Şimdi Ara

Sony Xperia Tüm Z Serisi Arka Kapak Su Geçirmez Bant Conta Yapıştırıcı [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
12
Favori
21.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bana bi yardıncı olun şu işte ya bende mağdurumm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinDinc

Arkadaslar bana bi yardıncı olun şu işte ya bende mağdurumm

herzaman yardımcı oluruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.gulce

quote:

Sertaç arkadaşla bugün tlf görüşmemizde ,contanın geldiğini hemen adres verdiğim gibi kargoya verebileceğini ücret konusunda ise sorun yapmamamı ,daha sonra gönderirsin deyip takip No ile ürün hemen kargoya vermiş sağolsun bu ortamda güvenilir bi satıcı ve arkadaş tekrardan teşekkürler dostum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertaç beyden bugün itibarıyla ptt kargodan gelen 2 adet contayı teslim almış bulunmaktayım henüz eft geçmeden bana kargoladığı için ayrıca güvenilir bi satıcı ve ilgili bir arkadaş tekrardan bende teşekkür ediyorum...

Akabinde akşam contalarla telefona takayım dedim başladım hazırlıklara öncelikle kesinlikle yumuşatmanız için fönle ısıtmanız gerekiyor kapak uclarından falçata ucu ile yavaş yavaş ayıra ayıra sabırla zorlamadan çıkardım nihayetinde eski conta kalıntılarını güzelce artık bırakmayacak şekilde temizledim sertaç beyden aldığım contayı ise önce çıkarılan kapağın yüzeyine dikkatli bir şekilde taşmayacak şekilde takmanız gerekiyor çevresine bastırarak sağlamlaştırıyoruz üzerindeki jelatini de çıkartarak telefona yapıştırıyoruz bu işlem pratik olduğu kadar kolayca yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

quote:

quote:

Sertaç arkadaşla bugün tlf görüşmemizde ,contanın geldiğini hemen adres verdiğim gibi kargoya verebileceğini ücret konusunda ise sorun yapmamamı ,daha sonra gönderirsin deyip takip No ile ürün hemen kargoya vermiş sağolsun bu ortamda güvenilir bi satıcı ve arkadaş tekrardan teşekkürler dostum...

güle güle kullanın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

Sertaç beyden bugün itibarıyla ptt kargodan gelen 2 adet contayı teslim almış bulunmaktayım henüz eft geçmeden bana kargoladığı için ayrıca güvenilir bi satıcı ve ilgili bir arkadaş tekrardan bende teşekkür ediyorum...

Akabinde akşam contalarla telefona takayım dedim başladım hazırlıklara öncelikle kesinlikle yumuşatmanız için fönle ısıtmanız gerekiyor kapak uclarından falçata ucu ile yavaş yavaş ayıra ayıra sabırla zorlamadan çıkardım nihayetinde eski conta kalıntılarını güzelce artık bırakmayacak şekilde temizledim sertaç beyden aldığım contayı ise önce çıkarılan kapağın yüzeyine dikkatli bir şekilde taşmayacak şekilde takmanız gerekiyor çevresine bastırarak sağlamlaştırıyoruz üzerindeki jelatini de çıkartarak telefona yapıştırıyoruz bu işlem pratik olduğu kadar kolayca yapabilirsiniz

güle güle kullanın hocam mesajınız içinde teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

quote:

quote:

sertaç abi hakkatten arka sol üst şişmişti bu gün anca takmaya fırsatım oldu çekebilsem de göstersem harika oldu ama suya sokma konusunda tereddüütlüyüm ne de olsa garantisi yok bu işin yine de o eski halimden eser yok şimdi teşekkürler

• s.gulce yani Sertaç hocamdan bende bir adet alayım dedim Daha hesaba eft yapmadan kargoya verdi. Kargo bugün elime ulaştı. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle tereddüt etmeden alınabilir. Ben tekrardan teşekkür ediyorum :)
  • s.gulce kullanıcısına yanıt
    Sony xperia z arka kapak contası lazım fiyatını öğrenebilirmiyim acil

• slm arkadaşlar valla ben 1 hafta önce sertaç gülce arkadaştan 2 adet xperia z kapak contası aldım kendim taktım su testinide yaptım hiç bir şey olmadı hemen 2 adet daha sipariş verdim.sertaç arkadaşa burdan tekrar teşekkür ederim
  • fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet VOLKAN

fiyatı nedir?

pm gönderildi
  • arkadaslar bendede z1 var arka kapağım kameradan dolayı serviste açıldı suan da flashlı cekımınde fotografı cok ışık verıyor kalıtesız oluyor.ama normal cekımı gayet guzel.servisten 3 gun once aldım ama arka kapagın sol ust kısmı yanı kamera kısmı tam oturmamıs gıbı sureklı acılıyor ısınınca ozelıkle kenar kısmı ortaya kadar acılıyor elımle bastırıyorum resmen.ılk gıbı degıl.bu durumda olanlar guzel yapıstırma yapmıs sanırım ama servis yapmamıs.oynamaması gerek bu durumda su alır ıcıne .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

arkadaslar bendede z1 var arka kapağım kameradan dolayı serviste açıldı suan da flashlı cekımınde fotografı cok ışık verıyor kalıtesız oluyor.ama normal cekımı gayet guzel.servisten 3 gun once aldım ama arka kapagın sol ust kısmı yanı kamera kısmı tam oturmamıs gıbı sureklı acılıyor ısınınca ozelıkle kenar kısmı ortaya kadar acılıyor elımle bastırıyorum resmen.ılk gıbı degıl.bu durumda olanlar guzel yapıstırma yapmıs sanırım ama servis yapmamıs.oynamaması gerek bu durumda su alır ıcıne .

serviste acılan kapak aynen yerine kapatılıyor tekrardan kuvvetli yapışması mümkün değil servis bunu conta yenilemesi yapması gerekirdi ama yapmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

arkadaslar bendede z1 var arka kapağım kameradan dolayı serviste açıldı suan da flashlı cekımınde fotografı cok ışık verıyor kalıtesız oluyor.ama normal cekımı gayet guzel.servisten 3 gun once aldım ama arka kapagın sol ust kısmı yanı kamera kısmı tam oturmamıs gıbı sureklı acılıyor ısınınca ozelıkle kenar kısmı ortaya kadar acılıyor elımle bastırıyorum resmen.ılk gıbı degıl.bu durumda olanlar guzel yapıstırma yapmıs sanırım ama servis yapmamıs.oynamaması gerek bu durumda su alır ıcıne .

serviste acılan kapak aynen yerine kapatılıyor tekrardan kuvvetli yapışması mümkün değil servis bunu conta yenilemesi yapması gerekirdi ama yapmamış

Dur fotoğrafnı çekmiştm . Bide flashi çekimi var.
    Sony Xperia Tüm Z Serisi Arka Kapak Su Geçirmez Bant Conta Yapıştırıcı [Ana Konu]Sony Xperia Tüm Z Serisi Arka Kapak Su Geçirmez Bant Conta Yapıştırıcı [Ana Konu]Sony Xperia Tüm Z Serisi Arka Kapak Su Geçirmez Bant Conta Yapıştırıcı [Ana Konu]

bende conta istiyorum sertaç bey yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahboztas

bende conta istiyorum sertaç bey yardımcı olurmusunuz ?

Pm gönderildi

birebir uyumlu orjinal ürün teşekkürler:) @s.gulce
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905att

birebir uyumlu orjinal ürün teşekkürler:) @s.gulce

güle güle kullanın hocam
  • Z nin contasından ben de almak istiyorum.ne kadar?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.