Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 64 gb daha satisa cikmadi nasil aldiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c4 için güncelleme var sony pc companion ile yükleniyor otada gözükmüyprgözükmüyor yayınlanma tarihi 3 temmuz.

• Yazılım sürümü kodu
    Android sürümü: Android 5.0 (Lollipop)

En yeni kullanılabilir yazılım: 27.1.A.1.93

Yayınlama başladı: 2015-07-03

İlk güncellememiz vatana millete hayırlı olsun. .. :-) nelerin değişeceğine dair bir bilgiye ulaşamadım. Şimdi pc den yükleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Yazılım sürümü kodu
    Android sürümü: Android 5.0 (Lollipop)

En yeni kullanılabilir yazılım: 27.1.A.1.93

Yayınlama başladı: 2015-07-03

İlk güncellememiz vatana millete hayırlı olsun. .. :-) nelerin değişeceğine dair bir bilgiye ulaşamadım. Şimdi pc den yükleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

Hocam 64 gb daha satisa cikmadi nasil aldiniz ?

Ben almadım, Rusya'da çalışan bir arkadaşımın ofisi bütün çalışanlarına hediye etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Anlamadığım çevrem de alan da çok kişi var ama herkes siyah alıyor bi kendimde gördüm beyaz kim alıyor da beyazlar tükeniyor böyle :D

Valla ben alırken "zorla" beyaz almıştım.
    Eleman "abi daha karizma, artık siyah moda" falan gibi gerzek gerzek triplere girmişti.
    Ver dedim beyazını ya da almıyorum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Anlamadığım çevrem de alan da çok kişi var ama herkes siyah alıyor bi kendimde gördüm beyaz kim alıyor da beyazlar tükeniyor böyle :D

Valla ben alırken "zorla" beyaz almıştım.
    Eleman "abi daha karizma, artık siyah moda" falan gibi gerzek gerzek triplere girmişti.
    Ver dedim beyazını ya da almıyorum =)

Evet beyazı tükenmiş her yerde

• Mersin teknosada beyazı var, biraz önce inceledi. Abi gerçekten harika bir tasarımı var. Alt üst bantları iyice azaltmislar. Lakin beyaz mi siyah mi derseniz gerçekten siyah daha güzelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemede neler degisti ve telefon cebe sigiyor mu ve kullanimi zor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

Mersin teknosada beyazı var, biraz önce inceledi. Abi gerçekten harika bir tasarımı var. Alt üst bantları iyice azaltmislar. Lakin beyaz mi siyah mi derseniz gerçekten siyah daha güzelmiş.

Zevk meselesi ama kesinlikle beyazın malzeme kalitesi daha premium duruyor hele arka yüzey yan çıtalar beyazda bir başka.

• alan arkadaşlar şarj konusunda da bilgilendirebilir mi? 1günü çıkarmaz diyenlerle dolu etraf.ve zenfone 2 ile aralarında kalmamda da önemli bir etken.zenfoneda 3000 sonyde ise 2600 mah pil var.aralarındaki fark ne kadardır?
  • hb9608 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 1 saat civarı daha fazla ekran süresi alır. Yani gördüğü fotolara bakarak söylüyorum.
  • Chrome donanımhaberde tam performanslı çalışmıyor tarayıcı tavsiyesi olan var mı

• An itibariyle başka bir telefon sipariş vermiş olarak, bu siparişte sorun çıkmazsa C4'ten vazgeçmiş durumdayım arkadaşlar.

Beyaz istediğimi söylemiştim, bugün telefonları bizzat inceledim. Siyahını daha güzel buldum. Nasıl ifade edeyim siyah daha bir "elegant" duruyor. Beyazın gelmediğine sevindim, siyahı reddettiğime üzüldüm. Neden üzüldüm çünkü o telefon net olarak 1050TL'ye geliyordu. Şu anda o fiyata alma şansım yok.

Birkaç küçük detay daha, kendimizi kandırmayalım cihazın kasa kalitesi pek iyi değil. Özellikle arka taraf bana çok zayıf geldi. Z1, Z2 gibi arkası cam olan, kenarları metal olup köşeli olan modeller çok daha kaliteli duruyor. 1100 liralık M4 Aqua da bir önceki cümlede sıraladığım tasarım özelliklerine sahip ve dolayısıyla daha kaliteli duruyor. Z1'in ekranı çok eleştirilmiş ama bence çok fark edilir bir eksikliği yok. Distribütör garantilisi bugün 1000TL altına satılıyor. O da düşünülebilir. Arka kamerası ve kasası çok kaliteli.

C4'ün ön kamerası muazzam. Hiç selfie çekmeyen ben bile C4 alsam eminim bol bol çekerdim.

C4'ün içinde gelen mavi tema cihazın ekranını kalitesiz gösteriyor. Grili olan temaya geçerseniz daha güzel oluyor.(Temanın adı "beyaz"dı sanırım)

C4'ten esas vazgeçme nedenim tamamen tüketici psikolojisi. 1050 liraya aldığım telefonun siparişini iptal ettikten sonra, aynı telefonu 1100-1200 lira almak bir pişmanlık yaşatır. Telefon güzel olmuş. Güle güle kullanın

• Arkadaslar arka kameraniz la cektiginiz resimleri biraz paylasirmisiniz rica etsem karar vermem icin cok faydaki olacak

• Ekran koruyucu kırılmaz camı takamayıp zay ettim az önce

Video izlerken telefou kapanıp açılan, açıldığında dahi ekranda videonun bir süre görünüp kaybolması gibi bir durum yaşayan oldu mu? Benim ikinci kez başıma geldi, hürriyet mobil siteden bir video izlemek istedim, alet kafayı yedi.

• Telefonum altında bulunan şu siyah geri ana Sayfa Vs tuşlarının arka plan rengi nasıl değişiyor? Anlatamadım sanırım ama anlayan varsa açıklarsa sevinirim.

• Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    Değişmiyor sadece tema değiştirirseniz farklı şekillerde oluyor.

• Guncellemede neler degisti ve telefon cebe sigiyor mu?

• Cebe zor sığıyor ama 14 yaşında olduğum için olabilir

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.