Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.755
Cevap
95
Favori
368.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim sen daha Türkiye'de satışa çıkmadan araştırmaya başlamışsın daha hala araştırıyorsun bence kasma fazla diğer telefonlara bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HighSparrow kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim Türkiye de satisa cikmadan değil bi kaç gündür bakıyorum ben bu konunun baslarinda Turkiyeye gelmeden önce yazilanlardan bahsettim. Sorunsuz cihaz denk gelme şansı çok düşük heralde yoksa benim öncelikli tercihim sony almakti. Özellikleri kafama yatti da adam akilli kullanamayacaksam baska bişeye bakmak lazim. Bi de batarya 2600 ax gibi düşündüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrascal kullanıcısına yanıt
    Sorunlu çıkma ihtimali yok denecek kadar az çünkü giderildi artık. Ama bu bütçeli telefonların hepsinde sorun çıkıyor.
    Reeder p10 ve p10s güzel ve Türk malı tavsiye ederim.
    M5 alacaksan hepsiburada veya teknosadan al.
    Ben mayıs sonlarında almıştım sorun yok ve girip yorumlarada bak istersen. Hatta en son gold rengi tükenmişti.
    Tabi fiyatı artmış üzerine biraz koyup z3 almakta mantıklı ben aldığımda 1235tl idi telefon.
    Batarya iyi gitsin diyorsan diğer telefonlarla aynı vibe p1 hariç ama o da bataryası dışında kötü diyorlar. M5 te ise hızlı şarj yok o kötü diğer herşey harika.
    Hepsiburadadan al sorun çıkmayacak emin olabilirsin. Ama ön kamera snapta odaklamıyor diyorlar ve nadiren kamera kullanılamıyor diyor bunlarda yazılımsal düzeltilecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Bende de öyle o nedenle manuel modu kullanıyorum

Elle ayarlama moduna aldım ve yumuşak ten modunu kapattım fakat hala yumuşa ten efekti ile çekiyor.

Tamamen düzeltmiyor ama otomatik mod a göre daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Samsung A710 ile Xperia M5 arasında kaldım. Samsungun kamera yazılımı iyi ve güncelleme desteği sağlam. bu telefondaki tasarımını da sevdim. Ama sony nin 720p de 100fps çekip slow motion yapma özelliği kafamı biraz kurcalıyor, + olarak kamera donanımı çok daha iyi, yazılımı ne kadar beceremesede sony yada artık bilerek yapmıyorlar bilmiyorum donanım sağlam. Sony ciyim aslında ben.
    + olarak M5 daha fazla ısınıyor.
    Samsungun şarj oranı çok iyi 5.30 saat ekran süresi alanlar var. Pili gerçekten sağlam. Ne yapacağımı bilmiyorum, arkadaşlara soruyorum M5 deli gibi ısınıyor Z serisi al alcaksan diyolar. Samsunguda sevmem aslında ama A710 kafama yattı, ne yapsam acaba.

su anda note 4 kullaniyorum m5 ikinci telefonum note 4 canavar gibi ancak kamera m5ten geride. sony diger serilerde kamera yazilimi dandik ancak bu telefon cidden cok iyi. ben bunu samsungla falan karsilastirmam. tabiki s7 note 5 eyv ancak bu telefonun kamerasi cidden basarili...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrascal

Yok kardeşim Türkiye de satisa cikmadan değil bi kaç gündür bakıyorum ben bu konunun baslarinda Turkiyeye gelmeden önce yazilanlardan bahsettim. Sorunsuz cihaz denk gelme şansı çok düşük heralde yoksa benim öncelikli tercihim sony almakti. Özellikleri kafama yatti da adam akilli kullanamayacaksam baska bişeye bakmak lazim. Bi de batarya 2600 ax gibi düşündüm

valla tr sinirlarinda elekteonik sans isi. telefonun rev 4 versiyonunda sknti yok ancak senin icine sinmemis baska telefon bakman daha dofru olur ancak sanssizsan o aldiginda da cok kotu bir sorun yasaman olasi

• Aldığımda rev4-3 nedir bilmeden aldım. Sonra öğrendim bunları. Allahtan cihaz rev4 müş. 1 hafta oldu alalı 1 kez kamera kullanılmıyor yazısı çıktı. O da ilk gece oldu. Kamerayı bol kullanan biriyim. 120 fps olayını çok sevdim 😁 onun haricinde 1.3 amperlik şarj cihazı kullanıyorum. Emektar lumia 925in şarj cihazı. Kendi şarj aletine göre daha hızlı dolum yapıyor. Çok daha hızlısı gerekirse 2 amperlik tablet şarj aletini kullanıyorum. Şöyle bi fark ediyor 2 amperlik şarj aleti; Kendi şarjı aletiyle ilk gece taktığım da tamamen şarj olmasına 4 saat var yazıyordu. ( kendi şarj aleti 850 mili amper.) tabletin şarj aletini taktım 5-10 dakika sonra baktığımda 1.30 saat var yazıyordu 😁 teorikte 2.5 saat kısaldı şarj süresi. Isınma olayına gelince paramanya oynuyorum baya baya ısınıyor. Lumia 925ten alışık olduğum için sorun değil açıkçası. Şarjı bana göre iyi yani oyun oynamazsam 4.5- 5 saat ekran süresi alıyorum. Deneyimlerim şimdilik bunlar 😊

• Ön kamerayı açtığımda çıt çıt sesler geliyor bu neyin sesi ve normal mi herkeste var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk195

Ön kamerayı açtığımda çıt çıt sesler geliyor bu neyin sesi ve normal mi herkeste var mı?

normal optik netleme yapiyor mekanizma one arkaya yaptikca cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: arizaeren

quote:

Orijinalden alıntı: faruk195

Ön kamerayı açtığımda çıt çıt sesler geliyor bu neyin sesi ve normal mi herkeste var mı?

normal optik netleme yapiyor mekanizma one arkaya yaptikca cikar

Tamam teşekkürler normal yani sıkıntı yok

• Ben geçenlerde kamera açılmama sorunu yaşamıştım kapatıp yeniden başlatınca sorun kalmamıştı bugün yine aynı hatayı veriyor video çekiyor ama kamera açılmıyor kapatıp açtım olmuyor nasıl düzelecek 3 ay önce aldım rev4 5.1 daha önce yoktu bu sorun

• Ekran kaydedicide dış ses nereden kapatılıyor bilen var mı?

• faruk195 F kullanıcısına yanıt
    Kapatma yok malesef video düzenlemede olabilir en son çare kulakljk girişinin yanındaki mikrofon deliğini kapatmak eski üsul

• HighSparrow kullanıcısına yanıt
    mantıklı neyse o zaman video düzenleme programı filan bulcaz teşekkürler

• arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 3 senedir S3 mini kullanicisiyim ne kadar artık bataryanin falan pek hayrı kalmasa da daha telefon ne garanti yüzü gördü ne batarya. Şanslı bile olsam risk almaya değer mi bilemedim. Honor 7 var aklimda Türk Telekom dan tarifeye ek alsam mi diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giziro

Arkadaşlar sakın ha suya felan sokmayın telefonu ilk defa incelemelerde çeşmenin altında yıkayabilirsiniz diyordu 4-5 saniyede çeşmede yıkadım ön ve arka kameraya su girdi ikisininde camı buğulu duruyor şuan resmen sony hepimizi aldattı suya dayanıklılık felan yok bu telefonda hepimize geçmiş olsun.

ben dereye bile soktum bişe olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BariscanGNGR

quote:

Orijinalden alıntı: giziro

Arkadaşlar sakın ha suya felan sokmayın telefonu ilk defa incelemelerde çeşmenin altında yıkayabilirsiniz diyordu 4-5 saniyede çeşmede yıkadım ön ve arka kameraya su girdi ikisininde camı buğulu duruyor şuan resmen sony hepimizi aldattı suya dayanıklılık felan yok bu telefonda hepimize geçmiş olsun.

ben dereye bile soktum bişe olmadı

dereye bile derken bro dere zaten en olası ihtimal içinde ne klor var ne tuz böyle dere ve göllerde çekim yapabiliriz sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • neredeyse ay sonu geldi marsmallow ne zaman gelicek?
  • ByBlaCk4 kullanıcısına yanıt
    Dostum m4 e Mayıs sonu diyorlardı şuan hala yok.
    Bu tarihleri kim uyduruyor?
    Resmi bir açıklama yok.

• EE beyler sony marshmallow dan vazmı geçti acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.