Şimdi Ara

SONY xperia SP- LG Optımus4X HD p880 YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Xperia sp de karar kılmışım sabah fakat forumda gezerken lg optımus 4X HD p880 tavsiyesi üzerine telefonu araştıdım hem daha ucuz hem bazı özelliklerde daha üstün olması kafamı karıştırdı.Lakin ürüne daha güncelleme gelir mi 5.0 ı görür mü beni endişeye kaptırdı.Şuan olarak iki ürün arasında çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim.

• bence sp
  • Güncelleme derdin varsa s4 mini yi bekle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

bence sp

Zaten sp'ye daha yakındım sabah sabah kafam karışmıstı bu iyi oldu benim için birinin gaz vermesi iyi oldu :)
  • serty23 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme derdim yok ama alacağım ürünün 5.0ı görmesini istiyorum ki forumda sony XperiaSPnin 5.0ı rahat rahat göreceği yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_sfl

Güncelleme derdim yok ama alacağım ürünün 5.0ı görmesini istiyorum ki forumda sony XperiaSPnin 5.0ı rahat rahat göreceği yazıyor

Sen bilirsin sony telefon seviyorsan al tabii ama 1200 liraya çift çekirdek tft lcd ekranlı telefon almak bana hiç mantıklı gelmiyor...155 gr ile xperia z den bile ağır g3 şarjörü gibi telefon , ben olsam xperia z alırdım bu fiyatlara cıktıktan sonra ...
  • Çift çekirdek ama piyasadaki bir iki model hariç çogu 4 çekirdekli telefondan daha iyi performans sunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Satılık Sony Experia X10
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşünmen hata, kesinlikle SP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekırdek sayısı degıl basarım onemlıdır bu fıyata kraıt ıslemcılı ustelık bataryası muhtesem bır telefon var onumuzde,kesınlıkle Sp onerırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Sen bilirsin sony telefon seviyorsan al tabii ama 1200 liraya çift çekirdek tft lcd ekranlı telefon almak bana hiç mantıklı gelmiyor...155 gr ile xperia z den bile ağır g3 şarjörü gibi telefon , ben olsam xperia z alırdım bu fiyatlara cıktıktan sonra ...

Xperia Z tabiki daha iyi ama arada 600-700 lira fark var ki bu çok fazla teknosada+100hediye çeki var SPde. Bir çok dört çekirdekliden daha iyi ürün bence özellikle samsung s3ten vs...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Xperia Z tabiki daha iyi ama arada 600-700 lira fark var ki bu çok fazla teknosada+100hediye çeki var SPde. Bir çok dört çekirdekliden daha iyi ürün bence özellikle samsung s3ten vs...

Al hocam o zaman iyi günlerde kullan ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.