Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgiye ulaşabilmiş değiliz sanırım.Ekim de çıkması gereken telefon nasıl oluyorda halen çıkmıyor Sony'i bu konuda anlamak güç.Kasım da hemen çıkar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen konularda söylemiştim n11 de zorlu center ön sipariş açmış teslimat Aralık ayında bir yada ikinci haftası olarak geçiyor m5 bilginize

• Bu araDa yurtdisin kullanicilarindan kendiliginden kapaniyor diye cok sikayet okudum internette. Kronik bir sorunu mu var acaba? Belki de bu yuzden turkiye cikis tarihi verilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman ç©¥k©¥cak bilen var m©¥
  • SDN nin haberine göre kasımın 2. haftası diye açıklanmış.
  • haberin linki var mı acaba
  • Konuda sorun mu var, Yazdığım mesajlar görünmüyor, ayrıca konuyu DODOKİNG adlı biri açmıştı şimdi konunun başındanBaşkasını
    görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk aşk İ kullanıcısına yanıt
    z5 o tarihte çıkcak yazıyor haberde ama sony centerlerde de 1. veya 2. hafta diyorlardı onu destekler durumda olduğundan öyle yazdım..
  • ezbiderli kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var.Forumda Xperia M5 Ana Konusunu ilk açan benim o da bu konu işte.

Bu arada Xperia M5 Kasım ayı itibariyle Z5 ailesi ile birlikte tanıtılacakmış.

• fıyat ya 1499 ya 1599 olucakmıs secım sonucları beklenıyormus ....yanı kısaca dolar kuru.. kasım ayının 2 , haftasında satısa sunulacakmıs
  • Eudo E kullanıcısına yanıt
    eğer 1599 olursa alınmaz onun yerine meizu mx5 alınabilir. fiyatı 1400 tl ama artısı çok batarya büyük hafiza arttırılmasada 32 gb gayet iyi işlemci aynı wifi ac desteği var de var.http://www.gsmarena.com/meizu_mx5-7240.php
  • adam john kullanıcısına yanıt
    İlk kez duydum bu markayı.

• Bohemians B kullanıcısına yanıt
    teknolojiyi takip eden daha doğrusu donanım haberin haberlerini çok fazla takip eden biri değilsiniz sanırım. aslında son 2 yıldır sağlam ün yapmış bir marka..
  • adam john kullanıcısına yanıt
    Evet açıkçası takip etmiyorum o kadar. Ama vatan'da falan da hiç denk gelmedim doğrusu. İnternet üzerinden mi alınıyor?

• m5 i beklemeyip c5 mi alsak ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

m5 i beklemeyip c5 mi alsak ne dersiniz

Hocam bende m5i bekliyorum tasarımını felan pek beğendiğim söylenemez c5in herşeyini çok beğendim fakat arka kamerası okadar iyi değil arka kamera önemli değil diye düşünüyorsanız alabilirsiniz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenPaw

quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

Hocam bende m5i bekliyorum tasarımını felan pek beğendiğim söylenemez c5in herşeyini çok beğendim fakat arka kamerası okadar iyi değil arka kamera önemli değil diye düşünüyorsanız alabilirsiniz bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: GoldenPaw

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: ilk aşk

Hocam bende m5i bekliyorum tasar©¥m©¥n©¥ felan pek beğendiğim söylenemez c5in herşeyini çok beğendim fakat arka kameras©¥ okadar iyi değil arka kamera önemli değil diye düşünüyorsan©¥z alabilirsiniz bence

ne zaman ç©¥kar bu m5

• Bohemians B kullanıcısına yanıt
    meizunun sitesinden doğru bakabilirsiniz. orası sizi bir siteye yönlentiriyor fakat en son baktığımda stoklar bitmişti. hepsiburada gibi sitelerde bu markanın ürünlerini bulabilirsiniz mesela.
  • kasım 2. hafta deniyor.
  • sony sitesinden z5 premium cok yakında yazıyor m5 de yazı kalkmış acaba bu hafta çıkar mı ikiside
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.