Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Visalı axess mi bulmalıyız benim kart master. Nasıl olacak Visa işi.

Valla bilmiyorum hocam da büyük ihtimal kredi kartına yükler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende iki gundur bakiyorum kasa guzel ama z serisi kadar kalite beklemeyin z3 compact kalitesi yok kamera harbi iyi hizli cekiyor odaklanma hizli yani. menü geçişlerinde z3c biraz daha goze iyi geliyor

Kisaca ozetlersek bence kasa ekran orani goze hos gelmiyor, kasa kalitesi orta segmente gore iyi ama arkasi cam demisler anlamadim onu sanki cam degil gibi, batarya 1 gunu cikarmasi yeter bence, ekran iyi,e gb ram iyi, sari rengi begenmem ama bunda gayet iyi, kamera on arka cok iyi 4k var zaten. Cok konustum yine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipod mu m5 mi? Snapchatte blogum için yayınlar yapıyorum o yüzden önemli androidlerde snapchat kalitesi berbat diye biliyorum o yüzden telefonumun yanına ipod alacaktım. Sizce ipod mu m5 mi? 3gb ram olması falan filan önemli değil benim için tek önemlisi on kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On kamera icin m5 dogru secim olur.ama sosyal medya uygulamalarinda cektiniz kalitede goruntulenmiyor bu yuzden cok onemli degil gibi. Sosyal medya uygualamlarinda resmi aain ve yakinlasin anlasilir.

• Tel yokken nezaman cıkacak nezaman cıkacak diyordu herkes tel cıkmış hiç alip yazan yok ne iş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Tel yokken nezaman cıkacak nezaman cıkacak diyordu herkes tel cıkmış hiç alip yazan yok ne iş :)
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: mert1905x

Tel yokken nezaman c©¥kacak nezaman c©¥kacak diyordu herkes tel c©¥km©¥ş hiç alip yazan yok ne iş :)

HELAL kardeş çok doğru söyledin .ben alacakt©¥m ama m5 çkmas©¥n©¥ bekleyemedim z5 ald©¥m
  • Eşime teknosadan Sony Xperia M5 aldım bugün. Bence şık bi telefon, tasarımı da gayet güzel. Telefon hızlı, gece görüntü ve fotograf başarılı. Şimdilik bu kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Tel yokken nezaman cıkacak nezaman cıkacak diyordu herkes tel cıkmış hiç alip yazan yok ne iş :)

Diğer konuya yazıyor alanlar.

• 657 6 kullanıcısına yanıt
    Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

• Başka deneyimi olan yokmu? Hâlâ LG G4 ve Sony Xperia M5 arasında gidip gidip geliyorum.
  • arkadaşlar bu telefonu almış ya da bilgisi olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak :

1- Telefonda hellio x-10 var malumunuz acaba hızlı şarj teknolojisi bu telefonda var mı , destekleniyor mu ? batarya ortalama ne kadar sürede doluyor ?
    2- Telefonda bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın kamera teknolojisinde oto led focus var mı ? yoksa oto led focuslu kameralardan daha iyi bir çekim kalitesine sizce sahip mi ?
    3- android 6. güncelemmesi gelecek ama sizce daha ne kadar süre güncelleme alır ?
    4- Orta üst segment anlayısı ne acaba ?:) 3 gb ram 2ghz işlemci hızı var herhalde 2000 tl asagısı algısından galiba bundan mı böyle ... ?
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Sorulardan sunu yanitlayabilirim. Orta ust segment demek ornekle aciklarsak bu telefonda snapdragon 600 serisi olmasi lazimken ust segment telefon olan z3 teki sd801ac den x10 un coklu islemcide daha yuksek skor olmasi denebilir. Bu islemcinin 64 bit olmasindan ve 8 cekirdekli olmasindan kaynakli. Suanda bile z3 1800 tl.

• Tsk ederim

1.Helio x10 Htc'nin M9+ gibi üst segment modelinde güvenip kullandığı Mediatek firmasının güncel bir işlemcisi.Fakat bu işlemci de malesef hızlı şarj desteği bulunmuyor.M5'in ortalama şarj süresini 2 saat olarak öngörüyorum.(%10+)

2.Xperia M5'de oto fokus bulunmaktadır.Üstelik bunun çok daha iyileştirilmiş hali olan yeni bir teknolojiden Hibrit oto fokus tan bahsedilmekte.Bu sayede çok hızlı bir netleme söz konusu.

3.Android 6 dan sonra bir büyük güncelleme alacağını umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

1.Helio x10 Htc'nin M9+ gibi üst segment modelinde güvenip kullandığı Mediatek firmasının güncel bir işlemcisi.Fakat bu işlemci de malesef hızlı şarj desteği bulunmuyor.M5'in ortalama şarj süresini 2 saat olarak öngörüyorum.(%10+)

2.Xperia M5'de oto fokus bulunmaktadır.Üstelik bunun çok daha iyileştirilmiş hali olan yeni bir teknolojiden Hibrit oto fokus tan bahsedilmekte.Bu sayede çok hızlı bir netleme söz konusu.

3.Android 6 dan sonra bir büyük güncelleme alacağını umuyorum.

Açıklayıcı cevap için TSK ederim kafama gün geçtikçe çok yatıyor bu telefonu almak .sagolun tekrardan açıklama icin

• Şimdi bu Helio X10 daki grafik işlemcisi Qualcomm tarafından neye denk geliyor?

Mühim değil kardeşim.Biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Xperia M5'de kullanılan Power VR G6200, Adreno 430'a tekabül ediyor diyebiliriz.

• Kapanma sorunu felan duydum beyler hayırdır doğru mu bu? kullananlar aydınlatabilir mi acaba, teşekkürler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Xperia M5'de kullanılan Power VR G6200, Adreno 430'a tekabül ediyor diyebiliriz.

Yazım hatası mı yaptın? Neye dayanarak bu yorumu yaptın? Adreno 430 ile G6200 arasında çok ciddi miktarda performans farkı var.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.