Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MİLLET DAHA ÖNCE DE SAORMUŞTUM SANIRIM GÖZÜNÜZDEN KAÇTI.XPERİA S VAR BENDE,FAAT İMEİ DÜŞTRÜ CİHAZ ŞU AN KAYITDIŞI VE İÇİNDE SİM KART YOK.BU ŞEKİL DE ROOT YAPILIR MI BU CİHAZA VE BEN BU ROOT İŞİNDEN ZERRE ANLAMIYORUM.NEYİ NASIL YAPMALIYIM SIRASIYLA BANA BUNU ANLATIRSANIZ GERÇEKTEN ÇOK İYİ OLUR.CİHAZ DONANIM OLARAK İYİ AMA ROOT YAPIP DA KULLANMAK GERÇEK HIZINI VE ÖZELLİKLERİNİ DAHA İYİ ORTAYA KOYUYORMUŞ.HERKESE SAĞLIKLI VE HUZURLU GÜNLER DİLERİM
  • s.a beyler orjinal sony arayüzünü kullanan android sürümü yüksek garantiyi engellemeyecek firmware bilen var mı nette gördüm ama güvenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanglşt

quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

Arkadaşlar jb'ye geçtikten sonra ıcs'de ki ekran parlaklık titreşim dokunma geri bildirimi gibi özellikleri kalan enerjiye göre ayarlayabildiğimiz güç Tasarruf modu yok oldu ayrıca full hd video çekerken donuyor pil daha az gidiyor bunlar için ne yapabilirim ve yeni güncellemeler ne zaman gelecek şimdiden teşekkürler

kardeşim sende de sonu .200 olan güncelleme kurulu bende de öyle oluyordu. flashtoolla b.1.96 olanı kurdum herşey çözüldü ama 4.2.1. gibi bir güncelleme vermeli sony yeniliklere ayak uydurmak için

@hocam bende aynı sorun var ama bir türlü kilidi kaldıramadım bana yardımcı olursanız sevinirim çokça hata var .200 sürümünde. Flashtool ile yükleme yapamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

Arkadaşlar jb'ye geçtikten sonra ıcs'de ki ekran parlaklık titreşim dokunma geri bildirimi gibi özellikleri kalan enerjiye göre ayarlayabildiğimiz güç Tasarruf modu yok oldu ayrıca full hd video çekerken donuyor pil daha az gidiyor bunlar için ne yapabilirim ve yeni güncellemeler ne zaman gelecek şimdiden teşekkürler

kardeşim sende de sonu .200 olan güncelleme kurulu bende de öyle oluyordu. flashtoolla b.1.96 olanı kurdum herşey çözüldü ama 4.2.1. gibi bir güncelleme vermeli sony yeniliklere ayak uydurmak için

@hocam bende aynı sorun var ama bir türlü kilidi kaldıramadım bana yardımcı olursanız sevinirim çokça hata var .200 sürümünde. Flashtool ile yükleme yapamıyorum

kardeşim bende uzun zaman oldu unuttum gibi bişi yanlış hatırlamıyosam flashtoolu aç telefonu görsün sonra o sana telefonu kapat boot modunda başlat dicek kabloyu sökücen telefonu kapatcan sonra kabloyu takarken ses açma tuşuna basılı tut yeşil ışık yanınca flash tool görücek zaten sonra eğer sadece firmware yükliceksen bişi yapmana gerek yok yazılımı seç yükle işlem bitince ekrana uyarı çıkıcak sonra gönül rahatlığıyla kullan telefonunu ama root işinden anlamam garantiye etki ediyo dediler hiç ellemedim

• orhanglşt O kullanıcısına yanıt
    hocam o dediklerini harfiyen yapıyorumda bootloader kilidi aktif onu nasıl devre dışı bırakabilirim benim derdim bu konuyla alakalı. Bir türlü kaldıramıyorum o kilidi.
  • quote:

hocam o dediklerini harfiyen yapıyorumda bootloader kilidi aktif onu nasıl devre dışı bırakabilirim benim derdim bu konuyla alakalı. Bir türlü kaldıramıyorum o kilidi.

xda ya bakabilirsin orda konu mevcuttur flashtoolda bi ayarı vardı hatırlamıyorum şimdi ama garanti gidiyo botloader açılınca
  • Bi işi beceremedim iyi mi olmuyo ne yaptıysam ulan sony illa telefonu değiştirtcen bana yazıklar olsun senin gibi büyük firmaya
  • quote:

Bi işi beceremedim iyi mi olmuyo ne yaptıysam ulan sony illa telefonu değiştirtcen bana yazıklar olsun senin gibi büyük firmaya

bl relock vs. yazıyodu nette ama hiç araştırmadım sadece root attım ben relock yapılıyo ama
  • merhaba arkadaşlar size rom öneriminde bulunmak istiyorum uzun süre stock olarak kullandım telefonu ve sonra garantisine başlarım dedim ve root attım ardından cwm ile existenz romu kurdum gerçekten telefonun telefon olduğunu anladım root süper bişi onu söylim korkmayın root atmaktan şuanda existezultra v2.05 kullanıyorum çok stabil z1in tüm özellikleri mevcut biraz şarj konusunda fazla yiyor ama değer yani kamera özellikle müthiş süper otomatik çalışmıor onua zaten niaboc79 düzeltmeye çalışıyor gerisi hiç bir sıkıntı yok tavsiye ederim

edit: süperotomatiği wipe cache and dalvik cache yapın sonra manuel moda girmeyin ve düğmeye basıp açtığınızda başka mod seçmeyin diğer modları kamera widgettan seçin manuel dışında birisini açtığınız zaman herhangibirine geçiş yapabilirsiniz sıkıntı olmuyor voice ballon vs hepsi çalışıyor hatta existenz romu kendimce biraz daha değiştirdim v.2.0.5 ota uptade dosyasına birkaç ekleme yaptım yeni 4.3 temaları voice ballon uygulaması videolu ar effect vs. ekledim isteyene upload ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanglşt -- 26 Mart 2014; 13:23:02 >

• quote:

Bi işi beceremedim iyi mi olmuyo ne yaptıysam ulan sony illa telefonu değiştirtcen bana yazıklar olsun senin gibi büyük firmaya

kardeşim sana akşam link atıcam eğer hala kapatmadıysan yada nete yaz xperia s relock.ftf diye çıkar indir flashla tele kilit kapanıyo
  • quote:

quote:

kardeşim sana akşam link atıcam eğer hala kapatmadıysan yada nete yaz xperia s relock.ftf diye çıkar indir flashla tele kilit kapanıyo

Çok makbule geçer elim kolum bağlı kaldım. İnşallah becerebilrim bu işi :)
  • quote:

quote:

quote:

Çok makbule geçer elim kolum bağlı kaldım. İnşallah becerebilrim bu işi :)

http://www.mediafire.com/download/0fgxksdr3ivpyde/Xperia-S_Relock_bootloader.ftf
    al kardeşim kendi uploadım normal yazılım flashlar gibi flashla kilidi kapatmadan önce ama tavsiyem existenz rom kur existenz rom üzerinde oynadım biraz 4.4.2 görünümü verdim ben kendime göre direk kurulduğunda 4.4.2 temaları vs. sonra whats new ar effect ıvır zıvır hepsi var kendim uyarladım istanbuldaysan kendi uyarladığımı sana kurarım yada upload ederim sen kurarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanglşt -- 29 Mart 2014; 21:18:01 >

• Arkadaşlar hepinize merhaba, aranıza yeni katıldım ve şu an siteyi keşfetmeye çalışıyorum.
    Ben de yaklaşık 9 aydır xperis s kullanıcısıyım. Telefonumu çok severek kullanıyorum ancak son
    günlerde telefon oldukça yavaşladı.
    Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canan_sd

Arkadaşlar hepinize merhaba, aranıza yeni katıldım ve şu an siteyi keşfetmeye çalışıyorum.
    Ben de yaklaşık 9 aydır xperis s kullanıcısıyım. Telefonumu çok severek kullanıyorum ancak son
    günlerde telefon oldukça yavaşladı.
    Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

AnTuTu Benchmark yükle, memory optimize et seçeneği ile test yaptır.
    Memory optimize etme özelliği gerçekten güzel çalışıyor, test kısmı önemli değil ama belleği güzel temizleyen bir uygulama.
    Çoğu bellek temizleme uygulaması ya ücretli ya da stabil çalışmıyor.
    Bu test uygulamasını da bu şekilde kullanabilirsin.

• iGroN İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yardımınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: canan_sd

Çok teşekkür ederim yardımınız için

sorununuz düzeldi mi acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Az önce telefona kendiliğinden güncelleme geldi 1.5 yıldır ilk kez geldi
    Güncelleme klavye için,ama harbi klavye düzelmiş akıyo
     Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

evet klavye yan şekilde oldumu kasıyodu o kasma giderilmiş

Hocam benim klavye çok kasıyor ve en son sürüm 4.1.2 sürümü. Bu sürümden sonra güncelleme geldi mi? Telefon cidden çok kötü durumda bu telefonu nasıl daha stabil hale getirebilirim arkadaşlar bana bir yardım ediverin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam güncelleme falan yok artık s için xperia s en son yazılım ne ise o olarak kalacak anca kendiniz rom kurarsınız ben existenz kurdum memnunum klavyede felan sıkıntı yok ve en son sürüm var
  • quote:

hocam güncelleme falan yok artık s için xperia s en son yazılım ne ise o olarak kalacak anca kendiniz rom kurarsınız ben existenz kurdum memnunum klavyede felan sıkıntı yok ve en son sürüm var

Anladım hocam garantisinin dolmasına 2 ay var zaten bir kere garantiye yollamam gerekiyor ondan sonra rom atarım artık. Gerçi rom atmayı bilmiyorum ama forumdan yardım eden olur heralde :)

• meraba arkadaşlar ya benim en büyük sıkıntım telefonla konuşurken ses çok çok az çıkıyor hoparlörlere bile alıyorum yine ses az, ne yapabilirim

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.