Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasla ayni sorunu yasiyorum yalniz tek fark bendeki telefon xperia m. Sarj konusunda sorunlarim var.dun telefonu %39 sarjla bıraktim sabah kalktigimda telefon kapaliydi. Hemde bazi yerlerde yazan kalibrasyon isini yapmama ragmen ( 8 saat sarj ardindan kapatip tekrar sarj islemleri vs.) insanin gercekten canini sıkıyor. Telefon daha 3-4 aylik olmasina ragmen degistirmek istiyorum sizce m2 yi almaya deger mi telefonda pek oyun oynamam canim isteyince pc de oynarim o da cok nadir.sadece whatsapp ve internette gezirim oda abartiya kacmadan tek istedigim bataryasi iyi gitsin almaya deger mi sizce???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnkvnz61 -- 16 Temmuz 2014; 14:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bugün Avea'dan tarifeye ek aldığım distribütör garantili,kapalı kutusunda beyaz renk tek hatlı m2 satılıktır,forumda ilanıda var zaten,750 tl fiyat biçtim,Son fiyattır,istanbul içine elden teslim edilir,iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyut0 -- 16 Temmuz 2014; 21:13:43 >
  • freqX kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fark yok.cift simli yada tek simli ikiside aynı.
  • kittyy K kullanıcısına yanıt
    Siz bana güç yönetiminin bir fotoğrafını atarmısınız ? stamina dışında güç yönetiminden başka şeyler açmayın bende ölyeydi sadece stamina açık olunca çok daha etkili oluyordu.
  • snnkvnz61 S kullanıcısına yanıt
    Benim şarj sıkıntım hiç olmadı 2gün gidiyordu.Bu fiyat aralığındaki en iyi telefon.
  • Sony m2 ile birlikte çıkan t2 ultra'ya 4.4.2 güncellemesini verdi ve M2 için bir kaç gün sonra 4.4.2 geleceğini söylediler.Temmuz bitmeden güncellemeye kavuşacağız sanırım.
  • Teknosadan alınmış 14.07.2014 adıma düzenlenmiş faturalı Xperia m2 siyah dual satılıktır.iletişim pm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Siz bana güç yönetiminin bir fotoğrafını atarmısınız ? stamina dışında güç yönetiminden başka şeyler açmayın bende ölyeydi sadece stamina açık olunca çok daha etkili oluyordu.

dun aksam yüzde 99 sarjda wifi 3g falan kapatayım dedim nekdar düsücek bu sefer gene aynı sekılde düserse kesin sorun var ozaman diye düsündüm sabah kalktım yüzde 97 deydi.. demekkı telefon wifide yada 3g de falan inanılmaz gidiyo stamina bunları ekran kapalıyken devre dısı bırakmıyomu * benimkinde sankı devre dısı olmuyo gibi anlayamadım halbukı stamina açık ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Konu güncell.Vodefone değişim çıktı dedi 30 gün içinde yeni ürün gelecekmiş.

Niye, ne oldu ki.
  • kittyy K kullanıcısına yanıt
    güç yönetimindeki bütün seçenekleri aktif ederseniz sıknıtı olmaz sanırsam.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel çıktı onunla uğraştım ama telecervice hemen değişim vermiş.
  • Sony center'dan. Siyah m2 dual aldim gayet memnunum yazin benide tek bi sikinti var rr3 yukledim.gayet akici gidiyo oyun ama grafikleri kotu gibiydi acaba neden s4 mini ye yuklemisdim boyle bi sikinyi yoktu

• batuakgn kullanıcısına yanıt
    Grafik kötümü ? adreno 305 olan her telefon gayet akıcı bir şekilde high'da bu oyunu oynar 720p olmak şartıyla.Eklendiniz.
  • Merhabalar sizin şu ölü pixel olayında tecrübeniz olduğu için size sorayım bende biraz önce kontrol ettim de beyaz ekranda sıkıntı göremedim sadece siyah ekranda bir şeyler görüyorum minicik noktalar bir kaç yerde ama toz mu değil mi emin olamadım ekran koruyucu arasında tozlar kalmıştır mutlaka acaba siyah ekranda ölü pixel hangi renkte oluyor :/

• arkadax A kullanıcısına yanıt
    Servise verip değişim isteyiniz.Ölü piksel kaç tane ? Eğer 3'den fazlaysa değişim veriliyor.Ölü piksel bu sony'nin baş belası.!
  • Ama bir türlü emin olamıyorum beyaz ekranda hiç kusur yok ama siyah ekranda micro düzeyde iki tane nokta görüyorum ama o da çok dikkatli bakınca siz de bariz bir şekilde fark ediliyor muydu zaten normal kullanımda fark etmek imkansızdan da zor

O zaman sıkıntı yok ölü piksel değişimi için en az 3 ve çok belli olması gerek bende 4 tane vardı dördüde çok belliydi.Sizin Sıkıntı yapmanıza gerek yok ayrıca 4.4 yolda ve size şu video'yu vereyim bize gelecek kitkat ile aynı t2 ultra.-http://www.youtube.com/watch?v=gKDtqRzm0iQ

kitkatın M2'ye vereceği yenilikler ve özellikler.

Kamerada iyileştirme.
    hareketli duvar kağıdı.
    smartband ile uyum.
    uygulamaları hafıza kartına aktarma.
    şeffaf durum cubuğu.
    arayüz kararlılığı ve stabilitesi.
    Kitkatın kendi özellikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 18 Temmuz 2014; 2:28:55 >
  • Tamam çok teşekkür ederim peki sizde ki beyaz ekranda belli oluyormuydu rahatça

belli olmasaydı vermezdim zaten.
  • Hehehe tamamdır demekki bunlar da tek tip olmuyor ölülük düzeyi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.