Şimdi Ara

Sony Xperia M 659 TL Distribütör Garantili Kargo Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sony nin amiral gemileri hariç hepsi çöptür derim ben gmd cilerin ayak seslerini duyar gibiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde açtığım Ace 2 konusunda beni linç ediyorlardı kaçın bence GMD ciler gelir şimdi
  • Kimse gmd ile SONYyi aynı kefeye koyamaz

• Fiyatı haricinde fena değilmiş
  • Hocam herkes istediğini almakta özgür.Gm discovery de sorun yaşayan da var yaşamayan da.Şahsen babam kullanıyor sorunsuz ama arkadaşımda var alalı 2 hafta oldu sarj soketi bozuldu.Onun haricinde konuya dönecek olursak bu telefon daha çok yeni o yuzden bence fena bir fiyat değil
  • Ekranı yetersiz gibime geldi özelliklerine bakacak olursak ortalama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son oyun meraklısı olmayan biri için özellikleri gayet iyi ve yeterli bence.(XPERIA M Antutu skoru:9650 - S3 MİNİ: 6500 ) Ekran 4" olduğu için çözünürlük fena sayılmaz. GM discovery yerine tercih edilmemesi için bir sebep göremedim. SONY olması da artısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 27 Ekim 2013; 19:00:33 >
  • telefonun malzeme kalitesi ve dayanıklılığı hakkında yorum yapabilecek varmı?
  • Oyun meraklısı değilim s3 mini ve galaxy win ile kıyaslayabilecek var mı?

• Gmd varken alinmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

sony nin amiral gemileri hariç hepsi çöptür derim ben gmd cilerin ayak seslerini duyar gibiyim

Aynen yıl olmuş 2013 480x854 ekran çözünürlüğü var dediğin gibi sony alınacaksa amiral olmalı

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    S3 mini al

• Bu çözünürlük sadece sony'de var gibi yazmışsınız. gmd hariç bütün markalarda bu fiyat araliginda çözünürlük 3 aşağı 5 yukarı bu.

• GMD kullanıyorum eminim Xperia M nin parça kalitesi GMD den iyidir... Her şey donanım değil Samsung'u da görüyoruz. Her neyse bence o ekran çözünürlüğü yeterli o telefon için ki zaten kullandığı adreno 305 yani. O çözünürlüğe çok da güzel gitmiş. Z ye 320 koyup çuvalladığını anlayınca yapmıştır belki de
  • Zamanında ideos aldım şimdi üste para versem gene millet almaz zaten ilk aldığımda bile telefoncular tenezzül etmiyordu.Şarj soketi şarj aletini tutmaz oldu.Hepsini geç telefonu aldım beta hariç resmi bir güncelleme almadı bile.Bu yüzden discovery beni korkutuyor açıkçası.Şu Sony'i canlı test etme imkanı bulursam onu düşünüyorum s3 mini herkeste var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.