Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.755
Cevap
95
Favori
368.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

quote:

Orijinalden alıntı: ozhakki

Benimde otomatik modda uzağı manuelde yakını netlemiyordu

Cihazlar servislik mi

Hocam bence odak sorunu yok sensör hangi modda ise kendini ayarlamış.
    Farklı bir kamera programıyla deneyin bir sorun gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysoul -- 25 Nisan 2016; 21:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan ilk aldığım cihazı çatlattım 14 gün dolmadığı için iadehakkımı kullandım cihazı gönderdim ellerine ulaşiır ulaşmaz iadesini yaptılar tekrar bidaha aldm şuan mükemmel kullanıyorum bu 2. Cihaz

• kullanan arkadaşlar nsıl
  • Yeni telefon almak için gelen insanlar görüyorum.Belli ki Xperia M5 almaya karar vermişler.Satın almadan önce son bir fikir almak istiyorlar.Ve hala sanki dünyadaki bütün Xperia M5'ler sorunluymuş gibi cihazı lanse eden, kendi yaşamış olduğu sorunu tüm M5'lere mâl eden arkadaşlar var.Şu zihniyeti bırakın artık!

"Bende şu kötü çıktı aaa bu tu kaka"

Elektronik bir cihaz bu! Allah yapımı değil, kul yapıyor bu aletleri.Makineler henüz tüm üretim bandını ele geçirecek kadar etkin değil.Bir takım istenmeyen sıkıntılar çıkabilir ve bu sıkıntılı ürün ne yazık ki size denk gelmiş olabilir.Ama yüzbinlerce ürün mükemmel bir mühendislik örneği olarak biz kullanıcılarına ulaşıyor ve dünya çapında birçok kullanıcı sorunsuz kullanıyor.Ayrıca kaldı ki sorun yaşadıysanız servise gönderip onarım veya değişim yapıyorsunuz.Servise gönderme geri alma faslı zahmetli mi? Malesef! Ama başa gelince de yapacak bir şey yok.

Sonuç olarak burası bir forum.Ve elbette ki sorunlarımızı danışacağız edeceğiz çözüm yolu arayacağız birlikte.Ama arkadaşlar görüyorum ki bizim konumuz alo şikayet hattına dönmüş.Ve gelen mesajların bazıları gerçekten sorundan ziyade "Nihat Hatipoğlu'na gelen saçma sorular gibi" (bilirsiniz) Herneyse...

Sizlerden ricam, eleştirilerinize biraz daha dikkat etmeniz.Amacım daha yapıcı bir konumuz olmasıdır.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 26 Nisan 2016; 1:23:25 >

• real_king kullanıcısına yanıt
    Xperia M5'te sorunlu cihazlar sorunsuzlardan daha fazla. Yüzde 10 sorunsuz kullanıyorsa yüzde 90 sorunlu çıkıyor. Yabancı sitelerde de sorun yaşayan çok fazla kişi var.

• spysoul S kullanıcısına yanıt
    Kurumsal derken ?
  • Merhabalar, Hepsiburada'dan yakın zamanda cihazı almış arkadaşlar var mı? Oradan almayı düşünüyorum. Değişim ya da iade yaptıran var mı daha çok onu öğrenmek için sordum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Telefon tamirden kapağı açık gelmişti gönderdim değişim istedim şu görmemezlikten dolayı kapatıp göndermişler servise 2. Gonderisimdi 1 aydır telefonu kullanamadım. Gelince şu geçirsin anca o zaman değiştirir bunlar 1 ay daha bekletirler.

• İyi güzel söylüyorsunuz da bir telefon modelinin sayfasında her 8-10 mesajın en az yarısı sorundan bahsediyorsa o modelde bir şey var demektir.

Ben, bir tanıdık almayı düşündüğü için buraya geldim ve şimdi kendisine tavsiyemi geri çekiyorum.

Ben de kendime Z5 compact alacağım isterseniz sizi de o sayfaya alalım, herhangi bir tekrarlayan soruna rastlarsanız bana da bildirin, almaktan vazgeçeyim.

NOT: Sayfayı aylardır takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvpusu_15

Merhabalar, Hepsiburada'dan yakın zamanda cihazı almış arkadaşlar var mı? Oradan almayı düşünüyorum. Değişim ya da iade yaptıran var mı daha çok onu öğrenmek için sordum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben g4 aldım hb dan. Geri gönderdim.. anında iade ettiler parayı. Yarın da m5 im gelecek merakla bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak olan arkadaşlar geç sürede sarj oluyor bu notu kesinlikle unutmasınlar.mediatek işlemci hızlı ama pil tasaruf ve sanırım biraz da sony yazılımı arasında dengesizlik demeyelim de bazı oyun ve uygulamalarda sorun çıkarıyor.Bende de sorun çıkmıştı geçmiş sayfalara bakın detaylı olarak yazmıştım rev 4 olduğu halde.
    Alacak arkdaşlara olumlu yönlerini yazayım :
    Kişisel görüşlerimdir ama epey telefonla kıyaslama yaptım :
    + Kamera z5 premium Lg g4 ve s5 ile karşılaştırdım. ( iş yerindeki arkadaşlar sağolsun) Z5 premium arka kamerasiyla kafa kafa kapışır.Ön kamerada tokatlar. g4 e göre daha hızlı odakladı ve daha net süper mod ile. S5 gündüz çekimleri daha belirgin gibi ama başka ortamlarda m5 gayet çok iyi.
    + suya toza dayanıklı olması
    +ses performansı gayet yeterli ( kutudan çıkan kulaklıktan bir sey beklemeyin)
    servisten sonra hiç bir şekilde arıza donma takılma yaşamadım .Sony ara yüzü gayet akıcı. Çoğu uygulama shazam quick pic gibi uygulamaları kullanmıyorum artık. Sony albüm ve track id gayet basarılı.
    +4 k video olayı denedim gerçekten çok iyi
    +nfc sony bravia gayet başarılı.
    eksi yönlerine gelirsek servisten önce :
    bildiğiniz su gibi içiyordu bataryayı. Kamerada takılma donma blur grilenme . Resimleri grileştirme. telefonun kendiliğinden kapanması sarjı oldugu halde... telefonum değişmedi ama pil kamera değişti. tertemiz sekilde aldım. Güncellemeden sonra pil performansı biraz daha iyileşti ama ben email dosyalarıma falan bakayım whatsapp falan derken 1 günü kurtarmıyor. Geç sarj olma olayı yüzünden powerbank ile geziyorum . güncelleme olayı donanımsal olarak sürekli alması lazım ama bir 6,0 ı bile daha alamadık o yüzden biraz süphelerim vardı ama pil performansı iyileştirilirse ben hep 6,0 da kalmayı tercih ederim. Altını çizeyim pil performansı iyileştirilirse yazılımla (insallah) uzunca zaman kullanılır.Yoksa başka telefonlara bakıcağım
    iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

Kurumsal derken ?

Firmaya ait resmi e-posta hocam

• yuzuf15 Y kullanıcısına yanıt
    G4 ü neden iade ettiniz beğenmediğiniz yönleri veya Kronik hataları mı vardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzuf15

quote:

Merhabalar, Hepsiburada'dan yakın zamanda cihazı almış arkadaşlar var mı? Oradan almayı düşünüyorum. Değişim ya da iade yaptıran var mı daha çok onu öğrenmek için sordum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben g4 aldım hb dan. Geri gönderdim.. anında iade ettiler parayı. Yarın da m5 im gelecek merakla bekliyorum

Eyvallah hocam sağolasın. M5 geldikten sonra hata kusur gibi izlenimlerin olursa paylaşırsan sevinirim. 1 hafta içinde almayı düşünüyorum.Malum, cihaz sorunlu olabiliyor. Arkadaşım teknosadan almıştı çekmediği durumda kendi kendine kapanma sorunu vardı. Cihazı değişim yaptı. Şu an sıkıntısı yok. Hb deki fiyatı uygun şu an pek çok yere göre. Değişim ile uğraşmamak için son alınan m5 cihazlar ne durumda merak ettim. Tekrar teşekkürler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: KonyalıÇalpar

G4 ü neden iade ettiniz beğenmediğiniz yönleri veya Kronik hataları mı vardı?

Bozuk çıktı. Menü gelmiyordu. Bir de çok ısınıyordu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuzuf15

quote:

Eyvallah hocam sağolasın. M5 geldikten sonra hata kusur gibi izlenimlerin olursa paylaşırsan sevinirim. 1 hafta içinde almayı düşünüyorum.Malum, cihaz sorunlu olabiliyor. Arkadaşım teknosadan almıştı çekmediği durumda kendi kendine kapanma sorunu vardı. Cihazı değişim yaptı. Şu an sıkıntısı yok. Hb deki fiyatı uygun şu an pek çok yere göre. Değişim ile uğraşmamak için son alınan m5 cihazlar ne durumda merak ettim. Tekrar teşekkürler ;)

Yarın haber veririm :)

• Arkadşlar yorumlara baktımda almayı düşünenlerin hepsi tedirgin. Ben almış biri oalrak 1 hafta içinde yaşadıklarımı anlatacağım. ürünü Hepsib. 1179tlye gold rengini aldım. 4 gün sonra cihaz kapandı havuzdada kullandığım için kamera buğu yaptı iade etmek istediğimi söyledim bana sim kart takıp takmadığımı sordular taktım dedim iade alamayız dediler. yaklaşık 1 saat sorna tekrar aradm bu ürün ayıplıdır almalısınz dedim. onalrda tamam geri gönderin alalım dediler. bugün iade başvurum değerlendirilip onaylanmış para kartıma iade edildi. ama ciahzı tekrar alacağım çünkü gerçekten iyi bir cihaz. 4 gün içerisindeki performansı şöyleydi ; Batarya dolumu 3.5 saat çok uzun ama dolumdan sonra iyi dayanıyordu çabuk bitiyor diyen arkadaşlarınki sanırım kronik bir sorun bende öyle birşey olmadı 1.5 günü çıkardığımı biliyorum. ses performansı süperr ama alcaskanız clearaudio+ yı açmayı unutmayın sesi arttıran da bu. kamerası piyasadaki en iyilerden biri diyebilirim ama manuel modda kullanmayı deneyin daha iyi oluyor. ısınam sorunu hiç olamdı normal 25 ile 35 derece arası idi genelde. almayı düşünen arkadaşlara almalarını tavsiye ederim belki size sorunsuz denk gelir ama bilindik siteden alın HEPSİBURADA- GİTTİGİDOYR- N11 vs. iade edecek olursanız tavsiyem 1 hafta sim kart takmadan kullanın ben şanslıydım geri aldılar ama sizinkini belki almayabilirler ve kesinlikle iade ederken AYIPLI ÜRÜNdür deyiniz. bi geri çekilme oluyor. herneyse 1 hafat kartsız kullanın bence yanınızda alo demelik bir telefonda taşıyın sırf kart taktığınız için geri almayabilirler garantiyle uğraşmak zorunda kalırsınız garanti işlemleri en az 2 ile 4 hafta arası değişiyor ama iade ederseniz benimki gibi 2 gün içidne sonuçlanır. Ben telefonu tekrar alacağım çünkü fiyatıan göre gerçekten iyi bir telefon yok güvenmiyorum alamam diyen arkadaşlarada aynı fiyata LG G4 satıyorlar onu alabilirler. bir diğer tavsiyemde Hepsiburadan almanız. geröekten çok ilgililer. Yeni gelen telefonumun 1 hafta dayanırsa size durumunu anlatırım.
    ANTUTU : 53.007 puan aldı gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fetoma4 -- 26 Nisan 2016; 22:07:16 >

• Cihazı almayı düşünenler veya Bir çok insan gibi LG G4 ile M5 arasında kalanlar ( Bu telefonun en büyük rakibi bence G4) kesinlikle tavsiye ederim Uzun süre kullancaklar için bu fiyata alınabilecek tek telefon M5 tir artık yeni alacağınız rev4 lerde bir sorun çıkacağını sanmıyorum etrafımdaki rev4 10 M5 in 10 u da sorunsuz hepsiburadadan alan arkadaşlar size rev4 gelecek piyasada zaten rev3 rev2 yok artık kalmadı merak etmeyin Neyse kıyaslamayı yapayım sağlamlığıyla ve kasa kalitesiyle rahat 4 yılı görür G4 ün kasasının kalitesiz plastik olmasından dolayı 2 yıl sonra gacır gucur etmeye başlar düşüncesindeyim Tamam işlemcisi M5 ten üstün 2K ekranı var ve bence bu kanımca artısı değil o işlemciye fazla tıpkı G3 te olduğu gibi dayanmaz abicim en fazla 2 yıl kullanabilirsiniz sonra ekran sararmaları yok kasadan ses gelmeler şebeke sorunu vs vs başlar Bende ilk G4 ile M5 arasında kalmıştm ama M5 aldm G4 ile kıyaslıyorum şimdi hem Karizmatik duruyor hemde sağlam afilli bir duruşu var G4 masanın üstüne koyunca Kayık gibi sallanıyor mesajlaşamıyorsunuz deli ediyor Gelelim arkadaki deri kapağa yaz gelince ne yapacaksın cebindeki terden elindeki terden deforme olacak iğrenç bi koku yaratacak sonra savaştan çıkmış bi hale dönüşecek QuadBeat kulaklığıyla bizim M5 in kulaklığını kıyasladım bizimkini fena tokatlıyor Zaten m5 in kulaklığından yüksek bir beklentimizde yoktu haa QuadBeat övdükleri kadar varmı derseniz bence hayır yetersiz basslar teneke gibi Broadway da müzik dinlermiş hissi veriyor ya buraya uzun uzun kıyaslamayı yapıp yazardım ama Velhasıl kelam M5 alın M5 Lg gibi ses çıkaran plastiğe vermeyin paranızı 2 yıl kullanırım yeter diyorsan al G4 ü ama ben 4 yıla kadar kullanacam sağlam olsun dayansın diyorsan durma Hepsiburadadan 1179 Tl ye Siyahını al 20 tl daha verirsen gold var ama çizikleri belli ediyor buda hoşunuza gitmez sanırım neyse ben kaçar by

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosyu2810 -- 26 Nisan 2016; 23:36:28 >

• Beyler bende bu cihazla Z2 arasında kaldım ama siz hangisini tavsiye edersiniz acaba ? Batarya çok önemli benim için Z2 de 3200 mah batarya var sizce hangisi ön planda ? Teşekkürler...
  • marcelo05 kullanıcısına yanıt
    Şarjı 3.5 saatte doluyor m5 in bunu göz önünde bulundurun derim

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.