Şimdi Ara

Sony Xperia ARC/S için Ice Bean 4.2n Custom Rom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
3
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

romun bos ram miktari nekadar antutu benchmark puani ne kadar oyun performansi?

bos ram olmuyor genelde 40 50 mb seyir ediyor

O kadar da değil ya ben de 80-100 arası boş var. Ki whatsapp, line, hareketli duvar kağıdı vs sürekli açık olan çok program var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_La_vega_35

konuyu düzenlerken bazı yerler silinmiş galiba.. son cümle yarım kalmış ve şu an benim yapmaya çalıştığım adım o silinen kısımda yer alıyordu..

İlk mesaj düzenlendi arkadaşlar. Tekrar kusuruma bakmayın :)

Ayrıca farklı romlar denemek isteyenler. Kernel ve Rom dosyalarını internetten bulduktan sonra sadece 6. ve 7. adımı uygulayarak yükleyebilirler. Ama tavsiyem bunu yapmadan önce telefonunuzu recovery modundan yedeklemenizdir. Bunun için telefonunuzu recovery modda açıp menüden backup seçeneğini seçip telefonu komple yedekleyebilirsiniz. İstediğiniz romu denedikten sonra eğer beğenmezseniz tekrar recovery moda geçip restore seçeneğine girip az önce yedeklediğiniz backup dosyasını yeniden yükleyebilirsiniz. Bu işlem sayesinde tüm uygulamalar, değiştirdiğiniz ayarlar vs. her şey geri gelecektir. Yani rom denemekten korkmanıza gerek yok bence :) Çok hızlı bir şekilde eski haline dönebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Garanti disi olacak ya.Bunlari yaptiktan sonra geri alabilirmiyiz ? Sensorun orda catlak oldu bende garantiye gondericem.

botload kilidini açarsanız gere kapatsanız dahi garanti dışı kalır cihaz sonynin açıklamasına göre.

Ben yakın zamanda garantiye yollucam. malum kilit acılıp geri kapatıldı. bakalım ne olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

Garanti disi olacak ya.Bunlari yaptiktan sonra geri alabilirmiyiz ? Sensorun orda catlak oldu bende garantiye gondericem.

botload kilidini açarsanız gere kapatsanız dahi garanti dışı kalır cihaz sonynin açıklamasına göre.

Ben yakın zamanda garantiye yollucam. malum kilit acılıp geri kapatıldı. bakalım ne olucak

Bizim teknikerler anlamaz ama sonuçta açıldığına dair bilgi var Sony'de. Merak ediyorum banada söyle bende yollarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

Çatlak sorunundan ötürü garantiye yollasak bootloadera bakmazlar diye düşünüyorum. Yazılım donanım ayrıdır herhalde. Bootloaderdan dolayı çatlak oluşabilir mi telefonda :D

• arkadaşlar teknik servis sonucunu bize de bildirin size zahmet.. çünkü bende de çatlak var.. eğer sıkıntı olmazsa bende gönderiyim
  • Bootloaderi açtığımızda DRM keyleri siliniyor Bu Keyler silindiğinde DRM key kontrolu yapan programlar çalışmıyor
    Facebook Music Like - track İd - ICS ile gelen Yeni Walkmandeki Album Bilgisi indirme ve Sensme

Servise yollarken İşi sağlama almak için Orjinal FW atıp yollayacağımız için ve orjinal FW de track id ve Facebook music like çalışmayacağı için
    Serviste bunlar kontrol edilirse Kabak Gibi Ortaya Çıkar :P
    Servise yollayacağım Zaman başarabilirsem Cihazı tamamen öldürüp Yollamayı düşünüyorum
    Ne yazılım alsın hadi yazılımı alsada açılmasınki kilidi kontrol edemesinler :P
    ancak Sony Kilit açma işleminde verdiğimiz imei bir yere kayıt oluyordur ve bu kayıta servis erişip imei kontrol ederse o zaman Ne olacak bilmiyorum
    Yollayacak arkadaşlardan gelecek haberleri bekliyorum ...
  • bu arada yazılım genel olarak hoşuma gitti.. şu ana kadar beni tek sıkıntıya sokan şey klavye giriş yöntemi seçemiyor olmam.. yani alfanumerik telefon tuş takımı stilini kullanamıyorum.. illa Q klavye kullanmak zorundayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Bootloaderi açtığımızda DRM keyleri siliniyor Bu Keyler silindiğinde DRM key kontrolu yapan programlar çalışmıyor
    Facebook Music Like - track İd - ICS ile gelen Yeni Walkmandeki Album Bilgisi indirme ve Sensme

Servise yollarken İşi sağlama almak için Orjinal FW atıp yollayacağımız için ve orjinal FW de track id ve Facebook music like çalışmayacağı için
    Serviste bunlar kontrol edilirse Kabak Gibi Ortaya Çıkar :P
    Servise yollayacağım Zaman başarabilirsem Cihazı tamamen öldürüp Yollamayı düşünüyorum
    Ne yazılım alsın hadi yazılımı alsada açılmasınki kilidi kontrol edemesinler :P
    ancak Sony Kilit açma işleminde verdiğimiz imei bir yere kayıt oluyordur ve bu kayıta servis erişip imei kontrol ederse o zaman Ne olacak bilmiyorum
    Yollayacak arkadaşlardan gelecek haberleri bekliyorum ...

Evet hersey kabak gibi ortada.
    Acilmicak sekilde yollarsan ne ariza olursa olsun yeni telefon verirler. Brick yapip yollasakmi

• Javalarda değişim için yolunu bulduyduk, Androidde de bulursak Sony kesin batar
  • Yok arkadas benim bu terimlerle isim zor yapamam bunu kadikoyde yazicioglunda bunu yapan telefoncu varmidir?
  • Forum iyice illegal oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Ağustos 2012; 1:52:27 >
  • quote:

Yok arkadas benim bu terimlerle isim zor yapamam bunu kadikoyde yazicioglunda bunu yapan telefoncu varmidir?

işlem basit ancak arkadaş çok detaya girmiş ordan girmiş burdan çıkmış
    cihazı 587 ile biten ıcs yazılımına yükseltip
    imzamdaki ROM ROOT yazan konudan 3. ve 4.mesajları Bootloader açmayı ve kernel yüklemeyi öğren
    burdaki romu indirip Hafıza kartına at
    bootloaderi açıp kernel yükleyeceksin son olarak cwm menusunden romu yükleyeceksin toplamda 10 dk lık iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 26 Ağustos 2012; 1:59:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Yok arkadas benim bu terimlerle isim zor yapamam bunu kadikoyde yazicioglunda bunu yapan telefoncu varmidir?

işlem basit ancak arkadaş çok detaya girmiş ordan girmiş burdan çıkmış
    cihazı 587 ile biten ıcs yazılımına yükseltip
    imzamdaki ROM ROOT yazan konudan 3. ve 4.mesajları Bootloader açmayı ve kernel yüklemeyi öğren
    burdaki romu indirip Hafıza kartına at
    bootloaderi açıp kernel yükleyeceksin son olarak cwm menusunden romu yükleyeceksin toplamda 10 dk lık iş

Seninle pm araciligiyla gorussek renkdas?

• Arkadaşlar bu ve bunun gibi stock kernel ile çalışabilen romları kullanabilemk için bootloader kilidini açmaya gerek yok. Telefonunuzu root edip CWM ile yükleyebilirsiniz. Sadece başkalarının yaptığı kernelleri yükleyemeyeceğiniz için yükleyenlere göre performansı bazı açılardan düşük olabilir.

Bootloader kilidini açmadan açlışan 6-7 tane rom var halihazırda
  • rom BL kapalı çalışıyorsa bir sorun yok :) ben BL açılıp yüklendiği için BL açın diyorum
  • Telefon guncellenmiyor

Allahim biri yardim etsin banaaaaaaa Kim yardim edebilir pm ile telefon numarasini versin arayayim yardim edin bana lutfen
  • Ben daha yazılım dusuremedım flashtool ıle!!

downgrade yapamıyorum

Error flashing. Aborted
    26/010/2012 04:10:48 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
    26/010/2012 04:10:48 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.

Bu hatayı alıyorum. cıldıracam ya!!!

telefonu baglarken yesıl ısık mı yanmalı yoksa mavı mı neyı yanlıs yapıyorum ?

elım ayagım tıtrıyor ya!
  • Yeşil ışık Yanıcak Flash modda yeşil yanar Fastboot modda Mavi pmde attım onuda okursun haydi hayırlı sabahlar
  • quote:

Ben daha yazılım dusuremedım flashtool ıle!!

downgrade yapamıyorum

Error flashing. Aborted
    26/010/2012 04:10:48 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
    26/010/2012 04:10:48 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.

Bu hatayı alıyorum. cıldıracam ya!!!

telefonu baglarken yesıl ısık mı yanmalı yoksa mavı mı neyı yanlıs yapıyorum ?

elım ayagım tıtrıyor ya!

sen neden yazılımı dusurmeye çalışıyosunki orochinin dediği romu indir 587 miydi neydi o kadar boot loaderi açmak 5 saniye bile surmuyo cwm yuklemekde ole 1 2 saniyelik iş sonrası zaten kolay
    illa yazılım dusuruceksen elinde hazırda rom varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.