Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delta servise giden z2 cihazim için 4 ay sonra değişim kararı çıktı. Z2 temin edemediklerini söyleyip c5 ultra veya m5 gonderelim dediler. C5 ultra büyük olduğu için eledim. Sizce m5 mi z2 mi ?

Özellikle kamera konusunda hangisi daha iyi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    valla hocam şuan yazdıklarım forumlarda okuduklarım ve inceleme videolarını izledikten sonra edindiğim bilgilerdi..

1. önceliğiniz olan kamera konusunda m5 daha iyi arka amerada iyileştirmeler var ve paylaştığım önceki linkleri izlerseniz 4k çekimi daha uzun m5 te. ön kamera c5 ultra ile aynı ve gayet başarılı.
    2. konu olarak işlemciyi ele alırsak 801 ab bulunan z2 den daha iyi sebebi benchmark testlerinde falan m5 in işlemcisi 801 ac den çoklu çekirdekte iyi (fakat tek çekirdekte biraz zayıf)
    3. media tek işlemci kullandığından m5 bi konuda biraz sıkıntı oluyormuş ama onu hatırlamıyorum oda fazla bişey değildi diye hatırlıyorum.
    4. eksik olarak batarya z2 den düşük ama arada bi iki yıl oynadığıdan staminia modu daha da iyi hale gelmiş olabilir.
    5. güncellemede ise m serisi ne durumda bilmiyorum (benim için önemsiz mesela)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

valla hocam şuan yazdıklarım forumlarda okuduklarım ve inceleme videolarını izledikten sonra edindiğim bilgilerdi..

1. önceliğiniz olan kamera konusunda m5 daha iyi arka amerada iyileştirmeler var ve paylaştığım önceki linkleri izlerseniz 4k çekimi daha uzun m5 te. ön kamera c5 ultra ile aynı ve gayet başarılı.
    2. konu olarak işlemciyi ele alırsak 801 ab bulunan z2 den daha iyi sebebi benchmark testlerinde falan m5 in işlemcisi 801 ac den çoklu çekirdekte iyi (fakat tek çekirdekte biraz zayıf)
    3. media tek işlemci kullandığından m5 bi konuda biraz sıkıntı oluyormuş ama onu hatırlamıyorum oda fazla bişey değildi diye hatırlıyorum.
    4. eksik olarak batarya z2 den düşük ama arada bi iki yıl oynadığıdan staminia modu daha da iyi hale gelmiş olabilir.
    5. güncellemede ise m serisi ne durumda bilmiyorum (benim için önemsiz mesela)

Hemen hemen aynı gibiler. ama 1-2 yıl sonra satmak istediğimizde 2. El değeri z2 nin daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir de su geçirmezlik olarak bi farkları var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maktoyu -- 6 Ekim 2015; 17:18:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

Delta servise giden z2 cihazim için 4 ay sonra değişim kararı çıktı. Z2 temin edemediklerini söyleyip c5 ultra veya m5 gonderelim dediler. C5 ultra büyük olduğu için eledim. Sizce m5 mi z2 mi ?

Bugün itibari ile Sony resmi duyurusunu yaptı duyuruya göre Android 6.0, Marshmallow alacak cihazlarını yayınladı ve listede M5 de var. Yayınlanma zamanı konusunda sıkı çalıştıklarını eklemişler içiniz rahat olsun buyurun link buradahttp://blogs.sonymobile.com/2015/10/06/sony-xperia-and-android-6-0-marshmallow/

Su geçirmezlik M5 de mevcut ama Sony bunun ile ilgili yeni bir duyuru geçti. Cihazlarımız "suya dirençlidir" bu ifade şudur ki; üzerine bir mekanda ya da evde her nerede olursan ol su,çay,kahve,alkollü içecekler ve benzeri sıvıların dökülmesine ya da ani bastıran bir yağmur sırasında korkmadan cihazı kullanmana olanak sağlar. Direkt olarak havuz,deniz,okyanus suyuna sokulması halinde de çıktıktan sonra normal içme suyu ile(tuzun yaratacağı korozyon etkisini gidermek için) durulanması ve kurutulmasını tavsiye ediyor. Diyebilirsin neden yazdın zaten Sony kullanan biriyim.. ??!! yazma sebebim Sony su geçirmeme politikasını geçtiğimiz haftalarda değiştirdiğinden haberin olsun istedim

Konu sahibi Real_King artık bu duyuru ile konuya güncelleme yapar mısın ? çok makbule geçer

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 6 Ekim 2015; 19:25:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

Delta servise giden z2 cihazim için 4 ay sonra değişim kararı çıktı. Z2 temin edemediklerini söyleyip c5 ultra veya m5 gonderelim dediler. C5 ultra büyük olduğu için eledim. Sizce m5 mi z2 mi ?

Temin edemedikleri zaman para iadesi hakkın var. Yerinde olsam para iadesi alıp sonra özgürce istediğim cihazı seçerdim.

M5'in kamerası Z2'ye göre daha iyidir.

m5 in su geçirmezliği daha iyi sebebi usb girişinde z2 de kapak var diye biliyorum ama m5 te buna gerek duymamışlar kapak tak çıkar yalama olmaz sya dayanıklılığı kesinlikle daha iyi duruma getirir.
  • ÇIKARIN ARTIK ŞU TELEFONU !
  • Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    boşa umutlanmayalım hepsisony.com a çevrim dışı mesaj bıraktım dün gece ve bu sabah bana mail attılar..

"Her iki modelde kasım ayı içinde satışa sunulacak. fiyat hakkında net bir bilgi paylaşımı olmadı..
    Bizde bekliyoruz."
  • Bu telefon ağustos ayında 1250tl civarında çıksaydı bir anlamı olurdu insanlar sanki ağustos çıkacak diye ona gore değerlendirdi öyle bir algı oluştu. Fakat kasımda 1600tl ye çıkıyor gidip z3 note 4 g4 alın. Aşka beklemeye değmez.

• Bu telefon çöp olmuştur benim için.Ağustos ayında çıkar diye bekledim.Ama nafile.Sony benim için bitti.
  • telefonu öven sony fanboyu nerdesin.bide insanları bizi uzaklaştırIldık.diye forumda insanlara bizim üzerimizden üstünlük sağlamaya çalışıyorsun.cok övdüğün sony ne oldu.kaç ay oldu.hala neden cıkmadı müdürlerine sordun mu.danıştın mı?kaç ay geçti üstünden tlfn piyasada yok.sunlar yüzünden inadına samsung ve iphone destekliyesim geliyor.bu msj mı okuyacak diğer arkadaslar,sizler için bir lafım yok ne hattime isterseniz tlfnu alabilirsiniz.beğenip aldıktan sonra hiç kimseye aksi bir sözüm olamaz.araştırın inceleyin danışın olumlu ise hayırlı olsun.kızdığım nokta bu cocuk kişiler marka savunucaları yüzünden forum oyun parkına dönüyor.belki admin beni gene cezalandırabilir ama bu sözlerimde doğruluktan başka aksi bir cümle yoktur.forum eksileri artıları sorunları paylaşılan fikir sunan bir ortamdır.şeffaf olmak çok önemlidir.şeffaf olursa alıcağın ürünü doğru seçmiş olursun.

HERKEZE SAYGILAR FANBOYLAR HARİÇ.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu telefon ağustos ayında 1250tl civarında çıksaydı bir anlamı olurdu insanlar sanki ağustos çıkacak diye ona gore değerlendirdi öyle bir algı oluştu. Fakat kasımda 1600tl ye çıkıyor gidip z3 note 4 g4 alın. Aşka beklemeye değmez.

1600 tl olduğu netmidir?eğer öyleyse o zamana rahat rahat note 4,lg g4,s6.z3 zor olsada özel kampanyalarla z3 plus alınır.bu cihazı almanın hiç bir mantığı kalmıyor o zaman.beğenip de alana birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 10 Ekim 2015; 23:44:36 >
  • Gittim Asus Laser aldım kafa rahat.

• arkadaşlar öncelikle sagolun gm4 ten bu cihaza gececegim .Biraz kalite ve sağlamlık ve yıllarca kullanmak istediğim bir telefon bakıyordum aklım da nexus5x varken burası sayesinde m5 aquayi gördüm çok tşkler fiyatı uygun olursa altın ya da gri renginden almayı planlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuara86

arkadaşlar öncelikle sagolun gm4 ten bu cihaza gececegim .Biraz kalite ve sağlamlık ve yıllarca kullanmak istediğim bir telefon bakıyordum aklım da nexus5x varken burası sayesinde m5 aquayi gördüm çok tşkler fiyatı uygun olursa altın ya da gri renginden almayı planlıyorum...

Android one dan gecilecek bir telefon degil.

• saglamlık donanım maksatlı soyledim :)
  • Bu kadar özellikli bir telefonda neden bataryayı düşük tutarlar anlamıyorum. Bende A7 var günü zor çıkartıyor.

• faruk_burak F kullanıcısına yanıt
    söz konusu sony olunca bataryayı pek takmıyorum kişisel olarak.
    kesinlikle M5
  • telefon alacaklara tavsiyem kesinlikle sony xperia alın ...
    bende iphone 5 var hanımda xperia z2 telefonda uzun bi işim varsa direk xperia yı alıyorum ısınma ve pil sorunu yok..
    iphone da bi oyun açıyorum 10 dakikada telefon aşırı ısınıyor veya twitchte oyun izliyorum pili hızlıca tüketiyor ama xperia da bunlardan eser yok..
    bi dahaki telefonum kesinlikle sony xperia serisi olacak
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.