Şimdi Ara

Sony Xperia Sp Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefonu almayı dusunuyorum ancak aklıma takılan 3 soru var cevaplandırısanız minnettar olurum
    1-Telefon Oyunlarda Kasma Yapıyorumu Gta Sa Fifa 14 Nfs MW Real Racing 3 gibi
    2-Telefonda Led Varmış Bu Led Ne Zaman Yanıyor Kendimiz Yakabiliyorumuyuz
    3-Telefonun Hafıza Kartına İnternetten İndirdigimiz Obb Dosyalarını Atarsak Çalışırmı Gmd Gibi.

• 1-Oyunları çok rahat oynuyorum bir sorun yok.youtube dan da bakabilirsin
    2-Led fotoğraflara bakınca telefon gelince walkman da ritme göre ynıyor bildirim gelince şarja takınca kendimiz yakamıyoruz ama renklerini isteğimize göre değiştirebiliyoruz
    3-bunu denemedim daha galiba yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

1-Oyunları çok rahat oynuyorum bir sorun yok.youtube dan da bakabilirsin
    2-Led fotoğraflara bakınca telefon gelince walkman da ritme göre ynıyor bildirim gelince şarja takınca kendimiz yakamıyoruz ama renklerini isteğimize göre değiştirebiliyoruz

Herşeyi anladımda su ledi anlayamadım fotograflarda biri arayınca yanıyor walkman nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinpon0101

quote:

Herşeyi anladımda su ledi anlayamadım fotograflarda biri arayınca yanıyor walkman nedir ?

fotoğraflarınıza bakarken fotoğraftaki renk tonuna göre farklı renklerde yanıyor.Biri arayınca bende mavi yanıyor ama kişiye özel rengi filan değiştirirebiliyoruz.Walkman müzik yazılımı.kısaca sonynin müzik çaları.albümün kapak resmine göre rengi ayarlayıp müziğin ritmine göre yanıyor ve bu gerçekten çok havalı ve hoş bir görüntü.sms lerde yeşil renk filan yanıyor fakat bu renkleri ayarlardan ayarlayibilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

fotoğraflarınıza bakarken fotoğraftaki renk tonuna göre farklı renklerde yanıyor.Biri arayınca bende mavi yanıyor ama kişiye özel rengi filan değiştirirebiliyoruz.Walkman müzik yazılımı.kısaca sonynin müzik çaları.albümün kapak resmine göre rengi ayarlayıp müziğin ritmine göre yanıyor ve bu gerçekten çok havalı ve hoş bir görüntü.sms lerde yeşil renk filan yanıyor fakat bu renkleri ayarlardan ayarlayibilirsiniz

Cok tesekkur ederim son sorum telefonun hangi renk olması avantaj beyazlamı siyahlamı uyumlu gider ledler

• siyah daha avantajlı beyazın yanlarının boyası çıkabiliyormuş siyah daha asaletli ve dikkat çekici siyahı öneririm beyazda sensörler filanda gözüküyor hiç hoşuma gitmiyor.
  • quote:

quote:

Isk soyle...,isal seni arayinca biri sari yansin yada yesil kirmizi beyaz sen seciyorsun istersen hic yanmaz...

Faceten bildrim gelince yesil smste veyaz cevapsiz cagrida kirmizi yansin sen ayarlarsin,istersen tumunu kapatirsin hicbisey de yanmaz istersen sadece sms i yakar bir baskasini kapatirsin tamamen ayri ayri yanip yanmamasi yada hangi renk yanacagi senin zevkine kalmis..

Resimde ise hakim renk ne ise o yanar philips tvlerdeki amviliggt gibi dusun misal bayrak cektin yandada kirmizi bi ton tamamliyor resmi ki bence cok sık duruo..

Pil isiklara ragmen cok iyi gidiyor,ama istemem kapali kalsin dersen kalir ve daha uzun gidr pil ama zaten sorun yok bataryada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

quote:

Isk soyle...,isal seni arayinca biri sari yansin yada yesil kirmizi beyaz sen seciyorsun istersen hic yanmaz...

Faceten bildrim gelince yesil smste veyaz cevapsiz cagrida kirmizi yansin sen ayarlarsin,istersen tumunu kapatirsin hicbisey de yanmaz istersen sadece sms i yakar bir baskasini kapatirsin tamamen ayri ayri yanip yanmamasi yada hangi renk yanacagi senin zevkine kalmis..

Resimde ise hakim renk ne ise o yanar philips tvlerdeki amviliggt gibi dusun misal bayrak cektin yandada kirmizi bi ton tamamliyor resmi ki bence cok sık duruo..

Pil isiklara ragmen cok iyi gidiyor,ama istemem kapali kalsin dersen kalir ve daha uzun gidr pil ama zaten sorun yok bataryada..

Çok tesekkur ederim peki gmd de ki gibi internetten indirdigimiz obb dosyalarını atsak sd karta calısıyorumu

• stev olaya müdale etmiş başlıktan çıkalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

stev olaya müdale etmiş başlıktan çıkalım.

anlamadım hocam
  • quote:

quote:

anlamadım hocam

yani gerekeni söylemiş ekstra kelimeye gerek yok.anlamında bize söylencek söz kalmamış
  • quote:

quote:

quote:

anlamadım hocam

yani gerekeni söylemiş ekstra kelimeye gerek yok.anlamında bize söylencek söz kalmamış

Hocam 3.sorumu cevaplasanız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.