ekran kalitesi önemli aslında ama evdeyken laptoptan film seyretme ihtiyacım olmaz. dışardayken olacaksa da arkadaşlarımın laptoplarına göre sony'nin ekranı yine daha iyidir diye düşünüyorum. yani ekranı tatminkar olur sanırım işte benim önceliğim taşınılabilirliği ve iyi bir marka olması.. kameradaki sorun çözülebilir birşeyse çok daha fazla ısınıcam bu modele
quote:
Orjinalden alıntı: Gökhan_1907
tabi kardeş fz 11 m de olabilir.kamerası için yazılanları bende okudum.yardım etmek isterdim ama fazla bilgim yok.senin için ekran kalitesi önemli mi?film seyredermisin?eğer ekranı o kadarda önemli değil diyorsan bu model iyi gibi.ama sen yine de çevrende 13,3" lik ekranlara bak bi ona göre davran.isteklerin önde olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: SnypeR
fz11m peşin fiyatı sony shoplarda 2100 fz11s 2400 ytl olmuş arkadaşlar. forumu biraz inceledim fz11m gayet önerilen bir model olmuş sanırım kaldı ki ben sadece office uygulamaları ve internet için istiyorum. oyunlarla pek işim yok. webcam olayında sorunlar olduğu söylenmiş acaba yazılımla falan düzeltilebilir birşey mi sizce? bir de öğrenmek istediğim kamerasını kendi programıyla chat dışında kendi fotoğrafımızı çekmek için açabiliyor muyuz ? eğer açabiliyosak sadece standart düz fotoğraflar mı çekebiliyor yoksa çeşitli efektleri de mevcut mu ??
biraz daha 13,3 bir model araştırıcam eğer bulamazsam hazır fiyatı ucuzlamışken bu modeli almayı düşünüyorum çünkü.
Slm ,
Senin cihazında orijinal pdf sini buldum.İstersen göndereyim.Söylediğin gibi Eco Xbrite kullanıyor bu cihaz bilgin olsun.
SnypeR kardeş eğer ekran kalitesi önemli diyorsan benim sana önerim fz 11 sdir.nedeni ise çift lamba özelliğinden dolayı ekran pırıl pırıl ve renkler capcanlı.inan bana görsen bu ekran tipini bana hak verirsin.görüntüde bozulma olmuyor.yani klasik ekran tiplerinde oluyor ya yandan bakılınca renkleri bozulma olayı.bu ekran tipinde yok.şahsen öneririm.aksi taktirde sony almanın hiç bir manası olmaz. tabi bu benim düşüncem kardeş..
dediğim gibi.benim bir arkadaşım var.kendisinin başka markadan bir bilgisayarı var.bilgisayarla biraz uğraştım.hemen canım sıkıldı.çünkü ekran kalitesi çok kötü.şu an arkadaşımda bulunan bir sony vaio var.çift lamba özellikli.mükemmel bir görüntüye sahip.inan tek lambalı sony vaiolarla başka markalar arasında pek fazla bir fark yok.ben yinede sana bırakıyorum.
N385E/B
fz11s kullanan arkadaşlardan ricam vista puanı gösteren bir foto koyabilirlermi?
vgn-n ve vgn-fe modelleri yeni mi acaba ? fz11m in fiyatına ve daha ucuza da modeller gördüm de merak ettim.. onlarda 15,4 ve anladığım kadarıyla çok çok büyük farklar yok arada. bu konuda bilgi verebilir misiniz acaba ??
sonynin kendi sitesinde yok istanbulbilişimin getirdiği modellerden sanırım bunlarda.. ama yeniyse biraz daha incelemek istiyorum o modelleri de.
Vaio FZ serisinden almayı düşünüyüorum, gruba ekler misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: scor
fz11s kullanan arkadaşlardan ricam vista puanı gösteren bir foto koyabilirlermi?
FE serisi üretimden kalkan seri.N serisi yeni bir seri.
artık N seriside eski sayılır.işlemcisi bir önceki versiyon.
Yeni uye oldum sony laptop almak istiyorum. Ilk once Dell 1520 T7300 de karar kildim ama bu cihazdan ses geliyor ve beni soguttu daha sonra Toshiba A200 1AH a merak saldim bu cihazinda sarji ve ekran kartindaki sorunlar ve alan bir kisinin al istersen 1750 ytl ye satarim dedi hic memnun degil dedi ve ben toshibadanda vazgectim ama bunlar bir kac kisinin soylemesi ile degil bayag bir arastirmam sonucu oldu. En son HP ve Sony arasinda kaldim bende HP NC8430 var isyerin den verdiler gec kapanmasi haricinde bir sorun yok ATIX1600 256mb Ekran karti var, T7200,2CPU,2GHZ ve 1GB ram var. Ben yeni makinayi eve alacam tabi ne ise yariyacak diye sorarsaniz genelde nete girecek ama ben oyun filanda oynayabilirim dusuncesiyle guzel bir cihaz almak istiyorum bunun icin butcem 2500 ytl aslinda Sony FZ11/S modelini Istanbul bilisimde fiyat olarak cok begenmistim ama yokmus baska yerdede bu cihaz 2700 ytl en ucuz. Ben en son istanbul bilisimde adi gecne asagidaki cihazi begendim fiyatida gercek ve orda varsa bunu almayi dusunuyorum oneri ve yorumlarinizi bekliyorum. Yazi biraz uzun oldu ama son 3 haftadir lap top ile yatar kalkar oldum ve gerek design, gerekse isinma olarak Sony hakkinda olumsuz oek birseyle karsilasmadim.
Saygilar
SONY VAIO VGN-FZ190N4 (2 GB) NOTEBOOK
İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Santa Rosa 800 Mhz. 2.0 Ghz. 4 MB Cache Core 2 Duo T7300 İşlemci RAM: 2 GB DDR2 667 Mhz (Max.4 GB) HDD: 120 GB SATA HDD OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer EKRAN KARTI: NVIDIA® Geforce® 8400M GT 1023 MB Graphic
Fiyati: 2670 ytl ne yapalim 170 ytl asacagiz butceyi
Selam Arkadaşlar
Geçen hafta Amerikadan Sony mağazasından SONY VAIO VGN-FZ180 E/B aldım. Özellikleri basitçe aşağıdaki gibi. Ürün "SIFIR" ürün. Refurbished falan değil. Açıkcası evde kullanmak için de çok fazla iyi..Magnezyum kasa hafif ve performansı da desktoplar kadar iyi. Almak isteyen olursa ANKARA'da oturan arkadaşlara elden teslim etmek üzere satabilirim. Fiyat 2.600 YTL
İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Santa Rosa 800 Mhz. 2.0 Ghz. 4 MB Cache Core 2 Duo T7300 İşlemci RAM: 2 GB DDR2 667 Mhz (Max.4 GB) HDD: 200 GB SATA HDD OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu-ray Disc EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 8400M GT 1023 MB EKRAN INC: 15.4
quote:
quote:
YOKMU YA BUNU YAPABİLECEK VAİO!CU
Fz11S kullanan arkadaşlar sorum size, bu aletin wirelessı draft n destekliyormu? bazı yerlerde var bazı yerlerde yok yazıyor
merhaba arkadaslar bıraz once fz11s aldım.aldıgım yerde calıstıgını gostermek ıcın actılar ekrana goruntu geldı ve kapadılar.ben de bılgısayarın calıstıgını gordum ve eve geldım ama su an kullanamıyorum.ilk acılısta windowsun kurulumunda hata oldugunu ve yeniden baslatıp cd yi takmam gerektigini söylüyor. vistayı onaylatmam için ilk acılısta karsıma gelmesi gereken onay sayfası gelmiyor.bu durumu duzeltmek ıcın ne yapmam gerekıyor?bılgısı olan arkadalar yardım ederseniz sevinirim
pekçok laptop daha inceledim ve döndüm dolaştım yine sony'e geldim eğer tanıdık vasıtasıyla macbookta istediğim kadar indirim alamazsam vaio almaya karar verdim ve fz11m modeli düşünüyordum 2176 ytl 10 taksitle buldum fakat 11s'e sonkez bir bakıyım dedim ve istanbul bilişimde 2147ytl ye görünce şaşırdım. özelliklerini incelediğimde normalde 2gb ram olan fz11s 1gb ram olarak görünüyor açıp içindeki rami mi alıyor istanbulbilişim bu fiyata satmak için? yani ben ram alıp takarım 1gb daha sorun değil ama böyle bişey yapıyolarsa garipsedim.
diğer bir sorumda 11m ve 11s modelleri santarosa mı ?? bazı yerlerde yazıyor bazı yerlerde yazmıyor da? eğer istanbul bilişimin laptoplarında bir sorun yoksa ki 1gb eksik olması kıllandırdı beni ne yalan söyliyim 11s modelini hemen alırım
bir sorum daha olacak arakdaşlar, istanbul bilişimin sitesini incelerken diğer fz modellerine de baktım salı günü mecdiyeköydeki merkeze gidip daha net bilgi alıcam ama belki bilginiz vardır diye de sormak istiyorum,
bu laptopların özellikleri de fiyatları da çok yakın acaba bunlardan hangisini önerebilirsiniz ? yani 120 yada 160 gb hdd arasındaki fark benim için önemli değil, kaldı ki oyun da oynamıcam. 2gb olan bir laptop almak ve 4gb'a kadar arttırılabilme özelliği olması daha cazip geldi ama bu modelleri piyasada görmedim duymadım ama daha önce sony takipçisi değildim haberim olmayadabilir..