Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanemre58

İnceleme videolarını izliyorum da kapasitif 3 tuş, rahat kullanımı törpüleyecek gibi duruyor

tuşların hemen üzerinde noktalar var benimde dikkatimi o çekti tuşa değilde noktalara basıyorlar gibime geldi
  • TR de telefonun ilk sahibi olma şansımı kaybettim maalesef :( 5 martta londraya gidip bugün dönen bir tanıdığa sipariş verdim ama girdiği 2 mağazada daha gelmedi deyince maalesef aldıramadım. Ama 2 hafta içinde yine gidecekmiş kaçarı yok aldıracağım. TR de ki fiyatının da 1750 denn aşağı olacağını d
    üşünmüyorum arc s 1400-1500 civarında satılıyorken.
  • Bir de unboxing videolarında kutudan bu smart tags çıkıyor.Acaba her ülkede sunulur mu bayağı güzel bişeye benziyor
  • (Güncelleme) Arkadaşlar kuzenim bugün siparişi vermiş perşembe gelir demişler eğer gelirse cuma günü elimde olacak gelmesse malesef bekleme süresi uzayacak. Beni şaşırtan ise aldığı yer 370 € fiyat vermiş. Benim için mükemmel bir gelişme ancak fiyatın düşmesi beni iyice şüphelendirdi. Bir sorun olursa yandım Alakasız olacak ama Bakırköy'den Sabiha Gökçen'e en az vasıta ile nasıl giderim bu da bir sorun
  • sin türkiyeye geliş tarihi belli değil diye biliyorum çünkü ilk p ve u gelcek onlar nisan die açıklandı
  • quote:

Bir de unboxing videolarında kutudan bu smart tags çıkıyor.Acaba her ülkede sunulur mu bayağı güzel bişeye benziyor

ayrı mı satılıyor yoksa kutuda standart mı?
  • telefon alma arefesindeyim ama xperia s mi htc xe mi bir türlü karar veremedim? tavsiyelerinize de açığım.
    GUI: Timescape
    CPU: 1.5 GHz Dual-Core Scorpion
    GPU: Adreno 220 @266 MHz
    SoC: Snapdragon MSM8260
    RAM: 1 GB LPDDR2 Single-Channel @333 MHz

Arkadaslar simdi ben bu kismi anlamamadim cpu ve gpu dusukmu ne ben anlamadim a9 cortek lerle ayni degil demi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

telefon alma arefesindeyim ama xperia s mi htc xe mi bir türlü karar veremedim? tavsiyelerinize de açığım.

beats audio kulaklıklar yerine standart htc kulaklık kullanabilirsen htc one s veya one x i seçenekler arasına ekleyebilirsin.
  • doğru düzgün bi karşılaştırma bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 6 Mart 2012; 23:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68
    ayrı mı satılıyor yoksa kutuda standart mı?

kutu içeriğinde 2 adet olacakmış resmi sayfada söylendiğine göre
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-xperia-s-super-kampanya-77044315/detay
    Burası sanırım

Parayı şimdi ödeyecez ürün 31 Martta kargolanacak vatan bilgisayarı geçti bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

telefon alma arefesindeyim ama xperia s mi htc xe mi bir türlü karar veremedim? tavsiyelerinize de açığım.

beats audio kulaklıklar yerine standart htc kulaklık kullanabilirsen htc one s veya one x i seçenekler arasına ekleyebilirsin.

dostum kısaca onlara da baktım ancak daha çıkış tarihi belli değilmiş. o kadar süre de beklemek istemiyorum. bu ay içinde almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

sar değeri yüksekmiş 1.31 W/kg

sar degerı gercekten cok yuksek. Bu deger dogruysa cok kotu lınk verır mısınız...

arkadaşlar bu sar değerini nereden buldunuz kesinmi bu değer. eğer gerçekse hayal kırıklığına uğradım
  • sakaryalı bi arkadaş varsa gitsin o uyanıkları yoklasın gerçekten dükkanları var mı yoksa ne yapmaya çalışıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebo53

quote:

quote:

sar degerı gercekten cok yuksek. Bu deger dogruysa cok kotu lınk verır mısınız...

arkadaşlar bu sar değerini nereden buldunuz kesinmi bu değer. eğer gerçekse hayal kırıklığına uğradım

sayfanın en tepesindeki mesajımda link verdim ya.
  • Bide sar değeri çıktı başımıza ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: deepdarque

Dogubanktan alinan cihazlarda garanti yok.. Ama sunu soyleyebilirim simdiye kadar ne aldigim yurtdisi cihazlarda ne de garantili olanlarda herhangi bir sorun yasamadim. Gerci elektronik sans isidir ama bana bir oyunu olmadi su gune kadar.

Dogubank in avantaji; yurtdisinda yeni cikmis bir cihazi tr deki garantili fiyatina, pesin olarak piyasaya cikmadan sahip olma avantajidir. bu bazen haftalar bazen de aylar oncesinden yeni bir cihaza sahip olma avantaji sagliyor, bunun yaninda pasaport isletme derdi de olmuyor.

Not: arc im da genel olarak yasanan catlak problemi olustu ancak bunu bireysel bir sorun olarak nitelendirmedigimden yok sayiyorum. zaten gerekli tamirati da kendim yaptim ;)
    Bir düzeltme yapalım:
    Doğubankın Türkiyede çıkmamış cihazlar için avatajı o, doğrudur. Ama Türkiyede çıktıktan sonrada fiyatı ortalama % 25 altında alıyorsunuz.
    Ve garanti olayı farklı yürüyor, mesela size 10-15 gün fabrikasyon problemin garantisini veriyor. Yani 2 gün sonra elimde patladı deyip kenara koyamazsınız...
    Benim tavsiye üzerine aldığım biryer var, herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Hatta bana tavsiye edeninde nedeni: Aldığı SE ARC S 1 hafta sonra arızalandı, geri verdi ve 10 e kadar yenisini aldı.
    Ve bende oradan alacağım gibi Yakınlarımada oradan aldırıyorum...

oradan diyeceğine yerini söyle anakapıdan girince sağdaki ilk dükkanmı.
    ben bi yarın gidip biraz dolaşayım bakalım yeni neler gelmiş.

Reklam olmasın istedim :)
    Ama isteyeni yönlendirebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: saldi

sakaryalı bi arkadaş varsa gitsin o uyanıkları yoklasın gerçekten dükkanları var mı yoksa ne yapmaya çalışıyolar

olmadı mekanlarını basalım
  • quote:

quote:

quote:

sar degerını ben de merak edıyordum ama bulamıyordum hıcbır yerde. Gercekten cok yuksekmıs, acaba lınk verır mısınız, zıra bu sar degerı dogruysa cok fena...

http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-S_id6220/fullspecs

bu telefona arctan geçicektim ama bu sar değeri doğruysa almam bu telefonu.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.