Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orta halli ve üstü bir deneyim için size htc one a9 öneririm. ben de xa ultra ile arasında kalmıştım. htc'ye karar kıldım, şimdilik yeni kullanıcıyım ama çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zey10

orta halli ve üstü bir deneyim için size htc one a9 öneririm. ben de xa ultra ile arasında kalmıştım. htc'ye karar kıldım, şimdilik yeni kullanıcıyım ama çok memnunum.

A9 değilde bence galaxy c7 terclh etseniz daha iyi bir seçim olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni telefon alicam önerir misiniz beyler 1800 tl butcem var
    Samsung a7
    Zte axon 7
    Sony xa ultra
    Huawei g8 veya mate 8

• Tardis* kullanıcısına yanıt
    A7 2016 güzel cihaz.
  • Yuh google un son çıkardığı kamera yazılımini kullanacakken Sony nin jiroskop ta koymadığını gorunce dumur oldum. Sony heryerden kırpmis cihazi yazik barometrede yok

• 1369'a aldım 100 tl de maxipuan verdi. Sıra geldi kılıf ve ekran koruyucuya tavsiye edebileceğiniz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce 3 saniyelik ekran gitti renkli çizgiler oluştu. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Arada da güç tuşuna basınca tepki vermiyor çok az oluyor takmıyorumda g4 kullanırken buna alışmıştım ama bu ekran olayı korkuttu biraz.

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    c7'ye de bakmıştım ama samsungtan kaçtım oldu biraz. zihnimde daha ziyade sony veya htc vardı. nitekim a9'la da bayağı mutluyum şimdilik. :)
    Diğer üreticiler de aynı şeyi yapıyor iyice utanmazlığı ele aldılar. Doğru düzgün orta segment telefon çıkmıyor. Telefonlarda sensörler eksik jiroskop yok bildirim ledi yok kamerada ois yok o yok bu yok bu ne yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

Yeni telefon alicam önerir misiniz beyler 1800 tl butcem var
    Samsung a7
    Zte axon 7
    Sony xa ultra
    Huawei g8 veya mate 8

Axon ıyidir özellik olarak ta ses olarak ta

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maestro_

Az önce 3 saniyelik ekran gitti renkli çizgiler oluştu. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Arada da güç tuşuna basınca tepki vermiyor çok az oluyor takmıyorumda g4 kullanırken buna alışmıştım ama bu ekran olayı korkuttu biraz.

ben akıllı kapaklı kılıf kullanıyorum , kapağı açınca ekran otomatikman açılıyor bende de iki üç defa senin sorunun aynısı oldu kapağı açtığımda ekran bir 4 saniye gelmiyor sorasında renkli çizgiler beliriyor saniyenin yarısından daha az bir süre sonra ekran geliyor.. ben bunu kapaklı kılıftan oluşan bir sorun diye düşünüyordum ama sen de bunu yazınca ben de korktum açıkçası :(
  • _Maestro_ kullanıcısına yanıt
    1 kere bende yaşadım ama o ara ekran donmuyor telefon tamamen donuyor 4 sn sonra falan telefon kendine geliyor yazılımsal bi sıkıntı olduğunu düşünyorum düzelir bugfix yada 7 ile
  • assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir teşekkürler. Bunlar dışında telefondan gayet memnunum şuan. İhtiyaçlarımı şuan için karşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sert.oguzhan.os

quote:

Orijinalden alıntı: _Maestro_

Az önce 3 saniyelik ekran gitti renkli çizgiler oluştu. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Arada da güç tuşuna basınca tepki vermiyor çok az oluyor takmıyorumda g4 kullanırken buna alışmıştım ama bu ekran olayı korkuttu biraz.

ben akıllı kapaklı kılıf kullanıyorum , kapağı açınca ekran otomatikman açılıyor bende de iki üç defa senin sorunun aynısı oldu kapağı açtığımda ekran bir 4 saniye gelmiyor sorasında renkli çizgiler beliriyor saniyenin yarısından daha az bir süre sonra ekran geliyor.. ben bunu kapaklı kılıftan oluşan bir sorun diye düşünüyordum ama sen de bunu yazınca ben de korktum açıkçası :(

Assassin(z) nin yazdığı gibi yazılımsal olabilir biraz daha bekleyip duruma bakmak gerekecek.

• Daha önce belirtmiştim kardeşimin xa ultrasında vodafone kaynaklı olduğunu düşündüğümüz çekmeme sorunu vardı.bu sorun devam etti fakat en son tlf kapandı ve açılmadı kendiliğinden.kvk ya garanti kapsamında verildi tlf yapılması için.kvk nın verdiği cvp,tlf garanti kapsamı dışında olduğu telde yamulma olduğu,kullanıcı hatası dediler.yenisi ile değilgirmek için 1600 TL talep ettiler,şaka gibi.tabii ki herhangi düşme vs yok tlf hep çantad taşınıyor yamulması için bi sebep de yok.görünürde myle bi yamukluk da yok.kabul etmedik tabi.neyseki tlf nasıl olduysa kendiliğinden açıldı.bu şekilde kullanılacak artık bi süre daha.yine aynı sorun olursa bi de teleserviste deneyeceğiz şansımızı.Olmadı tüketici hakem heyetine gideceğiz,uğraştırıyorlar insanı yani insanları anlayacağınız

• quote:

Orijinalden alıntı: asylmn

Daha önce belirtmiştim kardeşimin xa ultrasında vodafone kaynaklı olduğunu düşündüğümüz çekmeme sorunu vardı.bu sorun devam etti fakat en son tlf kapandı ve açılmadı kendiliğinden.kvk ya garanti kapsamında verildi tlf yapılması için.kvk nın verdiği cvp,tlf garanti kapsamı dışında olduğu telde yamulma olduğu,kullanıcı hatası dediler.yenisi ile değilgirmek için 1600 TL talep ettiler,şaka gibi.tabii ki herhangi düşme vs yok tlf hep çantad taşınıyor yamulması için bi sebep de yok.görünürde myle bi yamukluk da yok.kabul etmedik tabi.neyseki tlf nasıl olduysa kendiliğinden açıldı.bu şekilde kullanılacak artık bi süre daha.yine aynı sorun olursa bi de teleserviste deneyeceğiz şansımızı.Olmadı tüketici hakem heyetine gideceğiz,uğraştırıyorlar insanı yani insanları anlayacağınız

işin özü sony den tel vs. alınmaz. Bu dediğini ithal telefonların garanticisi delta vs. Yapmıyor artik. Kvk gibi şirkete gerekli ayari vermeyen sony utansın. Birdaha sony vs. Almam

• Yeni bir güncelleme gelmiş diye mail geldi bana. Bilginiz var mı? (v.36.0.A.2.109 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Yeni bir güncelleme gelmiş diye mail geldi bana. Bilginiz var mı? (v.36.0.A.2.109 )

475 mb guncelleme gelmiş yüklüyor bakalım. Bukadar buyuk neyi guncellemisler acaba

Bi fark goremedim acaba ne guncellendi

• Güncellemeyi indiriyorum arkadaşlar. Açıklama yazsalar bari şunu şunu yaptık diye. Ne güncellendi diye karış karış gezmeyiz telefonda.

İnşallah sistem kararlılığıyla ilgilidir. Ekranı açarken bazen sapıtıyor. Şarja takınca bazen tepki vermiyor. Ön kamera kasıyor. Diğer arkadaşlar da yazdı bunları.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.