Şimdi Ara

SONY Xperia SP C5303 Root-CWM-TWRP-Bootloader-CM11 (4.4.2 Kitkat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
9
Favori
7.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sayfanın Aşağısında Start Unlocking The Bootloader ı Seçiyoruz.
    Continue Diyoruz.
    Yes,I'm Sure. Diyoruz.
    Kuralları Kabul Edip I Accept Diyoruz.
    Adımızı Soyadımızı,Telefonumuzun IMEI Numarasını,E-Posta Adresimizi Girdikten Sonra Submit Diyoruz.
    Ve Onlar Bize E-Posta Yoluyla Unlock Code Yolluyorlar.
    Daha Sonra Bu Kodu Kopyalıyoruz.
    FlashTool'u Açmadan Önce FlashTool Drivers Dan Cihazımızı Bulup Driverları Kuruyoruz.
    Sonra FlashTool'u Açıyoruz.
    Şimşeğin Hemen Yanındaki BLU Ya Tıklıyoruz.
    Telefonumuzu Kapatıp Ses Kısma Tuşuna Basılı Halde Bağlıyoruz.
    Önümüze Bir Pencere Gelmesi Lazım.Pencere Geldikten Sonra Unlock Code Kısmına Kopyaladığımız Kodu Yapışıtırıp Unlock Yapıyoruz ve Telefonumuz Unlock Oluyor.

bu seviyede ki BLU kısmı olmadı bende sony nin sitesindeki yönergeler ile telefonu unlock yaptım. code yazma kısmı falan gelmedi code mevcut elimde.

ben başka bir yoldan unlock ettim bu kez de SE Bootloader_Unlocking_Relocking programı belirtilen yolu bulamıyor hatası aldım

sonra o aşamayı atlayıp boot.img dosyasını falan boot etmeden direk cwm yi açıp işlemleri yaptım telefon sony ekranında takıldı kaldı. sonra flashtool ile 4.3 ü geri kurdum.

telefon unlock gerçekten oldu mu onu anlamadım sonrasında bu program neden hata verdi onu da anlamadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lestet

adımları takip ettim fakat ;

Sayfanın Aşağısında Start Unlocking The Bootloader ı Seçiyoruz.
    Continue Diyoruz.
    Yes,I'm Sure. Diyoruz.
    Kuralları Kabul Edip I Accept Diyoruz.
    Adımızı Soyadımızı,Telefonumuzun IMEI Numarasını,E-Posta Adresimizi Girdikten Sonra Submit Diyoruz.
    Ve Onlar Bize E-Posta Yoluyla Unlock Code Yolluyorlar.
    Daha Sonra Bu Kodu Kopyalıyoruz.
    FlashTool'u Açmadan Önce FlashTool Drivers Dan Cihazımızı Bulup Driverları Kuruyoruz.
    Sonra FlashTool'u Açıyoruz.
    Şimşeğin Hemen Yanındaki BLU Ya Tıklıyoruz.
    Telefonumuzu Kapatıp Ses Kısma Tuşuna Basılı Halde Bağlıyoruz.
    Önümüze Bir Pencere Gelmesi Lazım.Pencere Geldikten Sonra Unlock Code Kısmına Kopyaladığımız Kodu Yapışıtırıp Unlock Yapıyoruz ve Telefonumuz Unlock Oluyor.

bu seviyede ki BLU kısmı olmadı bende sony nin sitesindeki yönergeler ile telefonu unlock yaptım. code yazma kısmı falan gelmedi code mevcut elimde.

ben başka bir yoldan unlock ettim bu kez de SE Bootloader_Unlocking_Relocking programı belirtilen yolu bulamıyor hatası aldım

sonra o aşamayı atlayıp boot.img dosyasını falan boot etmeden direk cwm yi açıp işlemleri yaptım telefon sony ekranında takıldı kaldı. sonra flashtool ile 4.3 ü geri kurdum.

telefon unlock gerçekten oldu mu onu anlamadım sonrasında bu program neden hata verdi onu da anlamadım :D

Hocam senin telefon unlock olmamis bal youyube da bir adam anlatiyor bootloader acmayi kanalin adi yourtekhelper yourtekhelper bootloader yazarsan bulabilirsin okuldan sonra link atabilirim anca simdi okula gidec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mehmet.35 M kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bir bakayım

Telefon super oldu fakat birkaç eksik var klavye yi ayarlaymadim stamina mod yok olmuş ve telefon isiniyor fazlasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 8 Nisan 2014; 15:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.35

quote:

Peki ram kullanımı seriliği nasıl telefonun

Telefon gayet akici bende birde zaten overclock olayi var xperianin romundan iyi ama tek ozledigim walkman

apk ile indirsene bi dene
  • 4.3 un klavyesi lazim nasil hallederiz bunu bilen var mi :)

• quote:

4.3 un klavyesi lazim nasil hallederiz bunu bilen var mi :)

Klavue isini uygulama ile halledebilirsin ama su isinma sorunu bendede var daha surum tam stabil degil ya ondandir zamanla oturacaktir elbet

cynogen kendisi otomatik mi yapar güncellemeleri yoksa biz mi takip edip yapacağız
  • quote:

cynogen kendisi otomatik mi yapar güncellemeleri yoksa biz mi takip edip yapacağız

O konu hakkinda bilgim yok ama telefonda cyanogenmod updates diye biryer var ayarlarda bakmak lazim hocam

birde şarj epey hızlı düşüyor :)
  • Evet ya sarji bu kadar beklemezdim valla ama bu guncel surum degil sanirim kullandigimiz freexperia nin sitesinde bi surumde var bundan yukarida ama denemedim onu denemek isteyen olursa yontemler ayni ben oyunlarima kiyamiyorum

• o yeni sürümü kuralım mantık aynı değil mi. dosyaları sd card a atıp wipe factory reset falan sonra dosyaları kurcaz.
  • Evet hocam ayni seyler yapilacak ama ben oyunlara kiyamiyorum

Bu ROM çok iyi fakat şarj tutmadi sağlam güzel bir rom önerimiz var mi :)

• Simdilik yok ama dediginiz gibi sarjdan eksisi var biraz simsi xda ya girip romlara bakinicam biraz

Hocam emeğine sağlık.

• Merhaba, Sony rom 4.3 son firmware root nasıl yapabilirim? Cm11 yada farklı rom istemiyorum. Orjinal romdan memnunum, ama şu led bar için bir kaç app buldum, onlarda root istiyor denemek istiyorum açıkçası. yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler

• Hocam bu işlerden hiç anlamam ne işe yarıyor acaba şöyle bir özet geçer misiniz?

• Cihazda tam erisim ve android 4.4.2 ayricaliklari sagliyor hocam suan okul icin cikiyorum mesajiniza ceva veremeyebilirim

• avm lerde birsürü telefon kurcaladım androidli cihazları inceledim fakat bu cynogenmod 11 kadar stabil bir rom daha görmedim. android böyle olabiliyormuş demek. bir ayıbı varsa şarj hiç gitmiyor ve ısınıyor. bunları düzelirse 4.4.2 çok rahat ve süper çalışıyor sp de. kullanmak istiyorum fakat şarj çok kötü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.