Şimdi Ara

Sony xperia X f5121 cihaz açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, son zamanlarda telefon garip davranmaya başlamıştı şarjı çabuk bitiyor , şarjı daha sıfır olmadan kapanıyordu. sonra ekran çizik çizik oluyor sanki bozuk gibi fakat dokunmatiği gayet iyi çalışıyordu. telefonu yeniden başlattığımda sorun gidiyordu, fakat ekranı kapatıp 5 dakika sonra açsam aynı şey oluyordu. 15 gün önce normal telefona bakınırken kapandı bir daha da açılmadı. Şarja taktığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor geçen gün ekran da bir kere 100% dolduğu ekran geldi görüntü yani şarj olmuş gibi açmayı denedim olmadı gene takınca şarja kırmızı ışık yanıp sönüyor ve ekran gelmiyor. Telefonun ön tarafı biraz şişik gibi geldi bende içini açtım batarya sanki biraz şişmiş gibi ama ben bir sorun bulamadım. Sizce sorun nedir ve yaptırmak mantıklı mıdır yada parça neyse kendim alıp yapsam nasıl olur çalışır mı?



  • Hocam sorun büyük ihtimal anakart ile alakalı. Değişmesi gerekebilir. Sadece bir tahmin uzman birine gösterin mutlaka.
  • HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Sorunun anakart olduğunu sanmıyorum hocam. Önceki telefonlardan anladığım kadarıyla pil ölmüş olabilir ve bir de şu hayalet ekran sorunu da vardı. Tamir ettirmek anlamsız olur gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.