Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.627
Cevap
66
Favori
437.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bayaltog kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, revizyon 4 moonlight blue diye geçen renk, tarifeye ek satın aldım.
  • Edebilir hocam ne yalan söyleyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz eziğe bağlı bir durum. O kısım atıyorum baya içe girdiyse yada ezik çoksa büyükse başka fabrikasyon sıkıntı olsa bile bu düşmüş deyip anında garanti dışı bırakırlar. Ama çok az böyle toplu iğne ucuz kadar birşey ise çok dert olmaz da olursa gene de Tüketici Hakem Heyeti çözümü var.


  • sağ alt köşedeki jüpiter fotoyu olduğu gibi atıyorum

    Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 1 Mayıs 2018; 4:9:28 >




  • arkadaşlar sonynin türkiye telefon pazarı payının % 1 lerde olması üzücü gerçi dünyadada o kadar tutan modele bi türlü imza atamadılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 1 Mayıs 2018; 4:8:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esklc

    Bu orijinaliJaponca . Evet mantıklı. Wifi zayıf yerde mobil e geçmeye çalışıyor. 3-4 günde 1, bazen wifi zorlandığı durumda anlık gidip tekrar geri dönüyordu. Geliştirici yi açıp, seçeneği kapatıp, sonra geliştirici tekrar kapattım. Bunu kapattım bakalım bı daha olacak mı? Teşekkürler hocam
    yaptığınız işlem tam olarak nedir gelştiriciyi açıp hangi seçeneği kapattınız verilen link açılmıyor
  • yalcintic Y kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda derleme numarası ni bul ve ona 8 defa tiklarsan geliştirici modu açılıyor. Bı geri menüde görülür . Geliştirici içinde ağlar da mobil ağ her zaman açık seçeneğini açık ise kapat. Sonra isteğe bağlı geliştirici kapat ve geri çık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayaltog

    Merhaba hocam sizin sizin telefonun revizyonu kacti birde nerden aldiniz revizyon 2 3 olsa onlarda bir kronik veya sorunlari varmi hocam 5 6 larda yok o zaman hocam dogrumu
    Bende REV4 gri si mevcut çevremdeki arkadaşlarla irtibattayız KRONİK hiçbir sıkıntısı duymadım.
    Önceki Z5P de sonradan kulaklığı görmeme durumu ortaya çıktı servis 1 günde açmadan halletti halbuki aynı yerden aynı zamanda aldığımız arkadaş tavsiyem üzerine almıştı halen kullanıyor ve bu sorun onda oluşmadı.

    Binlerce cihaz üretilip satılıyor onlarca tedarikçiden parçalar toparlanıp üretim bantında bir araya geliyor testlerden geçiyor.

    Her üretimde arızalı belli bir yüzde arıza çıkabilir şu REV kroniktir demek doğru değil forumda farklı renklerde REV 4 kullananlar sıkıntı olmadığını rapor ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Değirmenci -- 1 Mayıs 2018; 16:23:41 >




  • Ekran kapalıyken İOS daki gibi bildirimleri görmek isterseniz

    "Glimpse Notifications" öneririm.

    Hangi bildirimin ne kadar süre gösterilmesini ayarlayabiliyorsunuz.

    Bir çok ince ayarda mevcut.
  • Arkadaşlar merhaba forumu çok sık takip ediyorum telefonuda almayı düşünüyorum ama bu ekran sorunu yüzünden kararsız kalmaktayım bu sorun sadece mavi renklerde mi çıkıyor şahsen mavi rengi almayı planlıyordum konu hakkında nelere dikkat etmem gerekir bilgilendirirmısını z3 compacttan geçmeyi düşünüyorum memmun kalırmıyım kamera ve ses olarak. Rev 6 ürünler nerede satılıyor acaba hepsiburadadan aldığımız zaman test yapamayacağımdan ötürü sıkıntı olurmu. Teşekkürler iyi günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redemption5

    Arkadaşlar merhaba forumu çok sık takip ediyorum telefonuda almayı düşünüyorum ama bu ekran sorunu yüzünden kararsız kalmaktayım bu sorun sadece mavi renklerde mi çıkıyor şahsen mavi rengi almayı planlıyordum konu hakkında nelere dikkat etmem gerekir bilgilendirirmısını z3 compacttan geçmeyi düşünüyorum memmun kalırmıyım kamera ve ses olarak. Rev 6 ürünler nerede satılıyor acaba hepsiburadadan aldığımız zaman test yapamayacağımdan ötürü sıkıntı olurmu. Teşekkürler iyi günler dilerim.
    Şunda veya bunda sorun olur veya olmaz demek zor. Biraz şans işi. Rev 5 veya 6 olması tavsiye ederim.

    Her şeye rağmen sorun olsa bile garanti kapsamında bakılıyor.



    Ek olarak son zamanlarda bu konuda bir şikayet yazılmadı forumlarda. Büyük ihtimal çözüm üretildi veya baya azaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akif87 A kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun son zamanlarda bu sorun ilgili hiç bir şikayet gelmediği halde insanlar ısrarla ekran sorunu olur mu diye soruyorlar. Bu daha evvel ki Z2'de ki ekranda aralik mevzusu gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki aydan beri rev4 siyah kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 1 Mayıs 2018; 19:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haklısınız işte fazla araştırma taraftarı bir insan değilim şahsen alıp kullanıcaksın ama önceki örneklerdede görünce insan alırken biraz tedbirli yaklaşıyor ve ince eleyip sık dokuyor malesefki kıbrısta okudugum için öyle bir durumda bile garantiye veremiyorum sorunlu cıkması demek benım ıcın telefon çöp demek oluyor o yüzden sormadanda hareket etmek mantıklı gelmedi tesekkürler yardımlarınız için peki rev 6 alan arkadaşlar için sorayım nereden rev 6 aldınız acaba. Gönül isterki xz2 premium almak ama oda 4 bin tlden aşağı çıkmaz tahminimce.
  • Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU
  • redemption5 kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibiydim. Mavisi sorunlu şöyle böyle birton şey okudum vs. teknosa da falan standda mavi rengini sevdim. Siyahı yada gümüşü pek sevemedim çünkü bu mavi güneş altında başka renk evde başka renk böyle böyle derin bir renge sahip. Mesela karşıdan bak farklı yandan bak farklı oluyor. Siyah renginde de sıkıldığımdan maviyi dahada benimsedim. Yurtdışı forumlarda ekran sıkıntısını hemen hemen her renkte yaşayan var. Sadece maviye özgü yada siyaha özgü değil. Revizyonuna ben dikkat ettim aldığım mavi renkte revizyon 4 idi, açtım baktım bütün testleri yaptım ilk sayfada hepsi yazıyor. 1 hafta yeni yeni oldu aktif kullanalı iyi mavi rengini almışım diyorum. Ek olarak teknoloji şans işi, yüzde yüz sorunsuz denilse bile sen alırsın şansına sorunlu çıkar bilemezsin. Note 8 alan arkadaşım var, alet cayır cayır ısınıyor durduğu yerde pili yiyor, başka iphone x alan arkadaşım var ekranda çizgili çıktı, iphone 7 8 alanları gördüm kamerası tozlu, ekran kasada oynuyor falan böyle sorunlar sıkıntılar yaşayanlarda hiç azımsanmayacak derecede var. Ama işte şans işi.




  • Hocam maviye karşı bir zaafım var işin doğrusu zamanında Sony loungeden srs xb40 adlı hoparlor kazandım 6 aylık uzun ugraslar sonucu siyah almayıp riske edip maviye zorladım varın siz dusunun mavi sevgimi odam mavi hayvanım mavi yanı hal boyle olunca telefondada diğer renklere bakmadım :D . Hocam teknoloji konusunda çok şansız ve şanslı bir insanımdır. Her aldığım ürün sorunlu çıktı ama gelin görün kvk Ankara z3 compactı garantisi bitmesine ve kasa dışı hasarlı demelerine rağmen 0 cihaz ile değiştirdiler.Bu hikayeler anlatsam bitmez o sebepten ötürü artık garanti yüzü görmek istemiyorum. Peki bu rev 6 lar nerede bulunur acaba?
  • Arkadaşlar telefonu alalı daha bir ay olmadı. Cihaz Rev4 ve fotoğrafta attığım gibi telefonda beyaz bir renk gösterince düz bir çizgi oluşuyor alt orta kısımda. Bunun

    Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONUs

    Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONUebebi ne olabilir garantiye götürsem hallederler mi? (Anasayfa yazan butonun hemen solu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazilreis -- 2 Mayıs 2018; 10:14:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fazilreis F kullanıcısına yanıt
    Valla dostum ben çizgi falan göremiyorum, o kadar büyüttüm baktım gene de göremedim. Acaba çizebilmen mümkün mü ? eğer baktın çizgi belirgin sonuçta daha 1 ay olmuş, 6 ay içinde bir sıkıntı çıkarsa yeni aldığın cihazda cihaz ayıplı sayılıyor, yasa göre o yüzden ya iade edebilirsin, yada yenisi ile değişim isteyebilirsin. Tamiri pek tercih etme çünkü alet açılacak e değişecek ekranı derken suya dayanıklılık vs. sıkıntı olacak.
  • Çizgi fotoğraf çektiğim için biraz silik görünüyor herhalde. Yaklaşık 2-3 santimlik düz bir çizgi oluyor beyaz ekranda. Sony aradım teknik destek kutu içeriği ile beraber KVK ya götürün 1 aydan az olduğu için değişim yapılır dedi. Herhangi bir darbe izi falan yok. Telefon hiç düşmedi yere zaten. (Gri ekranda da oluşuyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazilreis -- 2 Mayıs 2018; 12:29:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.