Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
202.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 15.3.a.0.26 yüklü. 1.12 yüklü diyen arkadaş 1.12 en sorunlu sürüm diye biliyorum. benim yüklediğim bir önceki sürüm deneme amaçlı hepsini denemeye çalıştım.

bazan pile bakıyorum %80 telefon uygulaması şarj yiyor gösteriyor. bazan bakıyorum %70 le en çok ekran şarj yiyor gösteriyor. bazanda fazla yüksek şarj yiyen bir şey göstermiyor o zamanda haliyle bekleme süresini 14 gün gösteriyor. mesela dün tam dolumdu sabah baktım %91 e düşmüş evvelki gün yine tam dolumdu sabah %97 de idi ve çok yavaş düşüyordu şarj yüzdesi.clean master ile temizleyip ram ını arttırabilirsin gereksiz istemediğin uygulamalarıda kapatarak şarjdan tasarruf edebilirsin.

benim istediğin en sorunsuz yazılım ve en iyi şarja sahip sürümü bulmaktı. zaten benim için öenmli olan iyi yazılım temel bug olan panoromik çekimin hassasiyetinin olmaması ve şarj. bunları 15.3.a0.26 da buldum sanırım.

aslında tabi en önemlisi şarj. çünkü internet kullanmak durumundayım gün boyu. sasbah saatlerinden akşamüstüne kadar 3g veri iletimi sürekli açık. böyle o lmasına rağmen işim bittikten sonra %60 %50 şarj kalıyor daha ne olsun. nerdeyse bu şekil kullanımda 2 gün gidecek. eskiden aynı şekilde nokia 5800 da 4 saatte biterdi şarj . onun için yedek pil bulundururdum hemen onu takardım . :) demekki yinede efsane 5800 dan oldukça iyi bizim xl. doğal olarak iyi olacak zira donanımsal olarak zaten açık ara üstün. yalnız ses konusunda özellikle kulaklıkla müzik dinleme konusunda xl de iyi olsada 5800 ı geçebileceğini sanmıyorum. kendimde müzikle alakalı olduğumdan şarkılardaki enstrümanları tek tek farkedebilmek müthiş bir şeydi.

• ShutterSpeed kullanıcısına yanıt
    TELEFONA 17 ile biten sürüm guncellmesı gelmıs birde internette baktım turkce rom falan yazmıyor yabancıların romunu yuklesek tukrçe dıldestegı yokmu bırde suan kamerası guzel cekıyor kamerası bozulursa dıye korkuyorum eger beceremessem garantısı var ama gidferse telefon yok telefon gelene kadar bekleyemem yedek teleon yok . o yuzden gelen guncellemyı mı yukleyım yoksa 17 ile biten surumde sıkıntı daha coksa ısınma varsa sarj kamera sorunu varsa hiç geçmiyeyım çünkü hiç room yukleme ile falan ugrasmadım tektek romları denemek gibi bır durum olamaz .yardımcı olursanız sevınırm suan 3.a.1.12 var 17 şle biten surum gelmış ilk aldıgım telefonun surumu guzeldı ama garantıye yollayınca sıfırını yolladılar eskı surumde degil tabi roomlarsam eskı surume geçmek isterim ama şımdıkının kamerası cok guzel bana ısınmayan kemerası guzel şarjı iyi giden bir surum lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastk -- 20 Kasım 2014; 10:33:56 >
  • fastk F kullanıcısına yanıt
    17 ile biten çok önceden geldi ben kullanıyorum hiçbir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastk

TELEFONA 17 ile biten sürüm guncellmesı gelmıs birde internette baktım turkce rom falan yazmıyor yabancıların romunu yuklesek tukrçe dıldestegı yokmu bırde suan kamerası guzel cekıyor kamerası bozulursa dıye korkuyorum eger beceremessem garantısı var ama gidferse telefon yok telefon gelene kadar bekleyemem yedek teleon yok . o yuzden gelen guncellemyı mı yukleyım yoksa 17 ile biten surumde sıkıntı daha coksa ısınma varsa sarj kamera sorunu varsa hiç geçmiyeyım çünkü hiç room yukleme ile falan ugrasmadım tektek romları denemek gibi bır durum olamaz .yardımcı olursanız sevınırm suan 3.a.1.12 var 17 şle biten surum gelmış ilk aldıgım telefonun surumu guzeldı ama garantıye yollayınca sıfırını yolladılar eskı surumde degil tabi roomlarsam eskı surume geçmek isterim ama şımdıkının kamerası cok guzel bana ısınmayan kemerası guzel şarjı iyi giden bir surum lazım :D

korkmana gerek yok hocam çok basit bir şekilde güncelleyebilir,beğenmessende geri dönebilirsin flashtool programıyla 5 dk sürmez :)hocam bütün sony stock romlarının hangi ülkeden olursa olsun bütün dillere desteği vardır o konuda endişen olmasın. .12 sürümü zaten bugların başladığı sürüm .17 ile biten sürümde aslında bug var ufak tefek ama .12 kadar değil.kamera konusunda z2 smart social camera yı yüklemiştim nadiren kamera durduruldu hatası versede işimi görüyor :)en azından adamakıllı odaklıyor.

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShutterSpeed -- 20 Kasım 2014; 16:23:17 >

• peki şarj ve ısınma varmı bırde bu sensor ve aramada donma meselesı gecıyormu
  • quote:

peki şarj ve ısınma varmı bırde bu sensor ve aramada donma meselesı gecıyormu

hocam şimdi şöyle ağır bi oyun yada uygulama açarsan telefon illaki ısınır sürümüde farketmez mesela oyunlarda biyerden sonra ısınma artabilir bu normal.diğer zamanlarda sıkıntı olmuyor bende .aramada öyle bir sıkıntı yaşamadım ,kitkat yada lollipopda olmuşturda stok romda olmadı öyle pek.
  • ShutterSpeed kullanıcısına yanıt
    clash o clans oynuyprum ısınma yapıyordu oynadıgım oyun bu pekı şarj durumu nasıl gidiyor
  • quote:

clash o clans oynuyprum ısınma yapıyordu oynadıgım oyun bu pekı şarj durumu nasıl gidiyor

bende de friendly fire oyunu var o oyunun bi farklı modeli uzun süreli oynayınca ısınma yapar hocam normal bu :) şarjı sürekli kurcalarsan dayanmaz onu söyleyeyim ama normal kullanımda götürür seni bi gün rahat
  • quote:

silindi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShutterSpeed -- 20 Kasım 2014; 23:07:54 >
  • aramadan sonra donma oluyormu peki
  • quote:

aramadan sonra donma oluyormu peki

yok olmadı hiç bende
  • Çok rom kurdum Revolation 8 Repexpersis CM12 hatta Cm12 yi çıktıktan 2-3 saat sonra kurdum ama bi türlü root yapamadım sistemi. Supersuyu Flashladım yine olmadı cwmden Re-root dedim yine olmadı varmı CM12yi root yapabilen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. :)

Sony nin kendi google play gibi olan mağazasından tema beğendim ama telefonunuzla uyumlu değil diyor sürekli sizde dener misiniz rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Arkadaşlar selamlar. :)

Sony nin kendi google play gibi olan mağazasından tema beğendim ama telefonunuzla uyumlu değil diyor sürekli sizde dener misiniz rica etsem?

neyi denicez? :) benim bildiğim xl için hiç orjinal tema yok. en ünlü zedge galiba orda bile yok. ancak arayüzler var. mesela windows un var epey orjinal gibi oluyor ayarları falan yaptığın zaman. go launcherınkiler iyi fena değil ki en çok onda var zaten galiba ve bir sürü launcer var apex nova v.s gibi. bir ara ben go launcher ile windows mobile nınkileri kullandım. ve go nun bir sürü eklentiside mevcut. sonra htc saat yükledim aynı htc gibi oldu telefon.

sonra düşündüm bunların hiç birinin telefona yük olmaktan başka görüntüden başka faydası artısı varmı? yok öyleyse ne gerek var?
    şimdi ise hep artı katacak şeylere bakıyorum. dediğim gibi 15.3.a.026 bana en iyi sürüm gibi geldi nerdeyse hepsini denedim. başka sistem güncellemeside malesef gelmeyeceğine göre artık öylece kullanmayı düşünüyorum.

ha orjinal tema olursa kullanırım ama tabi bulabilirsek.. aslında pek gerek te yok çünkü kendi temaları bence yeterince akıllıca düşünülüp yapılmış görsel açıdan. örneğin güneşte kullanırken simgeleri zor görünür temaları seçmeye gerek yok yazın .. gibi..

• Kameramın arkasındaki parlak pul düşmüş bir baktım yok napcaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

Çok rom kurdum Revolation 8 Repexpersis CM12 hatta Cm12 yi çıktıktan 2-3 saat sonra kurdum ama bi türlü root yapamadım sistemi. Supersuyu Flashladım yine olmadı cwmden Re-root dedim yine olmadı varmı CM12yi root yapabilen

ben yaptım hocam tek seferde de hangi kerneli kullandın peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

neyi denicez? :) benim bildiğim xl için hiç orjinal tema yok. en ünlü zedge galiba orda bile yok. ancak arayüzler var. mesela windows un var epey orjinal gibi oluyor ayarları falan yaptığın zaman. go launcherınkiler iyi fena değil ki en çok onda var zaten galiba ve bir sürü launcer var apex nova v.s gibi. bir ara ben go launcher ile windows mobile nınkileri kullandım. ve go nun bir sürü eklentiside mevcut. sonra htc saat yükledim aynı htc gibi oldu telefon.

sonra düşündüm bunların hiç birinin telefona yük olmaktan başka görüntüden başka faydası artısı varmı? yok öyleyse ne gerek var?
    şimdi ise hep artı katacak şeylere bakıyorum. dediğim gibi 15.3.a.026 bana en iyi sürüm gibi geldi nerdeyse hepsini denedim. başka sistem güncellemeside malesef gelmeyeceğine göre artık öylece kullanmayı düşünüyorum.

ha orjinal tema olursa kullanırım ama tabi bulabilirsek.. aslında pek gerek te yok çünkü kendi temaları bence yeterince akıllıca düşünülüp yapılmış görsel açıdan. örneğin güneşte kullanırken simgeleri zor görünür temaları seçmeye gerek yok yazın .. gibi..

aynen kardeşim bataryayla göze zarar yapılanlarda kaliteli olanına bende rastlamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hounter

Kameramın arkasındaki parlak pul düşmüş bir baktım yok napcaz?

o parlak pulun zaten bi anlamı yokki hocam ya ,hadi moto g yada nexus 6 daki gibi flaşı çeviren kısım olsa neysede L deki sırf görüntüden ibaret :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShutterSpeed

quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

aynen kardeşim bataryayla göze zarar yapılanlarda kaliteli olanına bende rastlamadım :)

Beyler ben dodol launcher kullanıyorum darkchic temasıyla. Hem güzel görünüyor hem de fazla bi yükü yok orijinali nasılsa bu da öyle. Yeni gibi oldu böyle telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence parlak pul sırf görüntüden ibaret değil. Telefonun araka kapağı siyah, kırmızı ve beyaz olabiliyor ama özellikle siyah olduğunda sensöre gelen ışığın arka kapak tarafından yutulmaması yada emilmemesi için konulan bir parçadır. Küçümsenmeyecek bir işlevi var yani.
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.