Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.884
Cevap
54
Favori
279.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme bence Pazar'a kadar gelecek fakat korkarım hafıza birleştirme olayı çıkmayacak. Bu kadar bekleyiş boşa olacak. Sonra Sony'den biri çıkar 6.0.1 ile düzelecek der, 1 yılda onu bekleriz. Bilmiyorum, ben şanssızım sanırım. 4-5 ay önceye kadar Lumia 1020 kullanıyordum. 2 yıl boyunca Windows 10 güncellemesi bekledik, Windows 10 çıktı ama Microsoft bize güncelleme vermedi. Bir hevesle Sony aldım. Şimdi aynı durumu Sony'de yaşıyorum. Şansa bakın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Royal Army

Güncelleme bence Pazar'a kadar gelecek fakat korkarım hafıza birleştirme olayı çıkmayacak. Bu kadar bekleyiş boşa olacak. Sonra Sony'den biri çıkar 6.0.1 ile düzelecek der, 1 yılda onu bekleriz. Bilmiyorum, ben şanssızım sanırım. 4-5 ay önceye kadar Lumia 1020 kullanıyordum. 2 yıl boyunca Windows 10 güncellemesi bekledik, Windows 10 çıktı ama Microsoft bize güncelleme vermedi. Bir hevesle Sony aldım. Şimdi aynı durumu Sony'de yaşıyorum. Şansa bakın..

Aynı bnde öle valla sony dedim alayım sahip çıkar bekliyoruz halen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: myking1453

Son güncelleme

xa ne yaf

• Güncelleme resmini görünce ilk bir sevinmiştim

Orijinalden alıntı: yaniolurbence

quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tanklar yolda

Kasa 3. kez açık geldiyse gönderirken sadece arıza tespiti istediğinizi belirtin.Para iadesi yapmaları lazım yoksa thh ye gidin.

bugün teleservisteyken kavga çıktı, bir adam parasını geri almak istedi fakat teleservis görevlisi gidin dava açın kazanırsanız öderiz filan demişti. Paramı vereceklerini sanmam.

Benim 2 oldu. Yarın gönderirsem 3 olucak, yarın kavga çıkarmayı düşünüyorum artık yeter. Teslim alırken görevliye demiştim kasa yine açık diye, esneme payı dedi o. Eve bi geldim kasa yine açılmış.

Kasa açıklığı değilde telefonumun arkasını çizik içinde göndermeleri çok kötüydü. Üstüne telefonu teslim alırken imza attım kağıtta cihaz çizik yazıyormuş evde farkettim. Sanırım benim üstüme yıkıcaklar bu durumu :(

Bu arada biraz araştırdımda 3 kez servise gittikten sonra tekrar telefonu göndermeye gerek yokmuş, Bilirkişi cihazı inceleyecekmiş. Cihaz bu süre zarfında kullanıcıda kalıyor.

Esneme payı diye birşey olamaz.Aynısını herkeze yapıyormuş teleservice.Kvk teleservice in bozduğu wifi yi onardı Hem de çizik dolu kasayı yenisi ile değiştirdi.Xperia care le konuştuğumda.Cihazı servisten alırken ilk aldıpınız gün gibi olmak zorundadır dedi.Aksi halde cihazı almayın Tek bir küçük çizik dahi görseniz.İtiraz edin diye uzun uzun anlattı.

hocam çizikler jelatindenmiş onu hallettim, ama kağıda çizik var yazmışlar yarın gidip onuda konuşacağım. Jelatindeki çiziklere cihaz çiziği diyen firma ilk defa gördüm.

evet normalde itiraz ederdim ama teleservisteki kız başka bir sony m4 gösterdi onlardada benimki gibi şey vardı, iyi hadi tamam öyle olsun dedim.Yarın tekrar servise veriyorum ne yazıkki. Keşke en baştan KVK verseydim. Sizin adınıza sevindim hocam cihazınızı güle güle kullanın :)

Arıza tespiti yazın gönderin.Aradıklarında da değişim istiyorum diyin.Swap cihaz verirlerse kabul etmeyin

Arıza tespitini kabul etmediler. Onu biz zaten yapıyoruz dediler :(

Sıfır kutulu değişim yapacaklarını sanmam muhtemelen swap cihaz verecekler :( Swap cihaz verirlerse kabul etmeyeceğim.

Bence yine değişim olmayacak. Kasayı yine yapıştıracaklar yine açılacak. En iyisi bu işi mahkeme çözer. Siz ucuz atlatmışsınız,darısı bizim başımıza.

hatta şu an korkuyorum cihazı çiziklerden dolayı garanti dışı bırakırlarmı diye :( telefonu ben çizsem yine gam yemem ama servis çizdi :/ gerçi çizikler jelatinde onu çözerim herhalde. :((((((((

çizikden garanti dışı bırakamazlar.Darbe varsa o şekilde bir durum söz konusu sadece.Swap cihaz çoğu zaman tehlikeli.Arıza dolu oluyor.İnatla sıfır kutu cihaz isteyin.Ayrıca arıza tespiti yapmak zorundalar istediğiniz zaman.Teleservice çok lakayıt bir firma.Siz nederseniz tersini yapıyorlar.Xperia care i arayıp durumu anlatın.Onlar çözüm bulacaklardır

• Hafıza birleştirme gelmeyecekmiş ölemi. Bu çok kötü olur ya. O zaman marswallow hiç gelmesin root atalım kullanalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myking1453 -- 9 Haziran 2016; 0:06:51 >

+Şarj cidden süper gidiyor. Oyun oynamadan, sosyal medya kullanmadan ama internette sıklıkla gezinerek, whatsapp üzerinden sıkça mesaj alıp atarak ve 20 30 civarı telefon görüşmesi yaparak geçiriyorum günlerimi. Akşama %50 civarı şarjım oluyor. Telefonu şarja takmayı unutup yattığımda bile 2. gün oldukça rahattım. Akşam 7 civarı ultra güç tasarrufuna alsam 2. günü bile geçirirdim. Google hizmetleri pil kullanımında hep ilk 3'te olmasına ragmen durum böyle idi. Ekrandan fazla pil harcadığı oluyordu. Şu anda çözüm olarak (daha da iyi bir pil ömrünün ne zararı var mantığıyla) yaptığımı sizinle paylaşıyım. Sanırım ki etkili oldu.
    Ayarlara giriyoruz.
    Wifi'ya tıklıyoruz.
    Gelişmişe tıklıyoruz yukarıdan.
    Tarama hep kullanılabilir seçeneğini kaldırıyoruz.
    Bu forumda denk gelmediğim bir yöntemdi, umarım benim gibi herkeste etkili olur.
    Ayrıca veri tasarrufu için opera indirdim. Sanırım pile de iyi yönde etkisi varmış.
    +Telefonun kasası oldukça sağlam gibi duruyor. Kenarlardaki plastik kısımlar işini iyi görüyor. Düşme izleri yok telefonda. Benim gibi kılıf kullanmayanlar arka tarafa da jelatin almak zorunda kesinlikle, yoksa hemen çizikler oluşmaya başlıyor.
    +rutin kullanımda kesinlikle kasmıyor üzmüyor. Gayet yeterli.
    +şu multitasking benzeri küçük app'ler çok hoşuma gitti. Bir çok zaman ikinci bir cihaz olmaksızın rahatlıkla ufak tefek işlerimi görmemi sağlıyorlar.
    -Dokunmatik saçma derecede hassas, cepte bir çok telefonu yanıtlayıp, bir çok aramayı mesajla reddediyor. Uçak moduna aldığı bile oldu. En sinir olduğum özelliği bu oldu, acil çözüm aramaktayım. Dialer app vs önerilerine açığım.
    -Mikrofonda bir sorun var mı diye düşündürdü son günlerde. 1 2 aramada karşı taraf sesimi almakta zorlandı, bı telefona denk mi geldi bilemiyorum.
    - Hafıza konusu pek önemli değil açıkçası, hatta daha büyük dert olacağını hayal etmiştim. Oyun oynamayan bir insana rahat yetiyor gibi gözüküyor şimdilik sd kart desteği ile. (ben telefonda kalabalığı sevmeyen bir insanım, fazladan gereksiz appler, sosyal medya kullanmayan, yalnızca gerekli programlar ve browserı kullanan biriyim.)
    Sonuç olarak düşüncelerim bunlar, eksi olarak belirttiğim konularda yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: myking1453

Hafıza birleştirme gelmeyecekmiş ölemi. Bu çok kötü olur ya. O zaman marswallow hiç gelmesin root atalım kullanalim

Kaç def daha diyeceğim bilmiyorum ama yine diyorum
    Marshmallowa gömülü olan bir paket "Adoptable Storage"
    Sadece deaktif duruma getirebilirler.
    Aktif etmek çocuk oyuncağı.
    Sony nin deakitif edeceğinide sanmıyorum
    Hafıza problemi oldu güncelleme ertelendi diyenlere inanmayın
    Sürüm güncellemesi telefona gömülür.Yüklenmeden öncede önceki sürümü siler.
    Biz nasıl ki telefona flashtool aracılığı ile sürüm atıyorsak,aynısı yeni sürüm içinde geçerli.
    Ayrıca sony güncelleme yayınlasaydı.Emin olun xda forum dahil xperiacheck de görünürdü.
    Marshmallow geldiğinde ilk duyuracak kişide bizden başkası olmayacaktır.Zira her 5dk da bir açıp bakıyorum.Güncelleme geldiğinde haber verilecek.
    Lütfen artık güncelleme ile ilgili soru sormayınız.Konu boş mesajla dolu

• Japonya'da mesai başladı gece gelirse gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Japonya'da mesai başladı gece gelirse gelir

Valla hocam öyle bi hale geldiki sanki güncelleme gelince telefon özel güçler kazanacakmış gibi hissediyorum :)
  • Kazanacakta zaten. En son güncelleme 4 saat önce XAya geldi. Yarın da başka bir X serisi daha çıkmazsa bize gelir. Dikkat ettiyseniz hergün güncelleme yayımlandı. Sıra sıra geliyor. Arkadaşın dediği gibi hafıza birleştirmeyi açmak çok basit. Mesela benim M4te 20gb uygulama var. SD kartta 7gb boş alan var. Bunu Xposed ile yaptım. XinternalSD ile. Çok yakın gelmesi updatenin. Ben rootu hafıza sorunu için atmadım. Root bence her telefonda fabrika çıkışı olarak gelmesi gerekiyor.

Orijinalden alıntı: ddbb

Arkadaşlar günaydın. Dün gece cihazımı şarjda kapalı olarak bıraktım. şimdi çtığımda %93 gösteriyor.neden böyle olabilir yardımlarınızı bekliyorum

Dün benimde başıma geldi neden anlamadım ama benimki sarj bile olmamış. Bu gece normal şekilde şarj olmuş bir sorun yok .

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.