Bildirim
sony xperia go 2.3 geri dönüş nasıl yapılır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende aynı dertten muzdaripim biraz nette arastırdım geri donmek değilde romlar varmış onlar daha iyi ve stabil oluyormus . Ram sıkıntısı falan oldurecek 2.3 te daha fazla grafik falan olmasına ragmen kasmazdı birileri yardım etsin lutfen !!! -
flashtool programı ile eski sürüme dönebilirsiniz arkadaşlar. -
Nirvana flasthool nerden indirip yapabiliriz bunun resimli yada videolu anlatımı yok mu yardımcı olabilir misin kardeş bu durumdan çoğu insan magdur. Şimdiden teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uzman387
Nirvana flasthool nerden indirip yapabiliriz bunun resimli yada videolu anlatımı yok mu yardımcı olabilir misin kardeş bu durumdan çoğu insan magdur. Şimdiden teşekkür ediyorum
http://forum.donanimhaber.com/m_71380743/f_//tm.htm#71380743
xperia u ve go cok farklı telefonlar degıl ısınızı gorur sanırım -
bu şekilde garanti dışı oluyo yinede sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uzman387
bu şekilde garanti dışı oluyo yinede sagolun
garantı dışı bırakmadan telefonuna rom atamazsın yanına farklı bı androıd surumune gecemessın -
en iyisi. bu şekilde kullanmak galiba 2.3 e geri döndürmeyi anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X