Şimdi Ara

SONY XPERIA P pil sorunu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
32.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: perfectbjk

Bunlar da gecen %100 ile bırakıp sabah %58 ile bulduğum vodafone 64 kb sim kart marifeti.
     SONY XPERIA P pil sorunu.  SONY XPERIA P pil sorunu.
    Sim kaydı denen şey şarjın %75 ini götürmüş bu nedir bilen var mı?

hocam vodafone da kesin bir sorun var. sola da da u da da var p de de çıktı
    64 kb lerde hattın çekme sorunu var hat kendini güncellemiyor. sorunu ya 256 kb lik mikro sim kart ile çözülüyor ya da hattınızı değiştirmeniz lazım.

sony ile vodafone birbirini sevmiyor anlaşıldı.

• Merhabalar bende Xperia P kullanıyorum ve 4.0.4 e güncelleme yaptım.Ancak ben,m telefonu akşamdan bıraktığım zaman sabaha kadar %1-2 filan düşüyor en fazla.Telefonu internet, video seyretme ve oyun gibi şeylerde kullandığım halde benim şarzım 2 günü çıkarıyor.Hattım da Turkcell bu arada bende hiç öyle sim kaydı diye bir şey gözükmüyor büyük ihtimalle vodafone microsim den kaynaklanan bir problem sizinki.
  • SONY ASLINDA PİL KONUSUNDA EN İYİSİ ÇÜNKÜ Polymer PİL KULLANIYOR.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: perfectbjk

Bunlar da gecen %100 ile bırakıp sabah %58 ile bulduğum vodafone 64 kb sim kart marifeti.
     SONY XPERIA P pil sorunu.  SONY XPERIA P pil sorunu.
    Sim kaydı denen şey şarjın %75 ini götürmüş bu nedir bilen var mı?

hocam vodafone da kesin bir sorun var. sola da da u da da var p de de çıktı
    64 kb lerde hattın çekme sorunu var hat kendini güncellemiyor. sorunu ya 256 kb lik mikro sim kart ile çözülüyor ya da hattınızı değiştirmeniz lazım.

sony ile vodafone birbirini sevmiyor anlaşıldı.

Çok ilginçmiş yaw.Sadece Sony Xperia serisinde mi var bu sorun yoksa SonyEricssonlar da da varmı acep?

• Sony de sorun yok. Sorun vodafone 64 kb kartta. Sim kartı değiştirdim şu anda sim kaydı diye bir şey görünmüyor ama beklemede şarj düşmeye devam ediyor. Galiba bana turkcell in yolu gözüktü. Zaten internet aboneliğim de var fiyat olarak çok da fark yok. Tek sorun taahhütüm var mı onu öğrenmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osm1299

SONY ASLINDA PİL KONUSUNDA EN İYİSİ ÇÜNKÜ Polymer PİL KULLANIYOR.....

hocam özelliklerinde li-on yazıyor. bu telefon bende yok fakat almayı planlıyorum. pil süresi beni de korkutuyor. sizdeki polimer batarya mı?
  • Yatarken %100 de bırakıyorum,sabah%60 a düşmüş.Vodafone hat var bende de değiştireceğim bakalım hattı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony XPERIA P yi ilk aldığım zamanlarda bende şarj konusunda şikayetçi idim...

Zaman geçtikçe pil kendine geldi...

Ben ayrıca şunu fark ettim USB den şarj ettiğimde cihaz şarj olmuş gibi gözüküyor ama kısa sürede bitiyordu...

Prizden şarj ettiğimde ise daha uzun süre gidiyordu...

Şarj etme şeklim şudur: %8-10 a düştüğünde, önce tamamen kapalı ile iken şarj ediyorum (3-4 saat) sonra açıyorum telefonu ve açık şekilde bir 30 dakika kadar daha şarj ediyorum...

Ayrıca Güç seçeneklerinde "Uzatılmış bekleme modu aktif" bu şekilde 2,5 güne varan sürede bekleme modunda kalabiliyor telefon...

Şuan gayet memnunum şarj gitme süresinden, tabii ki bu günümüz pil teknolojisini düşündüğüm zaman ki durum için...

Saygılar...

Not: Hattım AVEA, Andorid 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceeport123 -- 6 Aralık 2012; 14:08:52 >

• Şarj konusundan dolayı dün Teleservice'e gittim. Teknik eleman yarın şarj aletiyle gel bakalım demişti.Bugün gittim, yemek saatindelermiş, görüşemedim. Ben de Teleservice ile ilgili internette okuduklarımdan dolayı vazgeçtim ve Jellybean'i beklemeye karar verdim.Sorun donanımsalsa -inşallah değildir- o zaman mecbur vereceğim servise...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende u dan biraz bahsedeyim:

Bende de vodafonun 64 kb kartı var ancak pil sorunu oluşmuyor böyle. Bendeki pil sorunuda telefon aktifken oluşuyor

Youtube dan bir video açtım geçen gün. 6 dakikalık bir videoda %10 pil gitti(parlaklık sonda, hq modunda, arkaplanda çalışan bir uygulama yok). Demekki tam 1 saat boyunca video izlersem pili elime alırım

Burada da bu günkü kullanımım, 2 - 3 saat aktif olarak kullandım, ışıkğı da resimdeki gibi night mode ile oldukça düşürdüm.

SONY XPERIA P pil sorunu.

Yine iyi dayandı, çünkü normalde 2 saat içinde pili bitirebiiyorum.

• Bende dün aldım da inceliyorum Sim kaydı %49 gösteriyor.Avea 64kb eski bir hat gidip Avea'dan değiştireyeimmi kartı acaba ?
  • Arkadaşlar telefonu henüz bir kere tam şarj ettim ondan sonraki ilk durum.

Sim Kaydı bendede çıkıyor.Avea 64kb. Telefonu aldığımda adamlar hattı keserken hattın çip kısmıda çok az koptu ondanmı bilmiyorum birde hatta baya eski.5-6 senelik.

Gidip yeni bir hatmı alayım aveadan 64kb yine ?

• Ürün HızlıAl dahttp://www.hizlial.com/u02.044.4140.0005/sony-xperia-p-16-gb havale ile 885 TL bir de 50 TL AVEA indirimi var (http://avantajavea.avea.com.tr/detail.php?id=40) 500 TL ve üzeri alışveriş için güzel bir fiyata geliyor tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceeport123 -- 27 Aralık 2012; 11:58:28 >
  • Aslında sim kart,larındaki sorun gsm firmalarıyla direk ilgili zira yeni bir telefon aldığımızda bu telefonu sistem otomatik algılıyor ve internet ve diğer ayarlarımız için direk yönlendirme yapıyor.
    Haliyle kullandığımız sim kart versiyonlarında ulaşmaları zor değil böyle bir durumda kullanıcıyı uyarıp kullandıkları düşük versiyon sim kart,ları ücretsiz değişmeleri gerektiği gibi bunu yapmadığımız takdirde yaşayacağımız sorunlarıda kısaca özetliyebilirler.
    Benzer sorun iki arkadaşımda oldu bunlar samsung çift hatlı telefon kullanıyorlardı telefon kendiliğinden kapanıyor kilitlenmeler yaşanıyor ve şarz erken bitiyordu.
    Birisi telefonu servise verdi uzun bekleyişten sonra sorun sim kart değiş tavsiyesi ile geri geldi.
    Velhasılı kelam diğer arkadaşta sim kart değişerek 128 kb,ta geçiş yaptı ve tüm sorunlar tükendi.
    Bende Xperia P aldım ve yarın gelecek inşaallah sizdeki bu sorunları bilmem benim içinde iyi oldu en azından oluşacak muhtemel sorunlardan bir kısmını tesbit etmiş oluruz.
    Selam ve Dua ile...

• Bende telefonu 3 gün önce aldım.Batarya sıkıntılı bakalım inşallah biraz ritim bulur.Özellikle wifi açıkken daha da cok gidiyor gibi geldi bana.Ama tabi esas düşman ekran.En dip seviye parlaklıkda kullansanız bile çok ciddi tüketiyor şimdilik telefon.Şuan gece saat 02:00.wifi 3g gps vs herşey kapalı.bakalım şarj sabaha kaç olucak.%76 idi bıraktıgımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperiaist

Bende telefonu 3 gün önce aldım.Batarya sıkıntılı bakalım inşallah biraz ritim bulur.Özellikle wifi açıkken daha da cok gidiyor gibi geldi bana.Ama tabi esas düşman ekran.En dip seviye parlaklıkda kullansanız bile çok ciddi tüketiyor şimdilik telefon.Şuan gece saat 02:00.wifi 3g gps vs herşey kapalı.bakalım şarj sabaha kaç olucak.%76 idi bıraktıgımda.

Saat oldu 11.Batarya %68e düşmül. Hiç birşey yapmadan 9 saatte %8 kayıp.Bu da demek oluyorki 100 saati ancak görür hiç birşey yapmadan.Ki katalogda yazan 2g bekleme modu değeriyle uzaktan yakından alakası yok.
  • 2 gün önce sony experi p aldım.. sizler gibi benimde şarj problemi var ancak benim sorunum daha değişik... telefonu alır almaz şarj etmek istedim. fakat şebeke ye taktığım şarj cihazı 1.5 saat geçmesine rağmen şarj etmedi. bilgisayara ara kablosunu taktım 15 dk da yüzde %10 doldu.. ne gibi bi problem olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimikerem

2 gün önce sony experi p aldım.. sizler gibi benimde şarj problemi var ancak benim sorunum daha değişik... telefonu alır almaz şarj etmek istedim. fakat şebeke ye taktığım şarj cihazı 1.5 saat geçmesine rağmen şarj etmedi. bilgisayara ara kablosunu taktım 15 dk da yüzde %10 doldu.. ne gibi bi problem olabilir...

Başka prizlerde denedin mi evin diğer prizlerinde.usbden 15 dk da %10 dolması normal bir değer gibi gözüküyor bu arada.
  • tabiki bütün prizlerde deneim şarj etmiyor. ama laptop dan ediyor. neyse sorun olabilir. şimdi samsungun şarj cihazı var bende uçları aynı ve o bendeki samsun bazı telefonlarda oluyor ve şarj ediyor buna taktım şarj etmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimikerem

tabiki bütün prizlerde deneim şarj etmiyor. ama laptop dan ediyor. neyse sorun olabilir. şimdi samsungun şarj cihazı var bende uçları aynı ve o bendeki samsun bazı telefonlarda oluyor ve şarj ediyor buna taktım şarj etmiyor...

Telefonun şarj alıyor bence telefonunda bir sıkıntı yok.Muhtemelen şarj aletinin adaptör kısmında (fişe taktıgın aparatta) bir sorun var anladığım kadarıyla.Sony nin bir magazasına git oradaki bir şarj aletiyle dene istersen.Telefonlar zaten genelde şarja takılı olyur maazalarda çıkar kendininkini tak bka bakalım şarj oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.