Şimdi Ara

Sony Xperia U ROOT VE CWM MOD KURULUMU VİDEOLU (JohnLord) Beklenen Video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
11.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam cwm yi açmayı başardım :) romuda yükliyim tamamdır çook teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa187

tamam cwm yi açmayı başardım :) romuda yükliyim tamamdır çook teşekkürler :)

Önemli değil olduysa ne mutlu bana

bootloader kilidini açmadığınız sürece telefon garanti kapsamındadır bunuda bilin :)

hadi iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

bootloader kilidini açmadığınız sürece telefon garanti kapsamındadır bunuda bilin :)

hadi iyi geceler.

oldu romuda yükledim takır takır çalışıyor herşey çook teşekkür ederim :)
  • quote:

quote:

hadi iyi geceler.

Elinize sağlık, güzel ve yararlı bir konu olmuş.

Bu arada imzalarımız baya benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

quote:

quote:

hadi iyi geceler.

Elinize sağlık, güzel ve yararlı bir konu olmuş.

Bu arada imzalarımız baya benziyor

Aynısının tıpkısı olmuş bu

ne zaman çaldınız :)

• quote:

SONY XPERİA U JELLY BEAN GÜNCELLEMESİ ALICAK BU KONU HAKKINDA DA SORMADAN CEVAP VEREYİM :)

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bu videoyu hazırlıycağıma dair bilgi vermiştim.

ve beklenen an hazırlama upload derken 3 saat geçmiş dile kolay :)

her neyse ilk dosyaları indiriyoruz

Root - Root dosyasını indirmek için tıkla

Cwm - Cwm dosyasını indirmek için tıkla

Kullandığım Thebrains rom - lThebrains rom Version 9 İndir

ve video ile başbaşa bırakıyorum sizi

(videoyu bilgisayarınıza indirmek için TIKLAYIN)

ellerıne saglık telefona rom atmak degıldı amacım rootlamaktı onuda kolayca yaptım fakat sorum su ben yukledım supersu da geldı ama gmail vs. hala kaldırılamıyor baktım devre dısı bırak dıye bısey var ona bastım o kaldır demekmı

• Merhaba sony Xperia s içinde cm10 yüklenilmesi adına Destek rica etsem Yardımcı Olabilirmisiniz.

root yapıldı bootloader tamam cm10 nozomi için dosya birkaç kere yükledim ve telefona attım fakat yüklemeye başladığımda zip ile ilgili hata alıyorum ve yükleme yapamıyorum Sorunla ilgili yorum yazabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Eline sağlık çok sade ve anlaşılır bir anlatım olmuş birde ilk mesaja olmazsa olmaz uygulamaları ekleyebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtemec

Merhaba sony Xperia s içinde cm10 yüklenilmesi adına Destek rica etsem Yardımcı Olabilirmisiniz.

root yapıldı bootloader tamam cm10 nozomi için dosya birkaç kere yükledim ve telefona attım fakat yüklemeye başladığımda zip ile ilgili hata alıyorum ve yükleme yapamıyorum Sorunla ilgili yorum yazabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Cm10 yüklemek için telefonun bootloader kilidini açmanız gerekmekte, bende bu telefona cm9 yükleyemiyorum :) booloader istiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: okemin

Eline sağlık çok sade ve anlaşılır bir anlatım olmuş birde ilk mesaja olmazsa olmaz uygulamaları ekleyebilirmisin

Tamam araştırıp tüm uygulamaları ekliycem

• rootda yapıldı bootloader de tamam boot ekranından giriyorum ordan zipli olarak yüklemeye calısıyorum ama zip dosyası hata veriyor sorunla ilgili herhangi biyerden bilgide bulamadım

Yüklemede yapdıklarımı sayım

root yapıldı
    bootloader tamam
    xperia s için nozomi dosyası cm10 yükledim internetten kendi sitesinden 2 3 defa dosyalardada herhangi bir sorun yok istediğim gibi cıkartıp kullanabiliyorum denendi

bootloader ekranında wipe ve diğer işlemi yapdım sonra instal zip card dediğimde dosya yüklenmeye başlıyor fakat hata veriyor ve yüklenemiyor telefonuda sıfırlamamla kalıyorum herhangi bir yorumun varmıdır arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtemec

rootda yapıldı bootloader de tamam boot ekranından giriyorum ordan zipli olarak yüklemeye calısıyorum ama zip dosyası hata veriyor sorunla ilgili herhangi biyerden bilgide bulamadım

Yüklemede yapdıklarımı sayım

root yapıldı
    bootloader tamam
    xperia s için nozomi dosyası cm10 yükledim internetten kendi sitesinden 2 3 defa dosyalardada herhangi bir sorun yok istediğim gibi cıkartıp kullanabiliyorum denendi

bootloader ekranında wipe ve diğer işlemi yapdım sonra instal zip card dediğimde dosya yüklenmeye başlıyor fakat hata veriyor ve yüklenemiyor telefonuda sıfırlamamla kalıyorum herhangi bir yorumun varmıdır arkadaşım

cyanogenmod rom yüklemek için telefonun bootloader kilidini açmış olmanız gerekmektedir.
  • arkadaşlar burdaki şey rom mu rom ise nasıl yükleniyor birisi söyleyebilir mihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971913

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa187 -- 9 Aralık 2012; 23:38:24 >
  • Root işi tamam sanırım. supersu programı görünüyor. İndirdiğim room'u da tel'e attım. Tel i kapatıp açıyorum ve sony yazısı görününce devamlı bas çek yapıyorum ama ne bahsedilen renkler yanıyo nede room yükleniyor. Tel ya normal açılıyor yada uzun süre basarsam güvenli mod da açılıyor. Siz nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilirmisiniz?
  • root için cmd ekranında 1 yazarken telefon pc ye hangi konumda bağlanacak acaba,açık kapalı ? running kısmına geldiğinde öylece kalıyor bende işlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil456 -- 11 Aralık 2012; 0:18:53 >
  • Telefon açık olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okemin -- 11 Aralık 2012; 0:07:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fath_celik

Root işi tamam sanırım. supersu programı görünüyor. İndirdiğim room'u da tel'e attım. Tel i kapatıp açıyorum ve sony yazısı görününce devamlı bas çek yapıyorum ama ne bahsedilen renkler yanıyo nede room yükleniyor. Tel ya normal açılıyor yada uzun süre basarsam güvenli mod da açılıyor. Siz nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilirmisiniz?

iki defa kısa bir uzun basın ilkinde olmazsa tekrar sony yazısı gitmeden tekrarlayın oluyor
  • beyler 1 komutunu verdikten sonra telefonumda hiç bir pencere açılmıyor, biraz araştırdım yabancı sitelerde aynı sorunu yaşayan insanlar var ama çözüm göremedim, sony nin sitesinden driver indirip elle yüklemeye çalıştım olmadı. benzer sorunlar yaşan varmı acaba ?
  • Arkadaşlar hepsini hallettim ve root ve room attım. Türkcell programları falan gitti iyi oldu ama Ram de ve telin hızlanmasında hiçbir düzelme yok. Hatta tam tersi bazen anlamsız şekilde daha fazla yavaşlamalar oluyor. Arama sayfası ve rehber yine çok geç açılıyo. Üstelik animasyonlu duvar kağıtları link'i ni bulamadım. açılmıyor. Bana sorarsanız sakın bu rom u yüklemeyin. Şimdi ben ayarları eskiye döndermek istiyorum nasıl yapılacağını bilen varsa lütfen yardım etsin.
  • telefonu anlatılan gibi root yaptım romuda kurdum açılmıştı tel biraz inceleme fırsatım oldu . Romun paylaşıldığı forumda bugfix dosyasıda vardı onuda yüklemek istedim tekrardan aynı işlemleri yaptım telin içine dosyaları attım tek tek ve tekrardan yaptım işlemi bu sefer sony yazısından sonraki yükleme ekranında tekrar sony yazısına geliyor en baştan tel . Sorun nedir acaba
  • root olmuyor cihaz pc cihazı görmesine rağmen Runme de cihaz bulunamıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.