Şimdi Ara

Sony Vaio Pro intel i5/256 ssd/13.3' full hd dokunmatik/4 gb ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sony Vaio Pro intel i5/256 ssd/13.3" full hd dokunmatik/4 gb ram
    arkadaşlartemiz ve ozenle kullandigim sony vaio pro laptopumu satiyorum. bilenler bilir sony en ozel seridir en hafif ultrabook tur. karbon fiber malzemeden üretilmiştir. 1 kg altindadir. macbook airden daha hafif ve daha iyidir. i5 haswell 4.jenerasyon islemci. 256 gb ssd disk. 13.3 full hd 1920*1080 dokunmatik ekran. orjinal windows 8 işletim sistemi . muadillerine gore fiyatim uygundur. kasa uzerinde hafif cizikler vardir. 4 saate yakin pil suresi vardir. acilis ve kapanis sureleriyle sasirtir. performansi ust duzeydedir. hdd 256 gb dir. 128 liklerle karıştırmayın lütfen bu fiyatlara onlardan veriyorlar neredeyse. istanbuldayım istediğini zaman cihazı görebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu ürünün hızı mükemmel ötesi ama yedek parça kısmı tam bir facia her şeyi yurt dışı yurt içi parçası yok neredeyse. sıfır fiyatından bahsetmemek daha iyi olacak tır ama hak ediyor gerçekten o parayı.
  • Güzel cihazmış gerçekten. Aynı özellikte Air 1000 tl Pahalı en az. Yetmedi dokunmatik ekran da varmış bunda. Yeterli nakit olsa kaçırmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.