Şimdi Ara

Sony XH9505(X950H) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
6
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O halka sadece bir menü işareti, öncekine göre daha yavaş olduğunu göstermiyor, öncekinde galiba sadece siyah olarak duruyordu,

    buna, işlem devam ediyor anlamına gelen o grafiği koymuşlar. Netflix'de de benzer bir bekleme grafiği var, eskisinde var mıydı hatırlamıyorum. Web'de video izlerken hız sorunu olduğunda çıkan bir işaret olduğu için o hissi veriyor olabilir. Ben uydu'da hız farkı hissetmedim, varsa da çok az olabilir.

  • zortak Z kullanıcısına yanıt

    Android 10 güncellemesini yaklaşık bir aylık kullanım sonucunda izlenimim iyi değil. Bu işaretin kanal geçişte.çikan bir yukleme isareti olabilir fakat iyi bir izlenim bırakmıyor. Bazı geçişlerde dahanuzun kimisinda daha kisa kalıyor.

    CH+ ch- tuşu ile kanal geçişi sık sık bekleme çok fazla oluyor. Bazen donuyor. Yeniden başlatma yapmak zorunda kalıyorum. Genel olarak Özelikle uydu kısmı daha sıkıntılı. Android 9 da nekadar TV yi sıkıştırsamda arka arka işlem yapsamda bir stabillik, hız vardı.Takilma çok nadir oluyordu. Şikâyet denilebilecek bir sorun yaşamamıştım. Yeni guncelleme ile eski stabillik kalmadı.islemlerde yavaşlama oluyor. uydu dışında da takılma fazla. Yurt dışı TV forumlarinda da benzer sikayetler oldukça fazla. Umarım Sony buna bir çözüm bulur. İsteyenin android 9'a dönebilme şansi olmalıydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.