Şimdi Ara

Sony Xperia miro mu Nokia Lumia 520 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben telefon alıcam da 400-700 TL arası 2 telefon belirledim ama hangisini alsam bilemedim sizce Sony Xperia Miro mu Nokia Lumia 520 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet008 -- 13 Eylül 2013; 2:50:14 >

• Bu ikisi arasından 520 ama 700 lira bütce varsa secenek eklenebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 e xperia j de alabılırsın ama ıkka ıkısı arasında ısen mıro bendce 520 de flashta yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

700 e xperia j de alabılırsın ama ıkka ıkısı arasında ısen mıro bendce 520 de flashta yok

Neden miro ? Artıları eksileri ne ? Bi flash yok diye miro al dedin
  • Bı kere androıd,wınphone alınmaz marketı ıgrenc mıronun sarjı ve kamerası fıyatına gore ıyıdır.

• Bak Gene Bir ''Androdandik Fan''ı
    Sen Hiç WP Kulandınmı,O akıcılık İos ile yarışıyor,internet tarayıcısı İos'u bile geçiyor
    Tamam belki Miro daha şık bir cihaz olabilir,kamerası iyi olabilir ama şarj konusuna katılmıyorum,android taş çatlasa 2 gündür benim yakın arkadaşım 520 yi 7 günde sadece 2 defa şarj etti
    Kamera Miro da daha iyi ama ikiside pek iyi çekimler yapamıyor.
    2-3 sene sonra bakalım sizi rezil ''Androdandik Fanları''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayCanCünnük3171 -- 13 Eylül 2013; 14:27:21 >

• L520 daha iyi bir seçim olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCanCünnük3171

Bak Gene Bir ''Androdandik Fan''ı
    Sen Hiç WP Kulandınmı,O akıcılık İos ile yarışıyor,internet tarayıcısı İos'u bile geçiyor
    Tamam belki Miro daha şık bir cihaz olabilir,kamerası iyi olabilir ama şarj konusuna katılmıyorum,android taş çatlasa 2 gündür benim yakın arkadaşım 520 yi 7 günde sadece 2 defa şarj etti
    Kamera Miro da daha iyi ama ikiside pek iyi çekimler yapamıyor.
    2-3 sene sonra bakalım sizi rezil ''Androdandik Fanları''

Yazmama gerek kalmamış

Miro alırsan 1 yıl sonra yerden yere atarsın. 520 Alırsan o iş zor Yaparsan ip adresinden bulurum

• Arkadaşta miro var memnun kullanış amacına bağlı ama wp olsun diyorsan 520 yi tercih etmelisin
  • Evet Samsung Galaxy s3 mini de alabilirim :D Yani sizce Nokia Lumia 520 mi Galaxy s3 mini mi yoksa Sony Xperia miro mu ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet008

Evet Samsung Galaxy s3 mini de alabilirim :D Yani sizce Nokia Lumia 520 mi Galaxy s3 mini mi yoksa Sony Xperia miro mu ne diyorsunuz?

Bu da soru mu tabi ki L520

• açılın beyler ben miro kullanıcısıyım
    dostum beni dinle ve miro alma
    kasmaktan bi hal oluyor telefon tek miro da değil altdüzey tüm androidler böyledir wp al kasmaz en azından flaşı da boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet008

Evet Samsung Galaxy s3 mini de alabilirim :D Yani sizce Nokia Lumia 520 mi Galaxy s3 mini mi yoksa Sony Xperia miro mu ne diyorsunuz?

s3 mini de miro gibi hatta daha kötü denebilir
    kasmaktan bi hal olan klasik androidlerden o da
    ama ben sabırlıyım , kassın bişey olmaz , oyun oynarım ne kadar kassa da , fiyatının ayda 100 tl düşmesi benim için önemli değil dersen s3 mini alabilirsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

Boşuna tartışıyorssunuz.
    hala siz duymadınız mı? inceleyin araştırın.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm

araştırmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 15 Eylül 2013; 0:58:44 >
  • 520 al bence hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • L520
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.