Şimdi Ara

Sony Xperia L ye alternatif hangi telefonlar olabilir ?(Max 800 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 sene filan kullanmam lazım en az. Sony Xperia L ye alternatif bir telefon önerebilir misiniz ? Max 800 TL

Şarjının en az 1 gün gitmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 17 Temmuz 2013; 9:03:23 >

• Up
  • şuan 800 civarı alınabilecek en iyi telefon xperia l görünüyor.

sony den şaşma derim.
  • Bende Xperia L düşünüyordum ancak özellikleri ve bataryasının 2150 mah olması sebebiyle LG Optimus 4X HD P880 düşünüyorum. Ancak fiyatı söylediğinden daha fazla.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim

Ben de böyle düşünüyorum ancak stabil çalışması, güncellik problemi olmayacağı için windows phone 8 işletim sistemli telefonlara yöneliyorum biraz.

@niirvana

Memnun musun hocam telefondan ? Şarjı önemli birazda benim için en az bir gün gitmesi lazım tabii oyun oynayan birisi değilim pek.

@caglarus
  • o fiyata xperia l den ıyısı yok. ayrıca guncel telefon. android 5.0 rahat gorur
  • bende bu bayramda almayı düşünüyorum sadece şu hafıza sorunu var aklımda rom olayı varmış yanlış söylemiyorsam onun hakkında hiç bir bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pekala şarjı hakkında bir bilginiz var mı beni bir günlük idare eder mi sizce ? @niirvana
  • Bende LG Optimus 4X hd P880 yok. Bende senin gibi araştırma içerisindeyim. Bu telefonuda araştır diye söyledim.
  • telefonu kullanmadığım için yorum yapamam ama altta verdiğim linkteki incelemeyi izlediğimde bir gün gittiği söyleniyor. piyasada japon malı 2500 mah lık yüksek piller var
    ama ne kadar sağlıklı,kalitelidir bilemem.

https://www.youtube.com/watch?v=GdiALtDFMH4
  • bende 720p 4.6 ınc ekranlı tx var. onda 1700 mah 1 gun yettıgıne gore bu telefon 1.5 gunu gorur.
  • O fıyats l dekı gpu hıcbırınde yok kamera ona keza.ben xperia L onerırım kardesım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.