Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crower74

quote:

Orjinalden alıntı: nymphe7

ve arkadaslar fz 11 m nin grafik kartiyla ilgili tam bilgi verebilecek olan var mi??paylasimisiz kac mb? saticilar 256 diyorlar dogru mu?cunku forumda farkli seyler yazilmiss!!

fz 11m paylaşımsız 64 mb,
    fz 11s paylaşımsız 128 mb dir....

neee buna inanmiyorum inanamiyorum inanmak istemiyorummmm...o zaman durum cok vahim ne oyun oynanir bunda ne de cad yazilimlar verimli kullanilir arkadaslar cok komik vallahii....
  • beyler bi soru acil sony vaio fz 180eb 1800 dolar ve apple macbook pro 2.2 ghz lik 1900 dolar (mac de firewire 400ve800 girisi war ii bi ozellik mi? )kararsizm ...hangisini aliym sizce? bunlarin turkiyedeki fiatlari nedir?, we bluray okuyan romda dvd yakabiliyormuyuz, hatta okuyormu? cd cekior olablmesi ck onemli bnce smdidn tskkrler ck guzel bi blm olmus size katilma ihtimalim war:)
  • beyler bi soru acil sony vaio fz 180eb 1800 dolar ve apple macbook pro 2.2 ghz lik 1900 dolar (mac de firewire 400ve800 girisi war ii bi ozellik mi? )kararsizm ...hangisini aliym sizce? bunlarin turkiyedeki fiatlari nedir?, we bluray okuyan romda dvd yakabiliyormuyuz, hatta okuyormu? cd cekior olablmesi ck onemli bnce smdidn tskkrler ck guzel bi blm olmus size katilma ihtimalim war:)
  • sony vaıo 180 eb alınmaz çünkü garantisi yok türkiyede bende fz11s var ama sony garantili alacaksan macbook al yada asus g1-g2s olabilir yada toshiba x200 bu modeller sony aglatır bende sony var ona ragmen diyorum iyi ye iyi kardes
  • arkadslar asus g1s fiyatı nekadr.birde turkce bir link verebilirmisinz?
  • 3500 civarıwww.hs.com.tr ye gir asus laptoplara gir orada var
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaşlar bendede fz11m var ve üç sorunum var.

1 - Vista ile ilgili : Disk birleşdiricim calısmıyor , tıklıyorum üstünü hiç bişey olmuyor , recovery yaptım bir iki hafta sonra yine aynı şey oldu , vista manager programını kullanıyorum duyan olmuşdur oradan defrag yaptım , belkide ondan oldu , çözümünü bulamıyorum ama.

2 - Pilim vistanın yüksek performans pil modunda müzik ve msn sürekli açık , internet sayfaları açık , wirelless bluetooth açık ,internete ağdan ethernetle bağlı konumdayken bir buçuk saat gidiyor , bu normalmi.

3 - En önemliside bu , hdd den gece özellikle sesin olmadığı ortamlarda hdd ışığı yanıp söndükçe tıkırtı halinde azda olsa kulağımızın işitebileceği kadar ses geliyor ve bu beni rahatsiz ediyor çok , sizce hdd de bir sorunmu var.

Arkadaşlar sorularıma cevap veren çıkmadı ama bari sunu söyleyin özellikle FZ11M kullanıcıları hdd ısıgı yanıp söndükce hdd den ses geliyormu cızırtı seklinde ısıkla orantılı olarak.Sessiz ortamlarda duyuluyor , hafif ama duyulmucak gibi değil yani.
    Eğer bu bir sorunsa garantiye vericem lütfen cevap yazın beyler.

• kardes bende fz11s var ama böyle bir sorun yok hafif cızırtı olabilir bunun için servise gerekyok boşa açıp zarar vermesin gercekten seni rahatsız edici gür gür gür diye ses geliyosa ozaman götüe derim bide 11m olanların cevaplarına bak belki onlarda da vardır
  • asus g1s suanda türkiyede asus tarafından getirilmedi ama bazı bilgisayarcılar kaçak olarak getiriyo ben biraz bekle derim bide toshiba x200 modeline bak oda cok klas bir bilgisayar g1s kadar degil ama seni uçururwww.toshibatr.com da bulabilirsin tam bir canavar..................
  • arkadaşlar kusura bakmayın direkt konuya daldım.
    ben 2 hafta sonra amerikadan dönüyorum bu yüzden acil bir seçim yapmam lazım. açıkçası 2 laptop arasında kaldım.

Birincisi Sony VAIO 15.4” Widescreen Notebook PC (VGN-FZ140E/B)
    İkincisi Toshiba Satellite A205-S4777 15.4" Widescreen Notebook PC

Ya aslında Sony'yi direkt alıp geçeyim diyorum. Ama garanti olayı hakkında bilgim yok. Sony'nin ya da Toshiba'nın Türkiye'de garantisi var mı acaba ?
    Bir de eğer toshiba al diyorsanız. 1.6 işlemci çok az geldi bana . Sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasse -- 8 Ağustos 2007; 5:02:39 >

• kardes ben olsam ikisinide almam bikere oyun oyniyacaksan eger ikiside bes para etmez paylaşımsız ekran kartı yok bikere burdan kaybediyorlar gelelim 2. sıkka gelelim bu sefer toshıba da santaros işlemci yok yarın yarı yolda bırakır yavaslıktan hadi sony de var bu iyi ama yurtısından alacam diyon yarın sorun cıkarır eger türkiyede yasıyosan yinede sen bilirsin ben olsam oyun film grafikle ilgili işlemler yapacaksan ekran kartı olan bir bilgisayar sec derim kolaygesin en azından sony fz11m-s , acer 5920 , asus A7 S. DERİM
  • üyelikleri yaptım herkez ilk sayfaya baksın adını üyeliklerde göremeyen üye olmak istiyorsa soylesin...birde orda sahip olduğunuz laptoplar yazıyor yazılmamış laptopunuz varsa soylesin yazalım(illa fz serisi olması şart değil)...iyi günler...
  • SLM ARKADAŞLAR ÖNCEKİ MESAJIMDA YALNIŞLIKLA SONY FZ 22 YAZMIŞTIM ÖZÜR İLE DÜZELTEYİM. SONY FZ 11M ALDIM. ÖNCELİKLE BENİDE ÜYE YAPARSANIZ SEVİNİRİM. GELELİM SORUNLARA
    1. MAKİNEYİ TEKNOSADAN ALDIM TARGUS MARKA ÇANTA VERDİLER HERKESE AYNI ÇANTA MI VERİLİYOR ?
    2. SES DÜZEYİ DİĞER LAPTOPUMLA KARŞILAŞTIRDIĞIMDA OLDUKÇA AZ HEPSİNDE YNI SORUN VAR MI ACABA ?
    3. VİSTADAN OLSA GEREK AĞDA YAZICI VE BİLGİSAYAR BULAMIYOR HİÇ BİR XP YÜKLÜ BİLGİSAYARI GÖRMÜYOR. AĞ DAN YAZICI TANITMAK İSTİYORUM AMA OLMADI BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM.
    4. HEP YERECEK DEĞİLİZ YA BİLGİSAYAR TOSHİBAMLA KARŞILAŞTIRDIĞIMDA DİZAYN KULLANIŞ VE PERFORMANS VE DE GÖRÜNÜM AÇISINDAN KAT KAT ÜSTÜNDE VERDİĞİM PARAYA DEĞDİ KISACASI ........
    HERKESE SELAMLAR
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

üyelikleri yaptım herkez ilk sayfaya baksın adını üyeliklerde göremeyen üye olmak istiyorsa soylesin...birde orda sahip olduğunuz laptoplar yazıyor yazılmamış laptopunuz varsa soylesin yazalım(illa fz serisi olması şart değil)...iyi günler...

• quote:

Orjinalden alıntı: TRACONİA

SLM ARKADAŞLAR ÖNCEKİ MESAJIMDA YALNIŞLIKLA SONY FZ 22 YAZMIŞTIM ÖZÜR İLE DÜZELTEYİM. SONY FZ 11M ALDIM. ÖNCELİKLE BENİDE ÜYE YAPARSANIZ SEVİNİRİM. GELELİM SORUNLARA
    1. MAKİNEYİ TEKNOSADAN ALDIM TARGUS MARKA ÇANTA VERDİLER HERKESE AYNI ÇANTA MI VERİLİYOR ?
    2. SES DÜZEYİ DİĞER LAPTOPUMLA KARŞILAŞTIRDIĞIMDA OLDUKÇA AZ HEPSİNDE YNI SORUN VAR MI ACABA ?
    3. VİSTADAN OLSA GEREK AĞDA YAZICI VE BİLGİSAYAR BULAMIYOR HİÇ BİR XP YÜKLÜ BİLGİSAYARI GÖRMÜYOR. AĞ DAN YAZICI TANITMAK İSTİYORUM AMA OLMADI BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM.
    4. HEP YERECEK DEĞİLİZ YA BİLGİSAYAR TOSHİBAMLA KARŞILAŞTIRDIĞIMDA DİZAYN KULLANIŞ VE PERFORMANS VE DE GÖRÜNÜM AÇISINDAN KAT KAT ÜSTÜNDE VERDİĞİM PARAYA DEĞDİ KISACASI ........
    HERKESE SELAMLAR
    quote:

üyelikleri yaptım herkez ilk sayfaya baksın adını üyeliklerde göremeyen üye olmak istiyorsa soylesin...birde orda sahip olduğunuz laptoplar yazıyor yazılmamış laptopunuz varsa soylesin yazalım(illa fz serisi olması şart değil)...iyi günler...

Toshibanın modelinide yaz onuda bilelim hangi cihazla karşılaştırıyorsun ?

• İLK SAYFAYA SIKÇA SORULAN SORULAR BÖLÜMÜ EKLENMİŞTİR...BİLGİNİZE...OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRACONİA

SLM ARKADAŞLAR ÖNCEKİ MESAJIMDA YALNIŞLIKLA SONY FZ 22 YAZMIŞTIM ÖZÜR İLE DÜZELTEYİM. SONY FZ 11M ALDIM. ÖNCELİKLE BENİDE ÜYE YAPARSANIZ SEVİNİRİM. GELELİM SORUNLARA
    HERKESE SELAMLAR
    quote:

SORULARININ CEVAPLARINI İLK MESAJA YAZDIM...

• meraba arkadaslar..
    buradaki cogu kisi gibi ben de bir Notebook almayı düsünüyorum.. benim almak istedigim model almanya dan gelecek ve size sadece özelliklerini yazacagim.. model FZ11Z..
    -Intel® Core™ 2 Duo Prozessor T7300, Unterstützung für Enhanced Intel SpeedStep® Technologie
    -4096 Advanced smart Cache
    -2048 ram
    -blu-ray Disc™ Laufwerk
    -Nvidia® GeForce® 8400M GT
    -256 MB Video Memory
    ben pc de oyun oynayan birisi degilim.. pc yi ceviri programlari icin kullaniyorum.. ve bu programlar ram i cok fazla kullaniyorlar.. size bir ölcü veremeyecegim ama gercekten cok ama cok fazla kullaniyorlar.. yani beklemekten baska bise yapamiyorum.. diger multimedya lari zaten kullaniyorum.. yani benim isim daha cok performansla..
    pc yi almanya dan getirince garantisi türkiye de gecerli olur mu?
    son olarak pc yi kullanan arkadaslar.. pc nin sessizligi ve isinmasi konusunda ne diyebilirsiniz?
    beni aydinlATIrsaniz cok sevinirim..
    saygilar..

bu sorulara kimse cevap vermedi.. heralde yukaridaki tartismalarin arasinda kaynadi..
    bu konuda bilgi sahibi arkadaslardan ricam, beni de bilgi sahibi olanlardan yapmalaridir..
    simdiden sagolun..

• quote:

Orjinalden alıntı: Vatich

meraba arkadaslar..
    buradaki cogu kisi gibi ben de bir Notebook almayı düsünüyorum.. benim almak istedigim model almanya dan gelecek ve size sadece özelliklerini yazacagim.. model FZ11Z..
    -Intel® Core™ 2 Duo Prozessor T7300, Unterstützung für Enhanced Intel SpeedStep® Technologie
    -4096 Advanced smart Cache
    -2048 ram
    -blu-ray Disc™ Laufwerk
    -Nvidia® GeForce® 8400M GT
    -256 MB Video Memory
    ben pc de oyun oynayan birisi degilim.. pc yi ceviri programlari icin kullaniyorum.. ve bu programlar ram i cok fazla kullaniyorlar.. size bir ölcü veremeyecegim ama gercekten cok ama cok fazla kullaniyorlar.. yani beklemekten baska bise yapamiyorum.. diger multimedya lari zaten kullaniyorum.. yani benim isim daha cok performansla..
    pc yi almanya dan getirince garantisi türkiye de gecerli olur mu?
    son olarak pc yi kullanan arkadaslar.. pc nin sessizligi ve isinmasi konusunda ne diyebilirsiniz?
    beni aydinlATIrsaniz cok sevinirim..
    saygilar..

bu sorulara kimse cevap vermedi.. heralde yukaridaki tartismalarin arasinda kaynadi..
    bu konuda bilgi sahibi arkadaslardan ricam, beni de bilgi sahibi olanlardan yapmalaridir..
    simdiden sagolun..

Bu model FZ11S den daha üstün bir model oyun oynamıyorsan işini çok fazlasıyla görür.
    Garantisi Türkiyede geçmiyor diye biliyorum
    PC sessiz diğer notebooklara göre ısınmada normal seviyede..
    Ama vaio dedinmi bir başka.Tavsiyem bu notebook u al ama daha fazla paran varsa AR-590E veya AR41S veya FZ180E/B al derim ben...

• 2gb ram olmasi ve 4 cache olmasi performansini gercekten olumlu yönde etkiler diye düsünüyorum.. cünkü dedigim gibi kullanacagim program ram a yükleniyor ve bilgisayarda baska bise yapmama izin vermiyor.. bu modelde böyle bise olacagini sanmiyorum..
    büyük ihtimalle bu modeli alacam.. fiyat konusunda daha fazla cikamam malesef. ayrica garanti beni cok düsündürüyor. bence ürün kadar önemli bir sey garanti. o yüzden garanti konusunu biraz daha arastirmam gerekiyor.
    bu arada cevabin icin tesekkürler..
  • gokhan kardes ya bisey soracam bu söyldegin laptoplardan önerdiğin AR SERİLERİ OKEY GERCEKTEN MÜTHİŞ AMA FZ180E/B NİN FZ11Z DEN PEK Bİ FARKI NİYE ÖNERDİNKİ ANLAMADIM
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.