ARKADASLAR BENDE SONY VAIO FS-630 NOTEBOOK VAR.AMERIKADAN GELDI VE BILGILERI YEDEKLEMEK ISTIYORUM YANI RECOVERY WIZARDS AMA 3.CD DE HATA VERIYOR.NEDEN OLABILIR.NE YAPMAM GEREK.
BIRDE BENIM NOTEBOOK WIRELESS BAGLANTI HIZI 11 MBPS GOSTERIYOR NORMALDE 54 MBPS ILE BAGLANIYOR.BENIMKI NEDEN BOYLE 11 LE BAGLANIYOR.MODEMIN YANINDADA OLSA 10 METRE OTEDE DE OLSA 11 ILE BAGLANIYOR BENIM NOTEBOOK IYI BIRSEY NEDEN ACABA
walla cd de niçin hata verdiğini bilemicem. belki 3. cd de bi sorun vardır çizik falan. kaç kere denedin recovery yapmayı. wireless hızının sebebi ise senin wireless inin 802.11b olması. 802.11b max. 11 mbpsolur. 802.11g ise max 54 olur. bi bilgisayarının kutusuna bak ne yazıyo802.11b mi 802.11 b/gmi. kutuda bulamazssanda aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarım kısmına bak orda göreceksin. eger b ise 11mbps den daha hızlı olamas üsgünüm kural böle..
vaiolari biraz netten incelersen wirelesslarda problem cekildigini gorursun. yine seninki cekiyor. hic cekmiyenler de var.
walla benimki hic bilmedigim bir yerden cicek gibi cekior sorun yok ama su recory olayini cozemedim herkeste takilma olmus demekki cd ler cizik degil yanlis bisey yapiyoruz