bi formatlayip rahatlasın diye onarım yapıyım dedim. Daha önce hiç wifi kopması yasamazken (ya da cok nadir) şimdi sürekli yaşıyorum. Acaba güncellemeden dolayı mı yoksa onarım yaptığım için mi yaşıyorum bu sorunu? İlk başta güncelleyip sonra telefonu kullanmadan onarım yaptım.

Kopma sorununu çözen var mı? Niye durduk yere oldu bu şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibnisinai -- 23 Mayıs 2019; 4:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibnisinai

Arkadaşlar son güncelleme gelince telefona bi formatlayip rahatlasın diye onarım yapıyım dedim. Daha önce hiç wifi kopması yasamazken (ya da cok nadir) şimdi sürekli yaşıyorum. Acaba güncellemeden dolayı mı yoksa onarım yaptığım için mi yaşıyorum bu sorunu? İlk başta güncelleyip sonra telefonu kullanmadan onarım yaptım.

İlginç, ben son üç güncellemeyi direk ota yoluyla yapmama rağmen wifi ile alakalı hiç sıkıntı yaşamadım bu son gelen güncellemede de herhangi bir wifi sorunu yok şu ana kadar. Normalde onarım yapınca sorun varsa düzelmesi gerek tam tersi olması çok garip!
    Tekrar bir onarım daha yapın belki düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibnisinai

Arkadaşlar son güncelleme gelince telefona bi formatlayip rahatlasın diye onarım yapıyım dedim. Daha önce hiç wifi kopması yasamazken (ya da cok nadir) şimdi sürekli yaşıyorum. Acaba güncellemeden dolayı mı yoksa onarım yaptığım için mi yaşıyorum bu sorunu? İlk başta güncelleyip sonra telefonu kullanmadan onarım yaptım.

Hocam birkaç mesaj önce de yazdım. Sonynin yazılımı fazlaca garip. Her yazılım onarım yapıldığında ya da yeni yazılım yüklediğinde farklı sonuçlar verebiliyor. Aynı sürümü 7 kez arka arkaya yükledim, her seferinde çok farklı sürelerde ve çok farklı sonuçlarla tamamlandı. Son güncel olarak volte özelliğini kullanamıyorum mesela. Ama önceki 6 yüklemeye göre daha seri olduğu için içime sinmese de yeniden yüklemedim. Garip bi sistemleri var

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.