Şimdi Ara

Sony Vaio SVP13211ST/S - Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihaz 2-3 ay önce Sony Store'dan alınmıştır. En fazla 1-2 hafta kullanılmıştır daha sonra kutusu ile birlikte kaldırdım.

Bir arkadaşıma doğumgününde hediye etmeyi düşünüyordum ama vazgeçtiğim için şu an satıyorum.

- Cihaz sıfır gibidir. Herhangi bir kozmetik/yazılımsal problemi yoktur.

- Kutusu ve tüm aksesuarları içindedir. Çoğu aksesuarı kullanılmamıştır.

- Resim eklemedim, cihaz sıfır ayarında.

- Ankara'da elden satış tercihimdir.

- Cihazın özellikleri için :http://www.btsony.com/asp/product/3364/Sony-Vaio-Pro-Ultrabook-SVP13211ST

Fiyat: 2400 TL

Lütfen takas teklif etmeyiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip...
    Olumlu referanslarım: slybozkurt(İphone 3GS), 1312K(Samsung E71), yetter, Eagle Claw, DARBE(Samsung S3), tekkral34(Samsung S3 aparatları), drberk2(Samsung Note), krmozd(Asus Transformer Pad TF300TG), Noxco(Samsung S3 Şarj Standı-Batarya), ScreamEagles(İphone 4S), Efe(Samsung S2), Zühtü29071987(160 GB PS3), kronikyorgun(S4 Şarj Aleti), mentalaritmetik(Sony Vaio Duo 11), elfen_lied(N11 çeki), ankizmir(N11 çeki), hacikemal(Parafly), rapajc07(Parafly), cagataybas(Parafly), EserKozmetik(Parfüm), kniveido(McChicken), mrobin(Cinemaximum), imsk(Cinemaximum), mehmet0805(Cinemaximum), vedatkara(Cinemaximum), ufuq010101(Morhipo), baran4721(Cinemaximum), çaylaq(Cinemaximum), MadTR(Cinemaximum), VOLEYBOLCUizm(Seagate 2 TB HDD), ufuq010101(Kamil Koç), erdemziya2(Hepsiburada çeki), atoxi(Kamilkoç 1+1 bilet), brktrkc(Cinemaximum), karadumanoğlu(Gittigidiyor %10 hediye çeki), ChaRisMaTiq1i(Sanalpazar), steinbeck0635(Hepsiburada), EserKozmetik(Parfüm), sonerakgun(Teknosa çeki), KiTTy_xL(Metro Turizm bileti), s_memocan(İpad Air), aemin1(Uçak bileti), folkeyno(Uçak Bileti), underzero21(Yemeksepeti), iogurer(N11), polyo(Yemeksepeti), drgripin(Yemeksepeti), BuRaK<(Yemeksepeti) ve hatırlayamadıklarım...
  • Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.